У Ковелі безхатько потрапив за ґрати через вкрадені із секонд-хенду штани

У Ковелі безхатько потрапив за ґрати через вкрадені із секонд-хенду штани
У Ковелі на 4 місяці арештували безхатька, який вкрав з секонд-хенду джинси. Днями Ковельський міськрайонний суд виніс чоловікові вирок.

Вирок опублікували на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Обвинувачений – 38 річний чоловік без визначеного місця проживання, безробітний, неодружений, дітей не має, раніше не судимий.

У вересні 2018 року він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зайшов у магазин «Євро секонд-хенд», що у місті Ковелі на бульварі Лесі Українки. Чоловік, зайшовши у примірочну, одягнув на себе джинси фірми «Blue Ridge» та намагався вийти з магазину, не розплатившись за них. Це помітила працівник магазину, проте після зауваження чоловік вибіг з приміщення «секонд-хенду» та втік.

Того ж дня його затримали працівники поліції і вилучили вкрадені джинси. Вартість викраденого товару оцінили у 77 гривень.

Суд, зважаючи на те, що чоловік зізнався та розкаявся у вчиненому злочині, обрав міру покарання у виді арешту на 4 місяці.

До обставин, що обтяжили покарання обвинуваченого, суд відніс вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння, а також негативну характеристику чоловіка.

Фото ілюстративне


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ж так мало дали за 77грн? Довічне йому! А хто краде мільярди - на Мальдіви на відпочинок.
Відповісти
Саме цікаве, що цей секонд хенд і ввозиться на Україну благодійними організаціями для таких безхатьків. А наші бариги, без податків, ці речі продають. А тих, кому ці речі мають дістатись безкоштовно - судять такіж хабарні судді, за крадіжку цих же речей.
Змінюйтесь люди!

Відповісти
Як мільйони крадуть ,то сучий суд відпускає злодіів ,а як бомж взяв беушні штани ,які йому ці засрані торгаші ,повинні були подарувати ,то дали чотири місяці .Правосуддя по хохляцьки .
Відповісти
От держава,,мільйон крадуть,,то ніхто не бачить,,а за таке...стидотяя,,продажний суд.
Відповісти
Кльово.Безхатько 4 місяці гарантовано матиме дах над головою,теплий суп щодня і компанію побратимів:)
Відповісти
СОРОМНО.
Відповісти
Я не хочу жити в такій країні!!!!!!! Це жах!!!! Що робить адвокат?? Який гарантований ДЕРЖАВОЮ!!!! Чому не пише апеляцію???? Де правозахисті організаці??? Народ!!!!! Невже це Вас не лякає??? В цій державі жити нашим дітям!!! Громадяни !!!!! В ціє держави з такою системою немає майбутнього!!! За Вами вибір - або дерибаниі втрата держави-Люди українці захочуть жити під Росією, Польшею, Угорщино, Румунією, бо важитимуть , що там їх права краще будуть захищені!!! Або....кожен має дати відповідь сам....
Відповісти
Міг би 2 дні не пити спиртне і купити собі ті штани без проблем. А як нема мозгів то хай краще сидить
Відповісти