Редактор інтернет-видання на Волині заявляє про тиск і хакерські атаки

Редактор інтернет-видання на Волині заявляє про тиск і хакерські атаки
Інтернет-видання «Вісті Каменя», яке розпочало роботу місяць тому, кілька днів не працює - його редактор Богдан Пташник стверджує, що це наслідок хакерських атак після низки критичних публікацій.

Як повідомив Пташник, сайт не працює через постійні DDoS-атаки.

«У коментарях невідомі люди мені поставили дві умови - заборонити коментарі під публікаціями і новинами, а також припинити реєстрацію користувачів на сайті. А інакше мій сайт «покладуть», - розповів він.

Журналіст пояснює такі погрози і, як їх наслідок, атаки, тим, що місцева влада незадоволена низкою критичної інформації про її діяльність, яка подається на порталі.

«Я не хочу і не можу звинувачувати когось, не маючи доказів. Але в даній ситуації, тут спрацьовує елементарна логіка. Атака почалась після публікації «Резервна земля міста почала «відкушуватись» по шматках». В якій висвітлювалася «специфіка» земельної політики Камінь-Каширської міської ради. Коментар з вищезазначеними вимогами і погрозами з’явився саме під цією новиною. Якщо послуговуватися принципом «шукай, кому вигідно» - висновки напрошуються відповідні», - каже Богдан Пташник.

Він уточняє: у коментарях дуже часто поінформовані люди діляться подробицями інформації, висвітленої у матеріалі. При тому не приховують ні прізвищ, ні інших подробиць. Це й могло не сподобатися тим, хто погрожував.

«Серед осіб, особливо наближених до керівництва Камінь-Каширської міської ради, є, як мінімум, одна людина, котра має навички, можливості і, головне, достатньо вільного часу, щоб, по суті, днями сидіти і атакувати сайт. Ще раз повторююсь – це не звинувачення, це елементарна логіка», - сказав Богдан Пташник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скоро й сайт великої глуші покладуть :)
Відповісти
Туфта.
Кому він на фік потрібний.
Як у всіх свідомз манія величності.
Відповісти
Все просто-не заплатил за хостінг, провайдер і відхерачив.
Пташенятко тепер борцуна із себе клєіт.
Відповісти
А чого, цілком допускаю такий сценарій. Як сказав колись один мій співрозмовник - наша біда в тім, що в білих домах сидять сірі люди. Ліс уже полішуки розікрали, то тепер "дерибанять" землю. про це написали. от і результат.
Відповісти
Тож так і є...,але ті самі,які і хочуть той сайт знищити тут і пишуть,на кшталт, того,що: кому твій сайт треба,не заплатив і так далі...
Соррі, але полішуки вже занадто себе вважають мудрими, люди, присядьте,бо біда Вам буде, ми всі рівні тут, це одна країна і ходимо під одним Богом,якщо не Вам вернеться "добро" Ваше, то дітям, внукам і не раз при чому, бумеранг є, одумайтеся, тим більше у піст!
Відповісти
В неті всі рівні-наср-ать на політику-за послуги-башляй, а то... Не заплатив за хостінг-обчекрижат по самиє яйця. На ср..ть на політ орієнтацію.
За дерьмократію-башляй.
Відповісти
Відносно "хочуть той сайт знищити"-принципова помилка, той сайтьониш нікому не потрібний, він нікому не шкодить. Хостів максимум 10-15 за добу. Сміх. Хакер-це дороге задоволення. Витрачити бабки на "тормоз"ресурса такого рівня- глЮпство..
Відповісти
Кому нужен этот каменькашмарский сайт, мегапосещаемый ресурс в интернете который приносит его владельцу большие деньги))))
Відповісти
До 20 хітів в день.
Відповісти
Бодя пошёл в запой и сайт "не працював"!
А роботодателю рассказал сказочку про кибератаку червоних шпионов.
Знаем мы этого лживого полишука!
Відповісти
Готов помочь в защите от DDoS атаки.
Відповісти
Так, йому треба бути жертвою. Показати свою значющись.
Сподобалось одне слово-"Борцун"
А оно таки да- Бодя-борцун.
Нове погоняло.
Відповісти
Когда прочитал этот абзац то смеялся долга.Про ДДос атаку кто то сказал они freehost.com.ua ?
«Серед осіб, особливо наближених до керівництва Камінь-Каширської міської ради, є, як мінімум, одна людина, котра має навички, можливості і, головне, достатньо вільного часу, щоб, по суті, днями сидіти і атакувати сайт. Ще раз повторююсь – це не звинувачення, це елементарна логіка», - сказав Богдан Пташник.
Відповісти
Согласен. За отмазку не хіляет.
Примитив текст
Відповісти
Бодя-борцун надуває щоки і робить вигляд ох-єнного политжурналюдя.
Відповісти
volynpost.com как не странно взяли сервак в Германии. И норм живут.
Відповісти
Я думаю, що це робота Влада Бащука-його ж дружнина являється секретарем Бондара, він має багата часу так як ніде не працює.А для чого, його ж жінка має непоганий дохід від злочинних дій міської ради? А тут таке, самому прийдеться гнути спину?
Відповісти
так , Влад бащук має досить БАГАТО часу , особливо коли не БУХАЄ І НЕ В ЗАПОЇ
Відповісти
А продублюйте цю статтю "Резервна земля...." на ВолиньПост
Відповісти
вона є тут :http://kamin.volyn.ua/news/rezervna-zemlya-mista-pochala-vidkushuvatis-po-shmatkah-foto-0620-02#comment-928
Відповісти
Я за свободу слова, а міська рада на чолі з Бондарем думає, що їм все дозволено, скоро всю землю продадуть...в тому числі і резервну. Такщо не радійте, що побудувалися майже в центрі міста....скоро центр перенесуть на "Селікатний" або на "Озюрко" бо не буде де будувати адміністративних одиниць. В центрі міста СКОРО СВІНІ ХРЮКАТИМУТЬ, А ПО К-Каширській АДМІНІСТРАЦІЇ ГУСИ БІГАТИМУТЬ. Бондарю місце в колгоспі з вилами ходити, А ТО МІСТО ДОВІРИЛИ
Відповісти
Молодець, давно пора гнати цих кабінетних крис Бондара, Шворака і депутатів. А Величку давно пора уже бути на нарах.
Відповісти
Про те, що це туфта, мабуть, сам Бондар і писав чи його заступники.Земля продається на ліво і право і всі мовчать.Позор громаді.
Відповісти
Правильно Пташник, земельну ділянку одержав тепер можна і гнати на Бондара, зараз точно б не виділив.
Відповісти
Скіко сотка в Камені?
Відповісти
А хіба Луцьк це не Полісся? Чи говорю, абищо...
Відповісти
Хвора, ви явно неадекватні.
Відповісти
Горе Вам люде буде, якщо за Пташником не підете-розумний чоловік.До речі, там хтось написав, що Пташник запив- значить Ви взагалі з ним незнайомі.А давайте краще по темі, перебої на сайті були декілька разів і то після тієї статті.Чому Полісся-газетка наша ненапише на цю тему, а Ви їм потрібні?На крис служать.Богдане, поганні коментарі знак того, що тебе бояться.
Відповісти
А може Вовк попрацював над цим, боїться, що про ліс напишеш
Відповісти
Ні Богдан не лживий, а прямий і відкритий.А лживі спихать стрілки.Ще лжива місцева газета "Полісся". Бодя дозволив народу керувати, а владні криси бояться бо думали, що Боги
Відповісти
Ви б бачили , що вчора робилось в Камінь-Каширській адміністрації , коли в залі районної ради проходили громадські слухання по відміні "мєд реформи" і Пташник там був присутній як журналіст з відео . І зразу ж після цього сайт " Вісті Каменя" заблокували
Відповісти
Платити за хостінг треба вчасно, ось і весь рецепт.
А Птах все в кішеню.
Є аріфметична дія -ділення, а не тільки додавання.
Відповісти
Ти був, ти є , ти здохнеш селюком.
Немає значення якай ДУПлом ти купив в підземнрму переході на Борщагівці.
Людину з села витягнути можна, село з людини -неможливо.
Бодя-ти селюк. Це визначення по життю.
Відповісти
Сильних не люблять,їх завжди давлять.А щодо села, то ми всі звідти родом. І вся еліта звідти, а місцеві в кращому випадку в прислугах.Чому з Каменя такого собі села не знайшлося кращого від Богдана, бо дипломи за гроші купили.Щого міського голови Бондара син медінститут не закінчив, бо тями не має і Бог не дає за гріхи тата. Шукай істину, важко тобі буде Богдане в цьому суспільстві-ненависті, але тільки той хто істину шукає на правильному шляху. А ці неприязники твої ще рік..два і сліду їх не буде бо правди не має в їх і України не достойні вони-продажні, а значить шльондри-дешеві і грош їм ціна.
Відповісти
Алкаш не може бути сильним.
Народжений пити-е*ать не може.
Відповісти
Висновки з коментарів. На світі ще багато всякої мразі. Одне зло. Так і дихає смородом. А Пташника підтримую. Молодець, тільки не піддайся, не зламайся і не бійся залякувань. Щасти тобі. І завжди пишайся тим, що ти виходець з села.
Відповісти
Не відступайте від теми,Камінь-Каширський ще трохи і з карти зникне продудуть щей ляхам,в Бондара розуму вистачить
Відповісти
Покажи, що ти дійсно син своє держави Україна, нехай запанує демократія!!! Ура, ура, ура
Відповісти
Останні новини
Редактор інтернет-видання на Волині заявляє про тиск і хакерські атаки
05 квітень, 2013, 11:51