У Луцьку шукають перевізників на маршрути №4 та №9

У Луцьку шукають перевізників на маршрути №4 та №9
У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів за двома маршрутами – №4 та №9.

Про це йшлося у середу, 3 квітня, під час засідання виконкому Луцькради.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов розповів, що за результатами проведення попереднього конкурсу на перевезення пасажирів, який відбувся 26 березня, єдиного претендента ПрАТ «Луцьке АТП 10701» не допустили до участі.

Причина – недостатня кількість транспортних засобів. Відтак, виникла необхідність повторного проведення конкурсу за маршрутами №4 «Вересневе — Адреналін Сіті» та №9 «Теремнівська — с.Рованці (церква)».

За маршрутом №4 на сьогодні діє тимчасовий договір на перевезення пасажирів до 17 травня. Маршрут №9 до проведення конкурсу також тимчасово обслуговуватиме ПрАТ «Луцьке АТП 10701».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
всі говорять за екологічність та чистоту міського повітря та яка може бути екологічність якщо мешканців стимулюють купувати авто а не їздити громадським транспортом... будуються нові мікрорайони а маршрутів до них зась (до прикладу новий 55 мікрорайон живе кілька тисяч лучан їздила незручна 23 випросили 33 та й ту переінакшили знявши з чорновола та пустивши по липинського таким чином, що вона стала не вигідна) зараз зняли 23тю а тепер вже є проблеми з її заміною 4тою.... РАЙОН АБСОЛЮТНО БЕЗ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ....
Відповісти
Останні новини
У Луцьку шукають перевізників на маршрути №4 та №9
03 квітень, 2019, 09:21