«Герой» дня: водій маршрутки «Нововолинськ–Ковель» змусив учасника війни заплатити за проїзд

«Герой» дня: водій маршрутки «Нововолинськ–Ковель» змусив учасника війни заплатити за проїзд
У Володимирі-Волинському обурюються свавіллям водія маршрутки «Нововолинськ–Ковель», який вимагав в учасника бойових дій оплатити проїзд.

Про це у соцмережі написала місцева жителька Володимира-Волинського, користувачка Nina Vasilisovna.

За її словами, водій маршрутки, що відправляється з Володимира о 8:50 (підприємець Кавас Є.П), на зупинці «Військове містечко» «нагло вимагав і отримав 30 грн на оплату проїзду до Турійська».

«А...касовий збір! Без жодного квитка», - обурюється авторка допису.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А воно що ніщє, що не може пару гривень заплатити за проїзд?
Чи треба перевізнику чекати поки держава внесе кошти ніби то за цих воїнів??
Чи може просто перевізнику краще ціну підняти, щоб таким чином перебивати цих ніщіх, які заплатити пару гривень не можуть, як всі нормальні люди??
Відповісти
А ти де ...лупа ховалася коли той воїн в окопі стояв?
Відповісти
А шофер п*дар міг і сам заплаити за військового щоб гріти свою с*аку
Відповісти
Які все ж таки невдячні люди є((((( все в житті повертається бумерангом!!!!!
Відповісти
Навіть дітки платять за проїзд,а ці дорослі дядьки хочуть їздити нв халяву.......Водій правильно зробив...
Відповісти
О за таких ми і воювали бидлачів шо цього водія і цього"ЗаЛупа", це людина може таке сказати яка цього не пережила
Відповісти
Лучанин,Лупа,Бандерлоги мають право -Це коменти одного і того самого бота.Не звертайте на таких уваги,обламайте їм кайф не коментуйте.
Відповісти
Ребята не раз сам тією маршруткою їжджу ,і вичте у Володимирі служивих дохрина ,водій не винен в тому що йому кожен день потрібно здати певну суму грошей,а де він візьме нікого не хвилює,так що ці солдати так звані,які Бузі їздять що на службу що з служби(алкаші),підуть до генерала і замовлять собі автобус,безкоштовний.Не в обіду нормальним адекватним солдатам сказано.
Відповісти
А то ті так звані герої,пропили мозги на тому передку так званому,дехто взагалі далі Володимира не виїжав,і розказують тут що їм всі должні,вони забувають що кожен громадянин платить йому зарплату з усіх знімають на Ато,і то йде водій і всі,так що бузити,і плакатись ідіть в ВР.
Відповісти
В кожній ситуації потрібно розбиратися.
А загалом, немає кому зайнятися тими перевізниками! Їздять як хочуть,стають де хочуть, де не хочуть не стають! Якби шанували кожного свого користувача їхніх послуг,то й не жували б соплі що їм треба суму в день здати,і з повагою відносилися
б до учасників війни!Ті люди пройшли таке що їм і не снилося!Ціни встановлюють хто які хоче! Такщо ту бидлоту треба садити на місце!
Відповісти
Шановні підприємці,та власники автобусних парків та рейсів.Я дуже вдячний за те що ви нас перевозите по пільговим квиткам і.т.д.Але майте совість.У чому проблема,що цей пасажир має право на пільговий проізд!Так я розумію що наша держава незавжди повертає гроші за пільгові квитки,а можливо взагалі невертає!це знаєте ви самі,а ми тілько можем здогадуватись.Але давайте не будемо робити поганого один одному,Хтось перебував в зоні АТО,хтось в Авгані,Велика вітчизняна,.....А деякі були в дома,та від щирого сердця допомагали нам на південих шляхах,підприємці,медики,куми,брати,знайомі,та просто небайдужі люди.Та я вам скажу відверто,можливо воно і краще що туди не всі пішли,бо це політики галіиі все чудять,а люди гинуть.ДЯКУЮ ВАМ УСІМ ЗА ВАШУ ПІДТРИМКУ.Але залишаймося завжди чемними та гідними людьми.Не позортесь за тих 20,30,50 гривень.Найдороще у нашому житі це Людьське житя.
І Я це знаю.
Відповісти
Авторка краще знімала голих мужиків у бані і отрималаб задоволення а не знедолених водіїв і затравлених військових.
Відповісти
Авторка краще знімала б голих мужиків у бані а не знедолених водіїв і затравлених військових. Це нагадує події у книжці стівена кінга ,під куполом.
Відповісти
Це цинічна брехня, я їхав тим рейсом, водій казав щоб брали квитки учасники АТО і ніяких проблем, мужик сказав що не мав часу і заплатив водію 10 грн.!
А ця "правозахисниця" тараторила всю дорогу на всю маршрутку про свої проблеми своє життя і тп. І так кожен раз коли їде, не змовкає) Чому вирішила приукоасити історію не знаю, напевно тому зо має бурну фантазію і любить багато поговорити
Відповісти
Є совісні перевізники, а є в Луцьку Коновалов, у нього водії можуть атошніків возити і без білета, зато дітей з білетами викидають із салону. І поліцію десь мають, бо в ОДА все схвачено. Хоча б один водій з роботи вилетів чи ліцензію втратив!
Відповісти
Тому що давно треба всі пільги монетизувати. І тоді не треба буде доказувати зто ти і що ти. А тепер толк від пільг має той хто дерибанить бюджет. Такі круті заклни про пільги нариймали то заставте всі автобуси обладнати pos терміналами і хай у цих пільговиків буде спецкартка безлімітна на послуги транспорту. Все просто. Але гнидам простіше дерибанити пільги на рівні директорів АТП і чиновників які приймають ці рішення. Простим водіям тільки убитий автобус і нереальний план. Скільки сотень мільйонів по цим пільгам боргів по Укрзалізниці наприклад. Дуже легко приймаьи і не щабезпечувати фінансово. А ви далі вважайте що повинен щось Воділа.
Відповісти
Шановна, Nina Vasilisovna, а ви хоть поцікавились в водія, за кого він брав гроші????
Мужчина їхав по УБД, а платив гроші за свою жінку.
Відповісти
Ті льготи які держава надала нашим воїнам , це взагалі дріб'язок в порівнянні з іншими державами. А ті крохобори і них позбавляють наших захисників. І нехай не всі хто має " учасника..." Ним є по суті, але із за цієї битлоти не стоїть лишати ветеранів пільг. Те ж саме і з отриманням групи по інвалідності, є битлота в білих халатах, так і ті хто купує будучи здоровим.
Відповісти
Останні новини
«Герой» дня: водій маршрутки «Нововолинськ–Ковель» змусив учасника війни заплатити за проїзд
26 січень, 2019, 17:43