Очільник партії Гриценка на Волині іде з політики через призначення екс-регіонала довіреною особою кандидата в президенти

Очільник партії Гриценка на Волині іде з політики через призначення екс-регіонала довіреною особою кандидата в президенти
Голова Волинської обласної організації партії "Громадянська позиція Анатолія Гриценка" Сергій Чуріков заявив про вихід з політики.

Офіційну заяву Сергій Чуріков оприлюднив на своїй сторінці у facebook.

Передумовою цього рішення, як заявив Сергій Чуріков, стало призначення довірених осіб кандидатів у президенти. Зокрема, по виборчому округу №21 (місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький райони) довіреною особою Анатолія Гриценка призначили Івана Смітюха, який свого часу був депутатом Волиньради від Партії Регіонів.

"Друзі, я йду з політики.

Рішення далось мені не легко. Я не займався політикою до того і не знаю чи буду займатись після. П`ять років активної роботи в Громадянська позиція. 1,5 президентських кампанії, парламентська та місцева, вибори в ОТГ. 3 з лишком роки очолював Громадянська позиція - Волинська область. На волонтерських засадах. Витратив купу часу, нервів, ресурсів. Робив це щиро і безкорисно.

Причиною виходу є призначення Івана Смітюха довіреною особою Анатолій Гриценко в 21 окрузі у нас на Волині. І хоч я прямо не причетний до такого призначення (мені б у страшному сні таке б не приснилось) я не можу після цього залишатись Головою партійної організації в області. Змирившись з таким, я б не міг гуляти Інституцькою, не міг би дивитись в очі хлопцям і дівчатам з якими ми ризикували взимку 2013-2014. Є й раціональна частина - таке призначення наносить значну репутаційну шкоду партії та кандидату як в області так і в Україні, обмежує можливості об’єднатись з демократичними силами/кандидатами.

Ні про що не шкодую.

Дякую Анатолію Гриценку, та команді Громадянської Позиції за роки віри та надії. За щирість, за чесність. Взагалі в партії залишилось дуже багато неймовірних людей, які я вірю - зроблять чудо.

Особлива подяка Волинській команді Громадянської позиції. Я гордий, що ми довший час залишались однією з найсильніших організацій, а на місцевих виборах 2015 року зайняли 4 місце серед усіх областей в Україні. Сподіваюсь Ви зрозумієте моє рішення

Вірю, що в Гриценка є шанси перемогти. Довіряю йому. Усі ми робимо помилки. А загалом він класний мужик. І 31 березня я віддам голос Гриценку", - йдеться в дописі.

Довідково:

Сергій Чуріков вже три роки є головою обласного осередку політичної партії «Громадянська позиція». Він відомий в області громадський діяч. Був активним учасником Революції Гідності. Є членом організації «Самооборона Майдану».

У 2014 році долучився до участі у двох автопробігах Європою «Допоможи Україні – врятуй Європу», спрямованих на допомогу українській армії. Брав участь у проекті «Нові лідери».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо корабель вийшов на курс а хтось пригаэ за борт пыд час ходу то хто цей ......?
Відповісти
Смітюх то той який кричав на антимайдані путін прійді? Тоді з Гриценком все ясно...
Відповісти
Цікаво пояснює. Він що? Приревнував Смітюха до Гриценка? Дивні в них відносини
Відповісти
1) Смітюх це не той що кричав путін.... це його брат а у нас навіть син за батька не відповідає не то що брат.... смітюх порядний аграрій!!!!
2) Якщо смітюх і був регіоналом то наскільки памятаю навіть для люстрації встановлювали термін в 5 років хіба термін не пройшов чи це пожеттєво? якщо так Чуріков ти хіба в піонерах не був то і тобі зараз декомунізацію потрібно оголосити ;)
3) Зважаючи на публічність заяви думаю чуріков вирішив злити партію укропам про це частково вказує що члени партії в нововолинську є помічниками Гузя..... то чий ти Чуріков?
Відповісти
Причина не в Смітюху.Це банальна відмазка.Політична партія Громадянська позиція не втратила абсолютно нічого.
Відповісти
«Великий» політик Чуріков ха, ха, ха ... :)))))))
Відповісти
Яка втрата :( Як ми це переживемо... :( Поменьше б таких "політиків", дивись і жити б краще було в Україні!!!
Відповісти
Чурікова ніхто до цього часу не знав. Доки він не поступив, як банальна проститутка. Таке сміття в політиці непотрібне. На цьому й закінчилась його короткострокова "політична карєра".
Відповісти
Коли державний корабель бере крен, коли державні інституції втрачають свою міць, разом з громадськими так званими формуваннями зявляються чурікові. Вони осипаються з цього корабля, як осипаються лайно і тріски. Бовтаються на поверхні і стають "політиками". І ціна їм - деревяний гріш в базарний день. Тепер цьому презервативу ніхто не повірить, бо "єдіножди солгав...". Так в Біблії написано.
Відповісти
Навесні, коли сходить лід, все гівно з дна вспливає і збивається в великі купи...
Голосувати за Гриценка те саме, що голосувати за те, що всплило весною)))
Відповісти
До пороха не піде, бо своїх підлабузників не прокормити.
У СЦУ хай іде в попи - там якийсь час поживиться
Відповісти
Громадська позиція? Чи громадська поза?
Відповісти
Не в Чурікові справа а продажність Кралюка
Відповісти
Останні новини
Очільник партії Гриценка на Волині іде з політики через призначення екс-регіонала довіреною особою кандидата в президенти
11 лютий, 2019, 21:51