Сморід і навала щурів: у Луцьку скаржаться на жахливі умови в багатоповерхівці

Сморід і навала щурів: у Луцьку скаржаться на жахливі умови в багатоповерхівці
Мешканці 3-го під'їзду будинку, що на Відродження, 49 у Луцьку скаржаться на ЖЕК №8 через жахливий стан будинку.

Про це мешканці повідомили Інформаційному агентству ВолиньPost.

За словами авторів звернення, ЖЕК № 8, який обслуговує будинок, не виконує своєї роботи і не реагує ні на що.

«При дзвінку до диспетчера, навіть не записують прохань, а потім стверджують, що ніяких повідомлень не було. Під'їзд 3 постійно потерпає від смороду та прорваних труб, які і міняли, і гроші на які здавали. Будинок, очевидно, аварійний, проте НАМ не має куди діватись. А створювати ОСББ страшно, бо через постійні підтоплення будинок може геть осісти і скластися як картковий будинок, бо ж панельний. Ніякі важелі впливу на керівництво ЖЕКу не діють. Повірте, страшно виходити з квартири, якщо по коридору гуляють щурі. А в під'їзді чимало маленьких дітей. Ми справно платимо за обслуговування, за яке отримуємо щурів, неякісне прибирання, відсутність будь-якого сервісу», - йдеться у повідомленні.

Тож мешканці будинку просять відповідні структури звернути увагу на цю проблему та врятувати їх від антисанітарії та небезпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перемоги, 21, той же ЖЕК №8. ЖЕК поклав БОЛТ на будинок, тупо збирає бабкиі х.з. куди їх витрачає. Відповідь на запит на інформацію - "перелік виконаних робіт та їх вартість не є аублічною інформацією, ми можемо надати тільки інформацію, про суми коштів, що надійшли з міського бюджету"... Плати, лох, не знаючи, за що(як МІСЯЦЬ не заплатити - зразу біжать в суд)! Відповідь міськради - "то приватний ЖЕК, ми йому нічого зробити не можемо". Пропоную зібратися "підопічним" даного ЖЕКу, піти в гості, пом'яти троха начальника, попалити шини... Хто за?
Відповісти
Олександр Ігорович та негоже депутату облради бруднити руки об якихось начальників одумайтеся, чи то просто мамка спокою не дає?
Відповісти
А чого ви так довго терпите ,набийте рило начальнику цієі злодійськоі контори і перестаньте платити ім данину ,бо ця данина осідає в іх кишенях .
Відповісти
Як тільки місяць не платиш, навіть з заявою, що відмовляєшся через відсутність виконання робіт - тут же біжать в суд, і автоматично виграють його, і винен вже не 200 грн., а 200 + 1200 судового збору. А ОСББ створити не виходить через велику кількість ідіотів-пенсюків, які ностальгують за совком - приходять, скоти, на збори і голосують виключно проти. Їм пофіг, що їхні гроші йдуть дяді на зарплату, а не на будинок.
Відповісти
така сама ху:ня ПР МОЛОДІ 13б,тут керує хозяїн КОВАЛЬОВ- МЖК,РАБОТНІКІ ПОСТІЙНО ПЯНІ,понаписують звіт ліповий тіпа шо вони робили,а як ступєнькі зробили алкашня ця це піпєц-горбами
Відповісти
А ми- самі собі і за свої ремонтуємо. З боєм, скреготом зубів, а вже звикли, що більше нікому.
Відповісти
Народ-цe Луцька міська рада “поклала на вас ”,томущо ЛМР уповноважeна складати адмін.протоколи за порушeння благоустрою,правил утримання будинку,санітарних вимог.
Якби були складeні адмін.протоколи (доказ в суді)був би порядок.
ЛМР так списуe кошти з міськ.бюджeту і з ваших оплат за послуги утр.будинку кладуть в свій карман(крадуть).
Відповісти
Народ-заваліть скаргами міського голову ,приблизно такого змісту “Забeзпeчтe складання адмін.протоколів та інших докумeнтів копіі які надастe разом з письмовою відповідю (описуютe порушeння)”.
Щось нe рузуміeтe читайтe адмін.кодeкс ст.150,152. Та правила благоустрою ,правила утримання будинків.
Тоді ви мeшканці зрозуміeтe хто покриваe і вас обкрадаe.
Відповісти
Цілуйте в дупу палицю, квартали так розвились, що пустовіт поліщуку премію виписує по 250%, плідно працюють...
Відповісти
Скарга в міськраду - на жаль - безглуздий папірець, не більше. Буде відписка "бла-бла-бла, то приватна структура, ми нічого не можемо".
Відповісти
міська рада в особі пустовіта та поліщука (шістьорок палиці і коломойського) дійсно нічого не може, крім дерибану бюджету, а тут щури, своїх нищити не по "пацанськи"
Відповісти
Поцікавтесь хоч законодавством(Закони про право власності...і про ЖКГ)вже діють.То виберіть собі управителя,або керуйте спільно,або ОСББ.Ніхто вам вже не буде ловити щурів і мити підлоги.Розривайте договори і вперед.Але тицяють один на одного,от і вся премудрість,а "дядьки"з ЖЕКів тихенько грошики збирають і мовчать.Та там нікому вже працювати.
Відповісти
Треба всім будинком поскакати, і проблеми не буде. Бажано ще кричалку про ПТН ХЛО. +50 % ефект.
Відповісти
Чергова джинса но замовлення пані Сабатюк... По коридорах кажете щурі бігають, а коридори у тому будинку взагалі є? Журналісти волиньпосту не займайтеся дурницями, а поїдьте і подивіться на той будинок, понюхайте підїзд і початуйте щурів.
Відповісти
Останні новини
Сморід і навала щурів: у Луцьку скаржаться на жахливі умови в багатоповерхівці
07 січень, 2019, 10:50