Не поділили дорогу: у Луцьку зіткнулись тролейбус та легковик. ФОТО

Не поділили дорогу: у Луцьку зіткнулись тролейбус та легковик. ФОТО
Дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль AudiA6 зачепив тролейбус трапилась сьогодні, 21 січня, на Київському майдані у Луцьку.

Повідомляють Волинські новини.

Так, зі слів очевидців, тролейбус №5 рухався у напрямку Київського майдану у той час, коли водій AudiA6 зробив спробу його випередити. Однак, ймовірно, аби уникнути зіткнення із зустрічним транспортним засобом, в’їхав у тролейбус.

«Їду додому, дружина на восьмому місяці вагітності. Настрій гарний, бо сьогодні зробили УЗД. Завтра планували поїхати до Рівного, аби продати автомобіль – чистенький, після мийки. В крайній правій смузі їде тролейбус, я їду в крайній лівій. Попереду – червоний сигнал світлофору. Без попереджувального сигналу та без повороту тролейбус починає робити маневр вліво. Я починаю сигналити, тролейбус – «нуль емоцій». Намагаюсь втекти на зустрічну смугу. Але цього мені зробити не вдалося, оскільки на зустріч їхали автомобілі. Ось так ми й зупинилися. Не сварилися, тихо та мирно усе вирішили. Але приїхали із Луцького підприємства електротранспорту і хочуть з мене витрясти душу», - не без почуття гумору розповідає водій AudiA6.

На щастя, постраждалих під час ДТП немає. Обидва транспортні засоби відбулися мінімальними механічними ушкодженнями. На місці аварії працює поліція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водіям тролейбусів вже треба морди чистити,як і водіям маршруток.Так себе поводять,ніби вони самі на дорогах
Відповісти
Згідний, в тролейбуса дистанція до тротуару більше метра, а машина на зустрічну смугу виїхала сантиметрів на 50. Водії що маршруток що тролейбусів постійно лізуть на середину.
Відповісти
Я розумію що складно маршрутчикам і тролейбусникам цілий день включати поворотніки і їздити по правилам ДР, але від цього залежить безпека інших людей і за таку наглість як в них треба робити самосуд, бо возитися з поліцією чи судом це втрата часу!!!!
Відповісти
Судя по фото: Троллейбус в своей полосе. до обочины метр - и это нормально. А вот легковик и ни там и ни сям: в какой полосе -непонятно. Если обгонял, то не перестроился в другой ряд. А если шла встречка- то нафига обгонял?!! В отличие от маршрутчиков тралик маломаневренный, не такой уж непредсказуемый
Відповісти