У Волиньраді хочуть скасувати скандальне рішення про мисливіські угіддя

У Волиньраді хочуть скасувати скандальне рішення про мисливіські угіддя
Депутат Волинської обласної ради Сергій Слабенко вважає, що рішення про передачу мисливських угідь регіону приватним фірмам треба скасувати.

Про це йшлося під час засідання «екологічної» комісії облради, - повідомили у прес-службі виборного органу.

Нагадаємо, 26 лютого під час 17 сесії ради депутати вирішили передати у приватні руки майже 80 тисяч гектарів мисливських угідь.

Мотивація автора проекту - частина угідь, наданих у користування, розташовані на території природо заповідного фонду.

Депутат Василь Столяр заявив, що готовий частково підтримати пропозицію пана Слабенка, оскільки, на його переконання, надання окремих угідь в користування було незаконним.

Натомість обранець громади Ігор Лех запропонував автору проекту відвідати мисливські угіддя, які надані в користування 26 лютого та переконатися, що там ефективно займаються мисливським господарством.

Лех та голова комісії Богдан Колісник проголосували проти внесення проекту про скасування «мисливських» рішень 17 сесії на розгляд обласної ради. Утрималися при голосуванні Володимир Латковський, Василь Столяр та В'ячеслав Рубльов. Підтримали проект Сергій Слабенко та Олександр Пирожик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропоную також скасувати рішення про безкоштовну передачу мисливському господарству Столяра в користування угідь в с. Гаразджа. Колись улюблене місце відпочинку всіх лучан,так званий "Кар'єр", повністю на кілька десятків гектарів вже пару років обнесений височенним парканом, із збройною охороною, та й розбудовується особняками. Чи не зажирно для одного? А як же інтереси громади ?

Відповісти
Останні новини
У Волиньраді хочуть скасувати скандальне рішення про мисливіські угіддя
27 березень, 2013, 09:23