Розповіли, які дороги відремонтують на Волині у 2019 році

Розповіли, які дороги відремонтують на Волині у 2019 році
Служба автомобільних доріг у Волинській області має намір продовжити ремонти доріг на найбільш пріоритетних маршрутах.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака, у 2019 році на утримання автодоріг Волинської області Державне агентство автомобільних доріг України має намір спрямувати 547,1 мільйонів гривень. Відтак Служба автодоріг Волинської області хоче продовжити ремонтно-будівельні роботи по пріоритетних маршрутах, які сполучають основні міста області.

Зокрема, М-19 (Доманове (на Брест)-Ковель-Чернівці-Тереблече (на Бухарест), Р-15 (Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква), М-07 (Київ-Ковель-Ягодин), Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне).

Наразі Служба автодоріг чекає на затвердження переліку об'єктів реконструкції, капітального та середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення та обсягів їх фінансування.

Разом з тим Анатолій Посполітак розповів, що найбільш болючим питанням дорожньої галузі наразі є недофінансування. Зокрема, не вистачає грошей на експлуатаційне утримання доріг державного значення.

Також у 2019 році планують зменшити фінансування на реконструкцію, капітальний та поточний середній ремонти доріг держзначення. Чимало коштів недоотримає область і через припинення “Митного експерименту”, який з 2015 по 2018 рік дав змогу отримати додаткових 1,1 мільярда гривень на ремонт дорожньої інфраструктури Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доки ви чекаєте на всілякі там затвердження, ями зростаюсь в рази , по довжині , ширині та кількості
Чесно, їдучи на роботу , що зранку , що у вечері , переживаю не тільки за авто в за й своє здоров‘я , щоб не вбитись кермуючи на наших просто чарівних дорогах.
Щире побажання посадовцям та керманичам автодору у м.Луцьку - відрубайте собі руки по плечі, ліктями ше можна ліпити , те що є в щось.
З неповагою , ще один водій Луцька.
Відповісти
Останні новини
Розповіли, які дороги відремонтують на Волині у 2019 році
07 лютий, 2019, 18:00