Рок-фестиваль «Плацдарм» у Луцьку. ФОТО

Рок-фестиваль «Плацдарм» у Луцьку. ФОТО
У Луцьку втретє відбувся рок-фестиваль «Плацдарм».

Дійство відбулося 30 березня в клубі «Сучасник», що на вулиці Конякіна, 14, - йдеться у офіційній групі заходу в соцмережі Вконтакте.

Цього разу публіку розважали гурти «Залізний Хрест» (Львів), «Man Gust» (Рівне), «Double Bubble» (Тернопіль), «Jackson Crack» (Луцьк) та «По ту сторону» (Рівне).

Хед-лайнери дійства - гості з Києва фолк-гурт «Веремій» презентували нову програму, яка в основному складається з пісень альбому «Там, де сонце встає». Щоправда, гурт відіграв лише дві пісні.

На жаль, і цього разу після молодіжного концерту не обійшлося без неприємного випадку. Нагадаємо, 23 березня після виступу формації Nuteki сталася сутичка між молоддю.

Цього разу поблизу місця рок-концерту зібралося кілька десятків молодих людей, яких відвідувачі дійства називали «гопниками».

Також до «Сучасника» приїхали працівники міліції, які підозрювали можливість бійки. Зрештою, правоохоронці попросили організаторів зупинити концерт, аби уникнути сутички між молодими людьми.

Тому дійство перервали після того, як гості з Києва виконали другу пісню.




Фото в офіційну групу фестивалю завантажив користувач Вова Ковалюк

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пропустив, був на ЛАКРІМОЗІ в БІНГО - сильний конценрт
Відповісти
А що заважає затримати осіб тіпа ''гопників'', встановити їх особи, провести з ними профілактичну роботу та про всяк випадок на причетність до скоєння злочинів, а не зупиняти концерт?
Футбол ви ж не зупиняєте, хоч фани організовують масові бійки!

Відповісти
заважала, мабуть, їх кількість (близько сотні)
Відповісти
було більше!поза видимістю велика кількість, а саме більше 200 була в парку..
Відповісти
а якщо взагалі зібратисвідчення про групи , які були на "поготові" то назбиралось би більше 500 і до 1000.все виглядало ,як на сплановану акцію.
Відповісти
1000 мабуть трохи забагато, все-таки, а на рахунок спланованості акції - само собою, така кількість людей в одному місці стихійно ніяк не збереться.
Відповісти
достовірно не відомо однак зібрались молодики з таких районів як 40ий,33ій, балка,вокзал і т.д.
одне радує що хулів не було - бо вони б за собою потянули б тисяч з 2....
Відповісти
на такий фестиваль одне бидло і ходить!!!!

Відповісти
ну чому відразу бидло??наприклад я абсолютно не вживаю ні алкоголю ні інших речовин які спровокують якусь неадекватну реакцію тому судити всіх під одне тавро якось не добре-тим паче ті молодики, які "нажрались" і сунулись в середину ми виводили на вулицю...
Відповісти
мені одне цікаво чюму особи якім ще даже небуло 16 років, які прийшли на концер розпивали анкогольні напої і в яких була неадикватна поведінка, чьому їх наша міліція незупинила а все спихнули на людей які прийшли подивитися що твориться на вулиці. І іх зразу треба називати гопніками?
Відповісти
Повністю згідний , чьому так вчінила наші міліція ?
Відповісти
на території концерту ніхто не пив - охорона "шманала" на алкоголь , однак ніхто не міг прослідкувати хто пив поза територією
Відповісти
По-перше, вивчіть граматику, хоча б на рівні початкової школи, тоді щось тут розказуйте.
По-друге, "люди, які прийшли подивитись" стояли в 10 метрах від входу в клуб і верещали "Вам п*зда", провокуючи відвідувачів концерту, не дивлячись на присутність міліції, "Беркуту" та внутрішніх військ.
По-третє, "гопнік", з недавніх пір, офіційно визнана субкультура з адиктивною поведінкою. якщо ви почитаєте, що це таке, то зрозумієте, що стадо, яке стояло біля клубу назване цілком науково обгрунтовано.
Відповісти
В тебе теж з граматикою не добре!)))
Відповісти
плацдарм гауно
пропаганда неякісної музики і обриган субкульутри
Відповісти
субєктивна думка , теж думка - як я зазначав вище- не всі дозволяють собі таке і судити по одиничних випадках весь фест не добре.а відносно якості музики- це філосовська тема- як не крути але я особисто зазанчаю що кожен з музикантів відіграли якісно.те що модливо недовподоби стиль не говорить про якість взагалі.
Відповісти
чо зразу гопнікі? і нашо такі концерти робити на сороковому?думайте самі
Відповісти
суть не в тому що 40 ий чи ні суть що це було єдине приміщення яке більш менш відповідало вимогам тай інші приміщення на ремонтах або зачинені...
Відповісти
А я атеїст і мені до лямпочки, так що не аргумент=)
Відповісти
та організітори чуданули. треба було краще шукать
Відповісти
та шукали...нажаль влада тільки комерцію рахує..
Відповісти
ха лол рєбата ви чючють загнались з цею мутньою
Відповісти
та всі "гопнікі" вже давно поперепрофільовувалися в "нармальних поцанів", а ще, з них виростуть "діпутати", "мєнти", або одним словом злочинці, ну це ж факт, всім лайк
Відповісти
і взагалі, вся діяльність міліції на концерті під підозрою, хто? Хто за цим всім стоїть? Вони вирішили провести навчання перед футболом?
Відповісти
дааа... якшо так продовжуватиметься то Луцьк згниє під пісні Гуфа на риплячих динаміках телефонів, які лунають під під'їздами.
Зібрати банду - не тяжко...
Відповісти за наслідки - тяжко. Якби хоч одне з отих набило комусь обличчя ще з 40 своїми карєшами, а потім сказало "то я виноватий бо я їх зібрав"...

а так... тупі 90ті тільки без будь-якої гідності.
Відповісти
На всі 100 згоден
Відповісти
Якби з гопніками вчиняли так,вони би зникли за один місяц
http://www.porjati.net/victims/8426-narod-v-egipte-ustroil-samosud-nad-vorami.html
Відповісти
Во во. от було б так як к Кореї злови б одного двух за щось подібне і на головній площі здерти б з нього щкіру то вірняк що таке повторювалобся все рідше.
Відповісти
Та в Єгипті чи Кореї цими алкообриганами першими б печі розтоплювали.)
Хоч вважаю і тих, і інших майже поголовним бидлом, але реакція так званих гопніків на це торжество уродства мені ближча і зрозуміліша.
Відповісти
В страху великі очі...)
Було там до 100 тєл, проте щоб накрити купу п'яного малолітнього бидла цілком вистачило б і 20.
Відповісти
а нахер взагалі накривати!? ну вирішили повисіти то нехай там попригали б ти 4 години тай все. один хрен нічо не змінеться після побиття одних чи інших. всі живуть своїм життям і самі вирішують як кому жити і іх ніхто не змусить жити так як скажуть їм гопники.
Відповісти
...мало у Луцьку розваг( ...тому і кожен в міру свого розвитку старається "позажігать" ...а розвиток колгоспний у багатьох(((
Відповісти
що ж ви всі такі дикі ці гопники!?я ж кажу що пиздять все що менеше їх в кількості і похер кого. вже он на дівчат перейшли. Гопота - СТИДОТА
Відповісти
ноу коментс, хто був на плаці - зрозуміє. Чьоткій пацанчік в адіках, за яким стояло стадо, ходив зі словами "хто тут старший, пашлі пагаварім. Ну, хто в вас самий блатной?" Якби не мєнти хз що би було взагалі. робили свою роботу норм., що дуже дивно..)
Відповісти
Останні новини
Рок-фестиваль «Плацдарм» у Луцьку. ФОТО
31 березень, 2013, 12:16