Ткачука в кайданках вивели з управління поліції: він проведе ще ніч в ізоляторі. ФОТО. ВІДЕО.

Ткачука в кайданках вивели з управління поліції: він проведе ще ніч в ізоляторі. ФОТО. ВІДЕО.
Депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука, якого спіймали на хабарі, допитали у ГУНП у Волинській області після того, як оголосили про підозру у скоєнні злочину та повезли назад до ізолятора тимчасового тримання.

Ймовірно, там депутат проведе ще одну ніч, оскільки, за попередньою інформацією, суд щодо обрання запобіжного заходу відбудеться завтра, 24 лютого.

Відомо, що Євген Ткачук провів ніч на 23 лютого в ізоляторі тимчасового тримання, звідки його вранці забрали в прокуратуру.

Прокурор області повідомив депутату міської ради про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч.3 ст. 369 КК). Клопотання про взяття під варту буде подане до Луцького міськрайонного суду.

З прокуратури ж вже по обіді Євгена Ткачука відвели в ГУНП у Волинській області, аби допитати як підозрюваного у скоєні злочину. Згодом його у кайданках посадили в службову автівку та відвезли знову ж до ізолятора тимчасового тримання. Там він очікуватиме судового засідання, під час якого оберуть міру запобіжного заходу.



Нагадаємо, депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука затримали під час надання 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю Управління Держпраці в області.

За інформацією правоохоронців, неправомірна вигода надавалася за не накладення штрафів за використання праці найманих працівників у фірмі депутата без оформлення з ними трудових відносин.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Швейцарія.Лозанна.Ало,шеф."Все пропало".Що робити?Ми ж разом "захоплювали"Луцьк,а тепер мене кинули...
Відповісти
Странно, цей депутат недавно активно лобіював будівництво дитячої церкви і його визнали богоугодним релігійні діячі. А тут таке сталось. Біс попутав... чи поганий вплив швейцарців в екзилі?
Відповісти
Порядну людину підставили...
Відповісти
Ричкова виправдали і цього виправдають бо бабло побєждає !!!!
Відповісти
Це усе підстава. Усі так працюють в місті. Сама прокуратура 10 справ робить по заказу.головне знайти тих хто заплатить. Сам шеф ставить завдання перед нами. Саме головне щоб людина була. А справу зробить ціла банда виконавців. Люди час такий прийшов дуже поганий. Вибачте нас усіх ми люди на роботі працюємо вказали взяти ми взяли. Дасть відкат вийде та все буде гуд.
Відповісти
Ця с***а бичара рідкісна, хамло нагле і на всіх йому на срати, ходить як пуп землі давно пора спустити на землю. А паркується як олень і чхав він на всіх.
Відповісти
замість комфортабельного крузака катнеться на буханці, ну перекентується в сізо. і? кашляне й відбілиться.
Відповісти
Шоу.... це не вбивство аби такий цирк показувати
Відповісти
Зато ця людина багато зробила для району ЛПЗ, на відміну від інших дипотатів які н***я не роблять для своїх виборчих районів. Так не треба тут розводити цирку
Відповісти
Екзил безумовно підключиться.Чекаємо допомоги від спільників по перевороту в Луцьку Були,Петрочука,Дендеберіна.Посильну допомогу надасть з Києва депутат Гузь-палкий прихильник Укропу
Відповісти
мало того ,що працівники неоформлені, щі ті працівники покурують траву постійно. Ау, наркоконтроль.
Відповісти
Просто людина з подвійним дном. Двуликий янус. Лобіювання будівництва церкви не заважає бути падлюкою, злодієм, корупціонером. Такий час настав. Нічого святого. Лукавий і гнилий чоловік. З гнилим нутром. Коли в покійного Романюка ще ноги не захололи, він сказав, що "...я йому нічим не зобовязаний", і продався гнилому укропу.
Відповісти
Звісно він хабарник, рішалово і дерибанить комунальну землю уже давно, типовий корупціонер, прямо "обличчя системи". І це усі знають і керівництво бпп, яке зробило його головою міської організації і бідоття недалеке, яке його вибирало на районі, бо він подачки дає, але чомусь раніше це нікому не заважало! Аце звісно явна підстава, наслали швондерів з інспекції праці, з повноваженнями якими чекістські трійки не володіли на підприємця-автослюсаря.. Усі б вирішували в такій ституації.. Вигладає як тупе замовлення проти опозиційного підприємця.. Тупо, грубо і безперспективно..
Відповісти
Що ти хотів сказати? Чи тобі трудно сформулювати думку з трьох речень? Добре він зробив, чи погано? Перечитай свій текст і звернись до кваліфікованого психіатра.
Відповісти
Полумя трохи пригасне, коли почнеться озвучення фамілій ПРОКУРОРІВ-МЄНТІВ-СБУШНИКІВ і т. п. , які надурняк обслуговували свої машини у Женіка. Зараз певно труть записи відеокамер. Не на того батон крошитє ! А то шо Женік пустився берега - то тоже факт. Подію використають і одні і другі перед виборами.Ше й батькам хресним перепаде.
Відповісти
Процес відлову злодюг запущенно, будемо ловити всіх по черзі, одразу всіх не спіймати хоча багато фактів вже є та задоументовано. Злодюгі ставайте у чергу, час вакханалії закінченно, список довгий.
Відповісти
Шоу зробили добре, цікаво як воно закінчиться - судовою справою чи просто налякають і вибють кеш
Відповісти
Хороша людина катала мене на яхті.
Відповісти
В кощея одна надія: перемога укропу на виборах.
Відповісти
В призідєнти женьку.він тулковий,гпз подняв з колєн,не бухає з пластіка,чьоткій шльоц
Відповісти
Злодій повинен сидіти.Якщо не вмієш брати чи давати.
Відповісти
Кріпські ЗМІ,як в рот води набрали,шеф в бігах,але маріонетки тут дають відмашки і продажні журнашл...мовчать.З Луцька зробили "дно".Ще такого "бардаку" не було.
Відповісти
Нічо зара наша палицівська обласна рада наклепає звернення про політическіе переслідування прямо до ментів і прокуратури. І Ткачука випустять. Укроп і його підтанцовщики прихвосні в області стануть єдиним фронтом на захист. Вони ж тільки звернення клепати вміють, більше нічого не роблять.
Відповісти
Булкін і козюркін напряглись...а пустобрюха явно покинув сон.Це тільки початок.За все доведеться відповісти.Полішук вам все порадить,тільки інстррукції отримає.
Відповісти
Пора і решту виводити на чисту воду, пустовіта і поліщука за незаконну спробу відчуження комунального майна - книгарні, адже рішення суду є, та всіх хто голосував за це. Козюрі врешті знести пів буратіна до справжніх погоджених меж, булі знести незаконну забудову, там за кожним є скелєт у шафі, достатньо її відчинити.
Відповісти
Поки по закону не сяде в крісло мера Вусенко,бардак буде продовжуватись.Це ж треба ,щоб придумали якогось радника Поліщука,який виконує представницькі функції,і керується вказівками з Женеви.Ганьба штучній владі!
Відповісти
Все це добре. Але питання працевлаштування необлікованих працівників. За це хто відповідатиме? Якщо пам'ять непідводить - цілий відділ у мерії сформували по перевірці. А їхня робота де пане керівники міста? Чи води в рот набрали.
Відповісти
Останні новини
Ткачука в кайданках вивели з управління поліції: він проведе ще ніч в ізоляторі. ФОТО. ВІДЕО.
23 лютий, 2019, 17:06