«Луцькводоканал» побудує свій стадіон

«Луцькводоканал» побудує свій стадіон
КП «Луцькводоканал» дали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування спортивного комплексу на вулиці Теремнівській.

Про це йшлося у середу, 30 січня, під час сесії Луцькради.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що підприємство звернулося з клопотанням про будівництво стадіону для працівників водоканалу на площі в гектар.

Депутат Павло Данильчук наголосив, що підприємство постійно отримує дотації з бюджету, але хоче зводити такий об’єкт. Тож поцікавився, за які гроші планують здійснювати роботи.

Директор «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк розповів, що у районі Теремно раніше було багато об’єктів спортивної інфраструктури, проте зараз поле захаращене. У 2014 році, коли почалися перші громадські ініціативи, мешканці подали всі документи на відновлення стадіону. Відтак, на Теремнівській планують облаштувати футбольне поле на 90 метрів з кріслами та спорудою з перевдягальнями.

«У нас на підприємстві є футбольна команда і ми вже двічі приймали участь у всеукраїнських турнірах. Тож ми звернулися з ініціативною, аби дати дітям і нашим працівникам займатися спортом. Зараз ми мусимо ходити по школах і тихенько грати у футбол, адже у нас немає відкритого поля», - каже Гуменюк. Підприємство хоче залучити до фінансування будівництва представників бізнесу.

Депутат Андрій Покровський хотів взяти слово з Віктора Гуменюка, що в подальшому цю землю не передадуть в оренду чи суборенду іншим організаціям, проте той сказав, що «використовуватиме всі можливості для будівництва та функціонування стадіону».

«Ми проходили історію, коли «Луцьктепло» оформляло землю під спортивні майданчики, а в подальшому передавало їх в суборенду іншим структурам. Цьогоріч заклали 16,5 мільйонів дотацій «Луцькводоканалу». Кожен має відповідати за свій напрямок, а не займатися чимось іншим. У цьому випадку – спортом. У нас є департамент сім’ї, молоді та спорту для цього», - наголосив Андрій Козюра.

У підсумку 24 з 35 депутатів підтримали будівництво стадіону, тому його таки зведуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить на очисні, щоб не смерділи грошей немає, а на стадіон будь ласка скільки завгодно. Це не влада, а якісь чмошники
Відповісти
от придурки, як вони могли таке погодити . Бідний Водоканал має за шо строїтись.? та щей не очисні чи труби нові, а футбольне поле. Депутатаи очніться , або скоро вас звідси виженуть!
Відповісти
А може хтось пояснити, за який кошт збиткове, дотаційне підприємство збирається будувати та обслуговувати стадіон? Це якийсь театр абсурду...
Відповісти
Ну так для того і поставили "свого", директора, щоб гроші із бюджета тягнути.
Відповісти
Панство, мусово затягувати паска і платити нові тарифи.
Підприємство державне, отож стадіон буде для всих - безкоштовний.
Заплатите вчасно за воду по новому тарифу - матимете можливість оздоровитися на стадіоні і не платити за ліки в аптеці.
Відповісти
УКРОП нагло і цинічно (!) забрав з міста 1 га землі!
Куди дивляться правоохоронні органи? Де Прокуратура, СБУ?
Чи розуміють вони, що під надуманим приводом - УКРОП знову забрав у міста 1 га землі? Після УКРОПУ місто залишиться і без спорту, і без землі!
Прокурор просто зобов'язаний оскаржити це рішення!!!
Відповісти
Та займіться цим водоканалом вже. Історія має бути дуууууууже цікава - місто виділяє субвенцію з бюджету 16 млн. грн. на водоканал.
А водоканал відразу тихенько під шумок створює вчора дочірнє підприємство ЕВОДА, сьоголні - буде вже стадіон стрроїти... Запасаюсь попкорном.
Відповісти
Готуємось до підвищення тарифів - гравці ФК"Челсі" коштують дюююже дорогООО!!!
Відповісти
Останні новини
«Луцькводоканал» побудує свій стадіон
30 січень, 2019, 11:56