Скандал у луцькій маршрутці: водій заявляє, що йому погрожували

Скандал у луцькій маршрутці: водій заявляє, що йому погрожували
У ТОВ «Санрайз» кажуть, що пасажир, який звинуватив їхнього водія в хамстві, погрожував шоферу електрошокером.

Зі слів директора підприємства Юрія Девіцького, до міліції вже надіслали звернення з відповідними скаргами.

Нагадаємо, 25 березня в інтернеті з'явилося відео, автор якого звинувачував водія автобуса, який рухався маршрутом №12, у хамстві.

Зокрема, пасажир стверджує, що шофер пропустив його зупинку, а після повторного прохання влаштував скандал у маршрутці.

Натомість у «Санрайзі» кажуть, що пасажир попросив зупинитися в забороненому місці поблизу школи № 18, а після відмови водія дістав електрошокер і увімкнув його.

«Може він не був довго в Луцьку і не знає, що в нас тепер зупинки лише у встановлених місцях», - припускає Девіцький.

Водій же не стерпів такого ставлення, каже директор, і спочатку хотів висадити пасажира, але той не захотів.

Тому шофер повернувся за кермо і зателефонував диспетчеру, яку попросив викликати міліціонерів.

«Побачивши це, пасажир скористався тим, що водій зупинився на світлофорі і, натиснувши кнопку екстреного відкривання дверей, вискочив з автобуса», - розповів Девіцький.

Також він відзначив, що водій записав телефони двох жінок, які були під час конфлікту в автобусі, одна з яких висловила готовність свідчити.

Наразі підприємство і водій надіслали в міліцію дві скарги на дії громадянина. Правоохоронці прийняли їх до розгляду.

Заява підприємства в міліцію
Заява підприємства в міліцію
Пояснювальна записка водія щодо інциденту
Пояснювальна записка водія щодо інциденту
Пояснювальна записка водія щодо інциденту
Пояснювальна записка водія щодо інциденту
Пояснювальна записка диспетчера щодо інциденту
Пояснювальна записка диспетчера щодо інциденту
Лист, який надійшов на електрону пошту підприємства, від пасажира щодо інциденту
Лист, який надійшов на електрону пошту підприємства, від пасажира щодо інциденту

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 47
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бред, свидетели будут подставные, их наверняка в это время там не было. Идиотская попытка защиты чести мундира, вместо того, чтобы навести порядок.
Відповісти
согласен
Відповісти
Если пассажир угрожал эллектрошокером, он не прав 100%
Відповісти
Про шокер - брехня, як і про решту. Але якщо шокер - річ недоказуєма (я маю таких самих свідків, які бачили, що шокера не було), то брехати про то, де я сів - не варта було. Це тактична помилка №1. Потому шо місце мого перебування в той день перевіряється на раз-два. Тактична помилка №2 - брехати про вісімнадцяту школу: на відео видно, в якому місці водій вже знаходився в салоні. Ну і так само перевіряється чисто технічно.
Ну і знову-таки свідки...
Відповісти
Ну як брехня про шокер,ну чого ти дрейфиш,герой.Покажи но своє лічіко,
Відповісти
То була електробритва,я веділа.
Відповісти
можу інше місце показати і дати на смак попробувати. цікавить?
Відповісти
Переважна більшість водіів маршруток хами, невиховані та неприємні особи. Вони не поважають ні себе, ні інших водіів, ні самих пасажирів. Вони не пропускають людей на переходах, швидко їздять, та ніколи нічого не визнають. Але, на жаль це прблема керівників та директорів. Яка голова, такий і хвіст
Відповісти
Та ні! Водій - справжній сміливець. Не злякався ні шокера, ні того, що могло бути в чорному пакеті і з голими руками пішов виганяти агресора. Медаль йому!
Відповісти
Як казав колись незабутній Ананько, фанерну. З написом "худобина".
Відповісти
Гляньте на електронний лист. Від кого і кому.ХА-ХА-ХА самі собі написали))))))))))
Відповісти
Ха-ха-ха,Очі роззуй,ха-ха-ха
Відповісти
Цікаво,звідки стільки кацап'я набралось у Луцьку?
Відповісти
ЧОМУ ВОДІЙ САМ НЕ ВИКЛИКАВ МІЛІЦІЮ ???? а натомість телефонував диспетчеру ...
В кожній маршрутці повинен бути відео-реєстратор, щоб і пасажири і водії вили себе чемно. Тоді і доказувати нічого не буде потрібно
Відповісти
Окрім електрошокера там ще пула портативна ракета класу кішеня-голова з ядерним зарядом.Водій продемонстрував еталон виваженоі поведінки,особливо коли обматюкав за компанію когось за межами автобуса.Нажаль хамство водії ввже норма.Далі:"Водій же не стерпів такого ставлення, каже директор, і спочатку хотів висадити пасажира, але той не захотів."Яке право мав висаджувати?Проізд оплачений і людина іде куди хоче.І останне переконаний на 99 % що квіток водій не видав отримавши гроші за проізд.Пора наводити на транспорті порядок!
Відповісти
Зупинитися пасажиру водій не захотів,бо не назупинці,а зайти в салон і вимахуватися перед електрошокером це,будь ласка,немає нічого страшного.
Відповісти
до уваги пана девицького.
в бога я не вірую. як і водій лизолат, який забрехався. Тут http://www.volynpost.com/news/12856-skandal-u-luckij-marshrutci-vodij-zaiavliaie-scho-jomu-pogrozhuvaly він пише, що я просив його зупинитися, проїжджаючи зупинку "18 школа", а на відео дуже чітко видно що водій лизолат гавкав на мене в салоні, коли маршрутка ще не переїхала тої зупинки (там вон будинок Відродження, 11). а для тих, хто давно в Луцьку не був, я щойно зняв ще одне відео з місця, на якому стояла маршрутка в той момент.
так склалося, що перевірити, де я був в той ранок, де я сідав в ту 12-ку (чоловік, який мене підвозив до АС-2 добре бачив, коли це було і в яку маршрутку я сідав) дуже просто. багато людей мене бачили з портфелем для ноутбука і БІЛИМ (а не чорним, ги-ги-ги) пакетом в руках - в міській лікарні, де я лишав пакет і портфель, в таксі, яке я викликав, бо через серцевий напад, що стався після конфлікту з вашим водієм, мені було важко продовжувати рух самостійно. Дуже легко довести, чому саме моя версія (про те, де я просив зупинитися і де водій, женучись в лівому ряду того не зробив) послідовна і відповідає реальності, а водій версію підганяв під факти.
До речі, в мене вилучили шокер? Нє? Тоді ви такий самий брехун, як і ваш підлеглий, оскільки ви підписали заяву, що містить брехню і факти, котрі не доводяться. "Поздравляю вас, господин совравши". Відтак навздогін вчорашній заяві про погрози мені і моїй родині з боку людей, яких ймовірно про це попросили ви - вони дуже переживали про імідж сансрайзу напередодні перевірок, в прокуратуру вже летить наступна - щодо завідомо неправдивого повідомлення про злочин.
А далі, нешановний громадянине девицький, кожне порушення з боку водія сансрайзу, яке мені вдасться зняти, буде отримувати такий самий резонанс. Тому що брехати негарно. Не варто було цього робити, да. Вчора я пошкодував водія вашої 16-ки, що говорив по телефону востаннє - в це місто дійсно треба перевізників з інших міст.
Зашились ви по вуха, бугага. Що, вперше так сталося - ті, кого ви звикли вважати бидлом, оскалюються і кусають руку, яка б’є?
Відповісти
http://www.udai.volyn.ua/contacts/
Відповісти
Сірожа,якби тобі до вуха приставили ел.шокер,то ти не тільки зупинився,а мабуть і вс....ся.
Відповісти
Водії хами замість того щоб розяснити людині про заборону зупинятися не на зупинках він спровоковував ситуацію на конфлікт, потім звернувся "грубо" до пасажира, хотів висадити його не на зупинці. Сам винний, а за грубе слово в публічних місцях із пояснювальної записки треба штрафувати водіїв і перенавчати манерам поведінки.
Відповісти
А порушення ПДР ( користування мобільним під час руху, не користування ременем), це норма??? Інспектора ДАЇ на ВолиньПост!!! НА ПАЛЮ, ГАДА (ШОФЕРА)!!!
Відповісти
Лучанин-ти про який ремінь говориш???
Відповісти
ПДР!
§ 2.Обов’язки і права водіїв механічних транспортних засобів
2.3....
в) ... Дозволяється не пристібатися особі, яка навчає водінню, якщо за кермом учень, а в населених пунктах, крім того, водіям-інвалідам, водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів і таксі...
§ 1.Загальні положення
Маршрутні транспортні засоби (транспортні засоби загального користування) — автобуси, мікроавтобуси, тролейбуси, трамваї і таксі, що рухаються за встановленими маршрутами та мають визначені місця на дорозі для посадки (висадки) пасажирів.
Отже "маршрутчики" повинні бути пристебнуті!!!
Відповісти
Той що штани тримає!!!))
Відповісти
Ну ти і слабєнькій,фраєрок.Серцевий напад,крута.А прочитавши всі твої камєнти,ти сциш,і то конкрєтно.Дєвицькій може по ухам настукати,він ше той боєць.А ти злякався.Ну чо далі,пісака???
Відповісти
А в мене на телефоні звук, характерний для електророзряду (а-ля шокер) на рінгтоні стоїть. Може і в того хлопа такий, а водій - зас....ць і злякався. В страху самі знаєте які очі ;)
Лажанувся санрайз круто. Шкода буде, якщо пасажир з телефоном з них гроші по суду не стрясе...
Відповісти
Раджу тому пасажиру з камерою встати о 5.00 ранку добратись до роботи розігріти автобус і попрацювати хоча зміну тоді таким писакам мабудь зміниться ставлення до водіїв автобусів
Відповісти
Я сижу в теплому приміщенні, натискаю клавіші, заробляю мабуть разів в п’ять більше за того водія, нікого не матюкаю, не оббріхую, спілкуюся не на фєні. Мабуть тому мені не треба вставати в 5, добиратися кудись і щось там гріти.
Сплошний Jedem das Seine словом. Саме так було написано на воротах Бухенвальду.
Відповісти
А його ніхто не заставляє це робити. Не подобається (не вміє) працювати - звільняйся!! Чи на Вашу думку це дає йому право хамити і порушувати правила?
Відповісти
Цікаво аяк добирається "Міняй роботу" до теплого приміщення, власним авто а якщо авто с певних причин неїде, то мабуть тією самою маршруткою, яку хтось в 5 ранку прогрів.Давайте цінити працю інших,бо не факт що завтра теплого приміщення не стане, і ви підете водієм маршрутки чи ще гірше прибиральником.Кожному своє стане завжди так не буде
Відповісти
А давайте може цінити клієнта, який оплачує його прожиття, а не відноситися як до бидла. У цивілізованому світі клієнт диктує умови, лише у нас це безправна істота
Відповісти
Хай так. Де тут причина прощати водію хамство? Де причина закрити очі на те, що він не пішов лікувати нерви електричним струмом, а сів за кермо в стані, в якому не те, що автобус - велосипед не можна водити?
Кілька років тому на Рівненській, біля іміджа сімнадцятка (часом не санрайзівська?) впечатала жінку років 40-ка в кіоск. Причину озвучили таку саму - неналежний стан водія. Так ви підіть і її родичам скажіть, що нічого страшного не сталося.
А коли таке станеться з вашою мамою чи дружиною, як ви себе поведете?
Дайте відповідь перш за все самому собі.
Відповісти
Санрайз - фірма Олени Голєвої. Вона, як відомо - юрист. От, значить, і розказала свому недалекому водію як правильно написати заяву і від імені фірми накатали псевдо захисний лист. Хто ж переможе, правда клієнта, чи гроші зі знанням законодавства, яке можна використати на власну користь?
Відповісти
Дане ТОВ "Санрайз" почали захищатися, а кращий захист - це контратака. Тільки вони не врахували, що є дрібні, але дуже помітні розбіжності: в заяві товариства до міліції та заяві водія до директора Санрайзу. В першій заяві чоловік був з пакетом, у другій - без пакета; у 1 заяві - не було вказано, як водій поводився до пасажира і було вказано, що чоловік дочекався "повної" зупинки автобуса - нажав на кнопку аварійної зупинки та вийшов; у 2-заяві водій дивним чином поклав водієві 2 гривні на пакет та попросив вийти (попросив - гучно сказано, оскільки з відео все видно) і ще вказано, що пасажир не дочекавшись повної зупинки маршрутки, він вискочив практично на ходу. І ще один нюанс - на задньому фоні видно, що дана дія відбувалась не на ділянці дороги від школи №18 до зупинки біля поліклініки №2, свідчення повинні давати, ті пасажири, які були присутні на відео: це жінка похилого віку та чоловік середнього віку; а також у водія крім словесних пояснень - ніяких доказів немає!
Відповісти
Якщо безграмотність водія зовсім не дивує (там на фізіономії "написано"), то офіційну заяву могли би вже написати грамотно, без суржика. Чи у них навіть юристи не знають про слово "кишеня", а не "карман"??
Відповісти
Добре - "ширма" не написали (на фені, якою оперують афіліати сарайза кишеня буде саме так).
Відповісти
У чесність Гонєвої не вірю. Сумніваюся, що водій такий ніби вихований. Скоріше хочуть виправдати свою шкуру - і все.
Відповісти
А я вже давно маршрутками Голєвої не їджду. Як тільки бачу, що під'їжджає маршрутка з написом "Інородний адвокат", пропускаю і чекаю наступну. Від гріха подалі...
Відповісти
І вірно робите!! Їм би гроші заробляти, а про добробут пасажирів ніхто не дбає! Інакше небуло б таких водіїв-хамів і таких бруднющих маршруток. А дуже й часто технічно несправних, оскільки це все потребує витрат, тих таки грошиків, на які ну дуже розраховує Голєва.
Надіюсь цей інцедент сколихне громадкість для захисту своїх прав "ПАСАЖИРА".
Відповісти
І Голєва і всі водії "Санрайзу" -самі кращі!!!Хто з цим не згідний,той багато що не розуміє...
Відповісти
Да!!!!!! А кращий з кращих на тому відео. Ідеал. Взірець. Сама чемність і виваженість в роботі з людьми. Номінувати героя на якусь премію чи державну нагороду. Або хоча б нагородити квитком в зоопарк, краще якщо в один кінець.
Відповісти
на місці водія давби монтіровкою по клешнях і мішок з ( г----м)вглохби на місці.
Відповісти
А вірно, хлопці. А діло каже.
Цікаво було би побачити це дійство - боксер по переписці Максим дає монтіровкою по клешнях мішку з г-м. А потім дивується, чого в нас не люблять маршрутників.
Відповісти
нада було написати "водій маршрутки сам себе звільнив з роботи"
Відповісти
Від імені Генерації успішної дії хочу висловити щиру подяку і підтримку Санрайзу і пану Юрію керівнику за те, що вони постійно виступають нашими перевізниками і ніколи не відмовляли нам в допомозі.
В час, коли благодійністю займаються перед виборами, підчас виборів, то санрайз займається постійно.
Тримайтесь ми з вами!
Відповісти
Мені взагалі вигладає дивним той факт, що водію погрожували електрошокером. Приміром, застосували би електрошокер. Що далі? Водій просто би втратив керування транспортним засобом, само собою, трапилося би ДТП. То на що у такому разі розраховував пасажир?Вишуканий спосіб самогубства?Чи, може, то мав бути терористичний акт взагалі?)))
Відповісти
Спитайте його - а не было ли у тебя, сукин сын, умысла на теракт?
Відповісти
Останні новини
Скандал у луцькій маршрутці: водій заявляє, що йому погрожували
27 березень, 2013, 12:23