ТОП-5 волинських фірм, які платять 10-18 тисяч гривень зарплати

ТОП-5 волинських фірм, які платять 10-18 тисяч гривень зарплати
Розповіли, які підприємства Волині пропонують своїм працівникам середню зарплату від 9,5 тисячі до 18 тисяч гривень.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Так, середня зарплата на ПрАТ«Волиньхолдінг» становить 9 582 гривень.

Працівники ТОВ «Кромбергенд Шуберт Україна ЛУ» у середньому заробляють 14 208 гривень, ПрАТ «СКФ Україна» - 14 500 гривень, ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» - 14 700 гривень.

Найбільшу ж суму отримують працівники СП ТОВ «Модерн Експо» - 18 204 гривні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 32
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще туалети мити в польщі та не бачити сімї та дітей
Відповісти
Супер. В одного 100 тисяч,в десяти по 5 тисяч гривень. А на Модерні на одного роботягу десять менеджерів,майстрів, директорів і іншої нечисті. От вам і середня зарплата...
Відповісти
Шо вже брешуть
Відповісти
пропонують, але не платять!
Відповісти
На модерні зврплата, як середня температура по лазарету. На цій фірмі найбульша плинність кадрів. Звідти люди розбігаються, як пацюки з тонучого корабля.Компанія, яка має хорошу зарплату, ніколи цим не похвалиться. Це закон економіки. Ви десь читали, що якийсь банк похвалився зарплатнею? Ні, звичайно. А ці нужники, куди ніхто не хоче йти (особливо - Кромберг, це підприємство для ущербних і скривджених природою).
Відповісти
Це нараховані зарплати, якими оперують у всіх звітах. Реально виплачені на 19,5% менші.
Тобто, з 14 тис. "бухгалтерських", на картку "чистими" - 11 тис.270 грн.
Відповісти
Журналістам варто ЗАВЖДИ уточнювати - це нарахована зарплатня, чи це гроші, які працівники отримують "на руки" (нарахована сума мінус 19,5%)? Тобто, якщо нарахована зарплатня становить 14500 грн, то працівник отримає "на руки" 14500 - 19,% = 11670 грн. "Тщтатєльнєє нада рєбята!" (с).
Відповісти
Читаю попередні коменти і в шоці. Луцьк - невеликє місто. А Модерн сьогодні, це компанія яка об`єднує висококваліфікованих спеціалістів з багатьох країн! І для того щоб працювати на Модерні, люди з Києва переїзджають в Луцьк, а не навпаки. Давно працюю в цій компанії і на власному досвіді можу сказати, що ті хто хочуть себе проявити з позитивної сторони, знайдуть своє призначення на Модерні і можуть досягнути усього, на що будуть здібні. Це одна з найсучасніших компаній не тільки в Україні але і у Європі!
Відповісти
Для всіх поцінювачів невдоволеного , але правдивого висвітлення інформаціі в даній статті!
Якщо Ви неуспішні та без цілей в житті, то ніяке місцеве підприємство із озвученими зарплатнями, не задовільнить таких осіб!
Впевнений, що писати подібні коментарі спроможні ті, хто не зміг себе проявити та самореалізуватися!
Що до озвучених підприємств, то Модерн - Експо, і є прикладом ведення прозорого бізнесу із сплатою всіх офіційних податків!
Всі хто там працює, або мав змогу бути в команді, відчув комфорт та можливості, які надає дана компанія!
Якщо подібне не задовільняє, щоб в дійсності працювати в своїй країні, відчувати постійну підтримку та мати поряд сім’ю, то напевно Вам все таки потрібно спробувати европейських заробітків, щоб порівняти, оцінити, та більше подібно та негативно не коментувати!

Відповісти
Факт №1: на волині можуть закидати лайном навіть ТОП-5 компаній, що платять офіційні високі зарплати і сплачують податки. Може, це національна ідея, лучани?
Відповісти
На Модерні дуже достойна заробітна плата, а ооовнн є куди розвиватись і для цього роблять усі умови. Якщо людина працьовита та ініціативна вона може мати і набагато більше за 18 тисяч гривень.

Це не тільки компанія виробник, це компанія генератор нового бізнесу і нових робочих мість.

Відповісти
Просто цікаво, звідки інформація про плинність кадрів на модерні? Все, що чув від знайомих, які працюють і на виробництві там і в офісі - задоволені усім. Є чорноробочі(прості грузчики чи якісь інші) наприклад, але офіційні і оплачувані. Ніщо не заважає ставати більш кваліфікованим і на кращу посаду або розряд, чи як там воно... Тим паче знаю, що навчання там є, які допомагають підвищувати рівень кваліфікації(типу кар‘єрний ріст). Було би бажання! А коммент про тисяча майстрів і директорів на одну людину взагалі брєдятіна як на мене))) Просто уявити, що 10 менеджерів на одного працівника при тих двох чи трьох тисячах робітників, то продуктивність заводу мабуть має бути на рівні за вашою логікою)) Є мабуть і проблеми, але зазвичай наш люд тільки недовольний, що б не давали. Ну і звісно менталітет наш, людина тільки недовольна пише, а довольні навіть не паряться. Нічого не робити і заробляти мільони - це мрія усіх наших ледацюг імхо. І про Польщу також якась прям земля обітованна? Не смішіть, а краще запитайте скільки той люд там паше, за все платить, по скільки годин і фактично тупо заробляє і в усьому себе обмежує. Відповідно економить, а якщо порахувати скільки за годину отримує, то виходить те саме, а то і меньше. Родичі їздили пару раз, більш не хочуть. Фактично ніщо не заважає тут ті самі гроші отримувати відмовляючи собі у всьому.
Відповісти
Юху!!!

Я знав, що ми самі круті. Бігборди Кромберга то провокація.

А загалом. Хто хоче бути одним з десяти менеджреів, майстрів, директорів на одного роботягу - рекомендую подавати свої резюме.

P.S.: хто хоче іти роботягою, не біда, - такі вакансії теж є.

P.P.S.: в роботяг більше ніж говорять диванні експерти.
Відповісти
Підтверджую, все так і є. Зарплати дійсно на гарному рівні, порівнюючи навіть з тим самим Києвом, не кажучи вже про Волинь. Мені є з чим порівняти, бо працював в різних регіонах.
Відповісти
Коментар лисого критикана-невдахи під 40
Волиньхолдінг середня зарплата як середня по Україні, відстань від Луцька до роботи більша за середню відстань до роботи.
Кромберг, звісно, з нетипово високими цифрами для Волині. Не виключено також вплив на цифру виплати відрядних для працівників, кого відправляють за кордон. Кадри течуть, останнім часом менше.
СКФ класна контора, майже не тече, не можу в пам'яті нашкребти зі знайомих когось, хто плювався. Але і тут Ви не заробите, наприклад, на квартиру без кредиту під страшні відсотки.
Мотор взагалі цікаве підприємство, та яка різниця скільки там платять, які там точні та сучасні технології, якщо це закрита секта з домінуючої акцією "приведи друга". Ну і чим більше політикани будуть бажати миру, а не перемоги, тим менше там роботи буде й відповідно ростиме середня зарплата. Руки ж поїдуть на панщину, а начальство й сидячі гриби з доплатами за вислугу років будуть і далі впливати на цю цифру, скоро обженуть модерн.
Модерн Експо воістину крута європейська контора з третиноєвропейською зарплатою. Розвідують, селекціонують кадри як хочуть. Треба позбутися синього комірця з пристойною кваліфікацією і відповідно зарплатою? - Спитай у Модерна як. Нового можна закомплексувати і платити менше, якість сильно не постраждає, просунем. Треба заішачити технарів? Та запроста, залишимо тих, хто не проти на роботі ночувати, на місце скорочених прийдуть студенти. Ще й зашугали всіх щоб про зарплати не говорили. По своїй і середній можу прикинути, що у менеджерів тисяч по 40
Відповісти
Привіт! Мене звати Скотиняка! Дозвольте мені розповісти про себе!
Я люблю зраду. Я люблю кричати про фігове життя в країні. Мені усі винні. Я не люблю нічого робити, але хочу отримувати стотищь зарплату. Я отримую зарплату в конверті і голосую за брехунів. Полюбляю звинувачувати у всьому усіх, тільки не себе. Даючи хабарі я вимагаю від держави покращення життя. І мені начхати, що хтось там платить податки, створює тисячі робочих місць, розвиває і вкладає в інших, перевіряє інформацію в мас медіа і у неприємних для себе життєвих ситуаціях починає шукати причину в собі. Я не хочу бути щасливим і успішним. Мені вистачить того, що мене колись хтось образив, недооцінив, викинув, проігнорував і не подарував мені машину. Бо мене такого унікального мають усі любити і бути винним. Тому що замість того, щоб будувати своє щасливе життя, я буду сидіти на сраці і нити. Бо ми скотиняки такі! Цьом!
Відповісти
Модерн для тих, хто хоче розвиватись, працювати та отримувати за хорошу роботу чесну та достойну зарплату!
Відповісти
Не знаю як там де...та в мене друг на Модерні оператором працює точно більше 2 років. Нікуди йти не збирається. Каже за повний місяць можна більше 15 тис. отримати, обіди нормальні, графік йому підходить і чисто в цеху
Відповісти
Я сам маю досвід роботи на модерн експо.якшо ви продаете торгове обладнання по світу асоціюете себе з европейським підприемством .то шановні платня мае бути не 200евро в роботяги а як в Любліні шо найменше 800.робоче взуття і форма з гнилого матеріалу,роздягалки вонючі без лавок,переработки так звані,іжа в столовій без якості.но дуже багато креативних управлінців яких потрібно ставити в часи авралу на упаковку що незабували що таке робота!!!
Відповісти
То тільки ущербна і скривджених природою людина могла написати такий коментар!
В той час, коли тисячі працівників, вище згаданих підприємств, чесно працюють і сплачують податки, один «експерт не дороблений» поливає їх брудом. Переконаний, що такий «експерт» нічого корисного, ні для своєї родини, ні для своєї країни не зробив. Тоді як на податки працівників вищезгаданих підприємств будуються дороги, виплачуються зарплати лікарям і вчителям, фінансується армія, такі «експерти» не сплатили жодної копійки податків, з великою ймовірністю ще й отримують субсидії від держави.
Відповісти
Хто ніколи не працював на Модерні, не беріть гріх на душу. Такої компанії пошукати. Тут.НІКОЛИ не буває затримок в зарплаті. Тут умови для людей людські. А п'ять менеджерів на одношо - смішно читати. Є специфіка кожної робоьти, це нормальні робочі пооцеси. Шануйтеся,люди. Бо не шануючи свого, дійсно достойного ви нікому в свіьі не будете потрібні.
Відповісти
Любителям всіх і вся обливати лайном, похваліться скільки ви створили робочих місць і скільки платите людям. Не має чим похвалитися? То підкажіть тоді тим продажним журналюгам кого похвалити і про кого написати! Ал, думаю, ви й на це не здатні.
Легше сидіти вдома на дивані, отримувати субсидію при цьому не сплачуючи жодної копійки податків і всіх поливати брудом!!!
Відповісти
Мабуть жодна міжнародна компанія яка предствлена в західному регіоні, а можливо і в Україні, так не піклується про своїх працівників, як Модерн -Експо. З власного досвіду можу сказати це точно. Це компанія яка споачує податки, розвиває бізнес в Україні, впроваджує найкращі світові практики і це все без іноземних інвестицій. Тому ці всі безглузді коментарі про те як погано на модерні, це лише пуста балаканина.
Відповісти
Модерн є прозоре та успішне підприємство, зарплати дійсно не погані, причому у всіх хто там працює. Так цеж добре! Підприємство працює та розвивається, багато хто заздрить такому розвитку та пише тут всяку дурницю.
Відповісти
Якась заказуха Модерна, чи що? Я не працюю на тут розхвалених топах, але "десяточку" маю в офісі. Роботяги- більше. Керівники, від 30 000 до 100 000. Чим хто хвастає???
Відповісти
Якась заказуха Модерна, чи що? Я не працюю на тут розхвалених топах, але "десяточку" маю в офісі. Роботяги- більше. Керівники, від 30 000 до 100 000. Чим хто хвастає???
Відповісти
пропрачена стаття? хм
Відповісти
Складається стійке враження, що поливати брудом інших, скиглити та тикати пальцем це дуже цікаве, розвиваюче та прибуткове заняття. Може хтось поділиться успіхами яких вдалось досягти таким чином?
Відповісти
то з модерна вже строчать піарщики, хоч би стиль поміняли чи правдивіше писали, аж смішно ті "діфірамби" читати.
Відповісти
Я не піарщик, але працюю на Модерні. І спостерігати, як найбільші в Луцьку виробничі компанії поливають брудом, не хочу.
Всі такі спеціалісти по роботі в Польщі: то може 'експертів' там годують в ресторані, працюють вони там по 6годин в кондиціонованому кабінеті в костюмі з краваткою. Все навпаки!!! Але так зараз модно.
Є категорія людей, які ніде працювати не можуть, то хай би почали з себе.
Відповісти
У статті порівнюються порівняльні речі – середні заробітні плати на різних підприємствах. З статті можна зробити висновок, що приватне, українське підприємство (а не філіал іноземного, як Волиньхолдінг, Кромберг, СКФ) являється лідером по рівню з/п на Волині. Потрібно цим пишатися, а не обливати брудом.
Щодо абсолютного розміру, то мова йде по нараховану заробітну плату. Дійсно віднімати потрібно 19,5%. Тобто на руки виходить 18204 – 19,5% = 14 654 грн. Близько 500 євро. Враховуючи, що більшість персоналу – це робітники, то можна здогадатися, що середній рівень заробітної плати робітників десь на тому ж рівні або трішки менший. І це є конкуренто порівняно з Польщею, беручи до уваги офіційну заробітну плату, відпустки, лікарняні, знижки на харчування і близькість до рідних. А свій вибір кожний робить сам, виставляючі власні приорітети.
Був коментар, що підприємства, які згадані в статті, вихвалюються цим. Не думаю, що це так. Підприємства напевно і не знали, що у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості так люб’язно поділяться цими даними з Інформаційним Агентством.
Відповісти
Відкрию вам "америку", що офіційно в нас у всіх мінімалки, а не офіційно - то є підприємства де зарплати вище за 25 тис грн., просто вони про це не кажуть.
Мясокомбінати та пилорами...ви просто цього не знаєте.
Відповісти
Останні новини
ТОП-5 волинських фірм, які платять 10-18 тисяч гривень зарплати
11 січень, 2019, 13:35