ТОП вакансій, за які на Волині готові платити від 15 до 30 тисяч гривень

ТОП вакансій, за які на Волині готові платити від 15 до 30 тисяч гривень
Станом на 1 квітня цього року в базі даних Волинської обласної служби зайнятості налічувалось 3699 вакансій.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у відділі організації надання послуг роботодавцям Волинського обласного центру зайнятості.

Серед вакансій – робота у різних сферах та напрямках й зарплату за неї, відповідно, теж пропонують різну.

Утім, Інформаційне агентство ВолиньPost поцікавилося найбільш оплачуваними вакансіями, наявними нині в області. Із загальної кількості 117 – вакансії із заробітною платою від 10 000 до 15 000 гривень, 5 вакансій – із зарплатнею понад 15000 гривень.

Так, найбільшу зарплату роботодавець готовий платити водію автотранспортних засобів – 30 тисяч гривень (підприємець Гупало Людмила Василівна).

Дещо меншу винагороду за роботу – 25 тисяч гривень – пропонують водієві автотранспортних засобів у ТОВ «Голден Вест Груп».

Зарплатню у 18 500 гривень пропонують тому, хто виконуватиме роботу торговельного представника на ТзОВ «Рошен-Волинь».

Налагоджувальнику автоматів і напівавтоматів на ТОВ «Кромбер енд Шуберт Україна Лу» пропонують 18 475 гривень зарплати. Трохи менше – 17 500 гривень – це ж підприємство платитиме інженеру.

Теж пристойну зарплату (15 тисяч гривень) готові платити на Волині такі підприємства за такі вакансії: ПрАТ («НЛЗ») (обрубувач), ТзОВ «Городище» (агроном), ТзОВ «Веселе-Агро» (агроном і тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва), ТОВ «Волиньекобуд» (водій навантажувача), ПрАТ «Влодимир-Волинська птахофабрика» (підсобний робітник), підприємець Шпичак Сергій Олексійович (технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ***. Переведіть в долари і співтасте з цінами. Це виживання. А є ща багато людей, які отримують мінімалку і забули запах мяса чихоч би сосисок з перемелених копит, хвостів, хрящів, шкіри і шерсті. З добавкою туалетного паперу (він легко перетравлюється шлунком).
Відповісти
Повне навантаження, зарплата -5000 грн. , для вчителя зі стажем до 10р. Дуже перспективна та вдячна професія.
Відповісти
Останні новини
ТОП вакансій, за які на Волині готові платити від 15 до 30 тисяч гривень
10 квітень, 2019, 14:04