Цинізм просто зашкалює, – політолог про абсурдні звинувачення Поліщука

Цинізм просто зашкалює, – політолог про абсурдні звинувачення Поліщука
Політолог Тарас Сафонюк обурений дописом у соцмережі радника мера Луцька Ігора Поліщука із безпідставними звинуваченнями у бік депутата Андрія Покровського.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Ігор Поліщук написав, що "Вам (ред. - Андрію Покровському) треба пам‘ятати про суд Божий, де доведеться відповісти і за брудні гроші, і за понівечені гральним бізнесом людські життя та скалічені долі, зруйновані сім‘ї та самогубства, що скоєні через борги в гральних закладах".

Натомість політолог Тарас Сафонюк вважає такі звинувачення абсурдними та брехливими.

"Цей «чесний», «порядний» та «совісний» депутат Луцької міської ради, а за сумісництвом радник міського голови та фактичний виконуючий обов’язки мера говорить про суд Божий. Звісно в контексті своїх політичних опонентів. Мова іде про незручного для УКРОПу опозиційного депутата Андрія Покровського. І Поліщук його прямо звинувачує в веденні грального бізнесу, який заборонений в Україні, та за скаліченні долі азартних гравців", - зауважив він.

За словами Тараса Сафонюка, весь парадокс ситуації в тому, що Андрій Покровський усі гральні заклади закрив ще в далекому 2009-му, коли вступила в силу відповідна заборона, і про це у Луцьку всім відомо.

"Безліч так званих букмекерських контор і державних лотерей працюють по всій Україні і мають київське коріння. Наскільки законно працюють ці заклади мають говорити правоохоронні органи. Але найцікавішим є той факт, що один з таких закладів (букмекерська контора «Фаворит Спорт») працює у бізнес центрі «Директорія» за адресою вул. Винниченка 26.. Це приміщення належить структурам близьким до постійно відсутнього на роботі голови обласної ради Ігоря Палиці, який є патроном Ігоря Поліщука та головним укропівцем Волині. Тут знаходиться і Фонд «Тільки разом» Ігоря Палиці, а донедавна був і офіс самого УКРОПу", - відзначив політолог.

Тобто, зі слів Тараса Сафонюка, головний укропівець Волині та його команда не гребує грішми від оренди, які сплачує гральний заклад.

"А тому, за словами І. Поліщука їм самим «треба пам’ятати про суд Божий, де доведеться відповісти і за брудні гроші, і за понівечені гральним бізнесом людські життя та скалічені долі, зруйновані сім’ї та самогубства». Як говорить біблійна істина: В чужому оці соломинку бачать, а в своєму колоди не помічають». Цинізм допису Поліщука просто зашкалює. Більше того про це навіть зробили сюжет на провладному телеканалі «Аверс» маючи на меті оббрехати опонентів. Однак рано чи пізно хлопчикам-укропчикам доведеться відповідати за свої дії", - наголосив він.

Політолог додав, якщо в Андрія Покровського дійсно був гральний бізнес в минулому, ще тоді коли це не було заборонено в Україні, то укропівці заробляють на ньому сьогодні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знову обкакались васали швейцарців...
за що не беруться, всюди провал, карма?
Відповісти
Люди добрі, лучани, подивіться добре га Пощука, воно не здала, кажуть гавкати гавкає, кажуть лизати лиже, з ким говорити буде як папір поїде у Швейцарію )))), місто маленьке, юріст )
Відповісти
Поліщук є нелітимний поц
Відповісти
недорозвинуний юнак-переросток
Відповісти
недорозвинуний юнак-переросток
Відповісти
Нехай розкаже як паліца із вкрадених коштів сплачує баригам - посадовцям з міськради по 2-5 тис доларів в конвертах. Вам усім . издець скоро буде, сушіть сухарі.
Відповісти
Поліщук як політик і як управлінець - нуль!!! Нечисть захопила владу і дерибанить бюджет. На сайті волинські новини не один коментар про поліШука не проходить, тільки якщо пишеш що це хороша людина)))
Відповісти
Поліщук як управлінець і як політик - нуль!!! Нечисть захопила владу і тримається не хоче її віддавати. На сайті волинські новини не один коментар про критику щодо поліШука не проходить))
Відповісти
Звісно що зі швейцарії доплачують в чорну, за що пустовіт багатіє і квартири купує на родичів!
І не тільки цей політрук, там всі іуди срібняки мають
Відповісти