Стало відомо, хто може стати новим директором луцького ПУМу

Стало відомо, хто може стати новим директором луцького ПУМу
Новим очільником Палацу учнівської молоді міста Луцька мають намір призначити Сергія Кравчука, старшого викладача кафедри хореографії інституту мистецтв СНУ імені Лесі Українки, балетмейстера студії «Троянда».

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо із власних джерел.

Поспілкуватися із Сергієм Кравчуком не вдалося, натомість, у телефонному режимі його дружина Ольга Кравчук запевнила, що чоловік наразі зайнятий, а призначення «поки не було».



Начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко розповіла, що кандидатуру на посаду директора ПУМу вже розглянули.

«Співбесіду людина пройшла, усне погодження є, чекаємо на документи з міської ради», – висловилася посадовиця.

Відомо, що офіційне представлення Сергія Кравчука колективу ПУМу має відбутися вже найближчим часом. Ймовірно, навіть сьогодні, 4 березня.

Нагадаємо, 18 січня 2019 року після тривалої хвороби відійшов у вічність директор Палацу учнівської молоді Степан Іванович Сидорук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надіюсь після призначення директора наведуть лад з ансамблем Радість. Особливо з викладачкою 3 класу Д.О. Її професійними навиками і через чиє ліжко вона прийшла на дану посаду.
Відповісти
Ах ви пітушари, що ви робите??? Як можна його ставити, БЕЗ КОНКУРСУ ВИБРАТИ, реально скоти, тепер палац це труна а на ній троянда...
Відповісти
Дивне призначення! А чому немає відкритого конкурсу? Невже немає, кандидатур на цю посаду з калективу ПУМу, з досвідом керівної роботи саме в позашкільному закладіосвіти.

Відповісти
Назначити директором хореографа... Браво "чудове" рішення!!!
Відповісти
Сидорук проти нього був генієм!!!! Палацу жопа!!!!
Відповісти
Дивне призначення, чому без конкурсу? Чи хтось ще подавав свої кандидатури з колективу ПУМу? Невже немає кандидатур на цю посаду з керівного складу ПУМу з досвідом керівної роботи в позашкільному закладі освіти!?
Відповісти
Дивне призначення! А чому немає відкритого конкурсу?
Відповісти
Прям посада міністра освіти
Відповісти
Як раз таки через ліжко викладача у "Троянду" прийшла О.К!!! Тепер це нервове сімейство зіпсує не одній людині життя... Цьому свавіллю треба ставити кінець!!!!!!!!!
Відповісти
Чому без конкурсу?... Це посада менеджера,він має відповідну освіту? Кум очільниці міської освіти?..
Відповісти
Ми щиро усі вболівали за Олену Балабаш!!!! Молода, талановита, розумна, комунікабельна,справедлива. Видно такі люди незручні, ними не можливо керувати.Хіба ж влада думає про майбутнє наших дітей?????
Відповісти
Мінімум, некоректно "залізати у ліжко" викладачу. Знаю Д.О. особисто і скажу, що це молодий педагог, який ще просто не набрався досвіду і в якого все попереду!
Відповісти
Прикро, що цю публікацію коментують люди або далекі від життя палацу, або заангажовані однією з претенденток. Вважаю, що С.М.Кравчук - людина, яка саме в Пумі пройшла своє становлення, як фахівець, людина та професіонал - зможе достойно очолювати цей знаний та шанований в Луцьку заклад позашкілоної освіти. Його досвід управлінської, педагогічної та професійної майстерності зможе внести новий подих в життя ПУМу. Віримо в креатив, мудрість та професіоналізм нового очільника! Мудре рішення! Успіхів у всьому!
Відповісти
Те, що робиться в Палаці, давно потребує кардинальних змін!!! Потрібен управлінець- лідер,а керівник-підкаблучник лише погіршить стан речей.... До слова, навіть інтерв'ю замість нього давала дружина:(
Відповісти
Щиро співчуваю колективу палацу!!! Призначили "найкомпетентнішого" директора в історії людства! Якщо хтось запланував завалити роботу закладу, то кандидатура - супер - є досвід!
Відповісти
Пані Панасюк, ви ніколи особливо не вболівали за розвиток закладу, найперше за самопіар! А підлабузництво, це ваш стиль життя.
Відповісти
Які дурні коменти!!! Людину оцінюють за вчинками, а не за чутками!!! Весь цей бруд абсолютно непідкріплений реальними фактами, а говорити можна багато- це властивість примітивних людішек)) Отже, аргументи в студію!!!
Відповісти
Не встигла людина померти,як ви вже «щиро вболіваєте» за кандидата
Відповісти
От така в нас, українців, є риса: якнайбільше бруду вилити на людину (нового директора ПУМу Кравчука С.М.). Можливо, нехай спочатку попрацює, а тоді будемо його оцінювати? Недаремно є приказка "Курчат рахують восени". Ви пам'ятаєте, як приймали директором Сидорука С.І.? Він тоді теж, бідний, наслухався... А тепер називаєте його генієм!!!
Відповісти
Ніхто і ніколи не вважав Сидорука генієм!!!!Хіба що повні лицеміри!!!
А призначення Кравчука це реалії міської ради!!!
Відповісти
Шановні! Пишуть весь цей бруд саме ті, хто не потрапив у крісло директора, або на його замовлення. Давайте будемо добрішими, толерантнішими, а час покаже, чи заслуговує новий директор цієї посади.
Відповісти
Читаю коментарі і розумію, що до Європи нам, ой як далеко. Цей фонтан хамства, який чомусь не блокує модератор. Але то справа Волиньпост — бути жовтою пресою чи інформаційним агентством. А проблема справді є і було б добре, якби знайшлись притомні люди і звернули б увагу очільника управління освіти та представників міської ради на ось яку сторону: заступник директора Куцик О.П. — один з хореографів колективу *Троянда*, новопризначений директор — керівник *Троянди*, тобто тепер в адміністрації Палацу два представники одного і того ж колективу. Окрім того, у підпорядкуванні директора є його дружина Кравчук О П.— керівник *Троянди*, а це вже перепрошую конфлікт інтересів і потенційна корупція. ЧИ може колектив *Троянда* виходить зі структури Палацу? І ось якщо танцювальний колектив у складі читайте далі: інформація для тих, хто раптом не читав законів і роз*яснень кидаю зсилочку про клнфлікти і законодавство
https://blog.liga.net/user/opolischchuk/article/31497
Відповісти
Про конфлікт інтересів всім відомо, це пряме порушення закону!Керівники міста, управління освіти все це прекрасно розуміють, і такими неправомірними рішеннями створюють не здорову атмосферу не лише у вашому палаці,а й в багатьох навчальних закладах міста..Завжди так НЕ БУДЕ!!!
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, хто може стати новим директором луцького ПУМу
04 березень, 2019, 13:27