Відгамселила через випадковий поштовх: судили волинянку, яка зчинила бійку в сільському клубі

Відгамселила через випадковий поштовх: судили волинянку, яка зчинила бійку в сільському клубі
У селі Клюськ Турійського району нетвереза жінка зчинила бійку під час святкової дискотеки в місцевому клубі. Дебоширка побила жінку, яка її випадково штовхнула, а згодом – і її доньку, яка хотіла захистити матір. До того ж, нетвереза відвідувачка дискотеки побила ще й чоловіка, який намагався припинити конфлікт та порвала йому сорочку.

Подія трапилася восени минулого року. Днями ж Турійський районний суд виніс жінці вирок.

Із вироку, опублікованому на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, відомо, що обвинувачена – уродженка села Стрільче Горохівського району, неодружена, має двох дітей.

Будучи п’яною на дискотеці у сільському будинку культури, жінці не сподобалося, що хтось випадково штовхнув її під час танцю. Тож вона почала шарпати відвідувачку дискотеки за волосся, стискати їй руки та штовхати в тулуб. У конфлікт втрутилася донька потерпілої, яку дебошира теж побила.

Відвідувачі сільської дискотеки намагалися приборкати п’яну дебоширку. Тож дісталося ще й чоловікові, який хотів припинити конфлікт. Йому жінка теж завдала тілесних ушкоджень і порвала сорочку за 500 гривень.

Суд покарав жінку штрафом у розмірі 8500 гривень.

Фото ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
п...ць! Коли вже в нашій державі Закон захищатиме громадян? Якась дурепа неадекватна накинулась на людей, спричинила тілесні ушкодження, психологічні, моральні і їй за це нічого? Що це за покарання таке 8500грн? Та ця сума не погасить навіть матеріальних збитків, а де компенсація на лікування, за морадбну шкоду? Та тисяч сто треба було вимагати, не менше, щоб всякі уроди думали перш ніж руки розпускати - дурні, тупі тварини(((
Відповісти
Останні новини
Відгамселила через випадковий поштовх: судили волинянку, яка зчинила бійку в сільському клубі
28 березень, 2019, 15:49