У центрі Луцька прихильники Зеленського побили бабусю

У центрі Луцька прихильники Зеленського побили бабусю
У центрі Луцька побили 79-річну Людмилу Філіпович, котра стояла з плакатом "Зеленський - наркоман?"

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповіла донька жінки Мирослава.

За її словами, 79-річна Людмила Філіпович усе життя має активну позицію та навіть є членом Гельсінської спілки з прав людини. У суботу, 13 квітня, жінка вийшла на Театральний майдан Луцька з плакатом "Зеленський - наркоман?"

"На неї налетіли прихильники Володимира Зеленського, забрали плакат, викликали поліцію, бо нібито сьогодні заборонено агітувати. Якась жінка вдарила її в обличчя", - зауважила Мирослава.

У Луцькому відділі поліції чоловік, котрий представився членом команди Зеленського, забрав заяву.

Натомість Людмила Філіпович подала заяву про побиття і сподівається, що кривдники понесуть справедливе покарання. На обличчі жінки - величезна гематома.

"Навіть при Януковичі ніхто не дозволяв таке відношення" - обурилась донька потерпілої.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 55
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще, пиріжків внукав напекла.
Відповісти
Ото надивляться того телевізора і потім страдають фігньою. Невже бабусі еема чим зайнятись крім як стояти з плакатом на вулиці...шкода її, але нажаль сама напросилась, вона мабуть не знала що люди можуть не зрозуміти її, але, сподіваюсь кривдників покарають
Відповісти
у цієї бабусі двоє дітей на хороших державних прсадах все життя от вона і стоїть щоб не поперли і ніхто її не бив вона сама кого хоч ще поб‘є!!!
Відповісти
ВП, я хоч і з вами за Порошенка, але боже, шо за єрєсь, не опускайтеся до рівня ВН
Відповісти
Це початок жаху в реалі! Ким? Треба? Бути??? щоб нападати на жінку???Жінку поважного віку Мразота зелена - це вам повернеться бумерангом!
Відповісти
У ті коментатори,що пишуть "сама напросилася" - в них є мама чи бабця! Це жах!!
Відповісти
На що звелися люди, коли всі стібуться з поважної жінки (а не бабці), яка має позицію і сміливо про неї заявляє. А бидлоття, яка може просто підняти руку на старшу людину (бо тільки цим може показати свою зверхність)-- це нинішні герої і новонароджена "політична еліта". Але який король, така і свита
Відповісти
А можна послухати інтервю з бабусею , а не статтю від журналіста
Відповісти
укропські наркомани нападають на бабусь
Відповісти
Це тількі початок... потім почнуть вбивати
Відповісти
Мужня, принципова, смілива пані.
Вона і до першого туру стояла з плакатиком проти Юльки. І Юлька не пройшла до другого туру!!!
Паразитуючий люмпен і олігархічні підстилки хутко розметикували, що пані Людмила це не на фарт для шістки Коломойського і вчинили наругу над поважною пані.
Нічого, вже мало залишилось часу до скавуління недорікуватого люмпен-паразита, танцюючого в фірмовий порно-вальс зшаленілого від влади й грошей криворізького вар`ята.
Відповісти
свою самі ж і побили, щоб ще більше дискримінувати іншого кандидата( вже і наркоман, ще й бабусь б‘є), що далі зроблять , щоб владу ще на 5 років утримати- а далі буде....
Відповісти
BYDLO ZELENE. CE VONY SCE NE PRY VLADI...
Відповісти
вітаю всіх в малоросії
особливо показово, що таке відбувається вже на батьківщині УПА
Відповісти
а якби в бабусі машина було - то спалили би? це ж укропсько-зеленська банда, слуги бабла і дерибану імені коломойши.
Відповісти
Що значить "сама напросилась", люди, ви притомні? Людина (з великої літери) висловила свою громадянську позицію, позицію тверезомислячої людини про неможливість мати клоуна президентом. І за це підняти руку? На старшу людину? Вже два тижні живу як у сні, те, що відбувається, в нормальній країні ніколи б не стало реальністю...
Відповісти
Бидлота люмпенська. Це просто в голову не вкладається - скільки потрібно мати ненависті злоби, щоб нападати на жінку поважного віку.
Відповісти
Тут у коментах зібралися люди чі звірі?Що за маячню ви тут пишете?Хто дав право бити жінку,ще й похилого віку?
Відповісти
Посипаки зеленые мокшанские,вы же в курсе про карму? На любую заразу имеется лекарство. Я вам искренне обещаю (каждому квакнувшему — лично, поименно), что прилетит.
Пани Людмиле - здоровья и сил!

Відповісти
Зе-бидло, реванш не пройде!
Відповісти
Бидлоття, яка може просто підняти руку на старшу людину (бо тільки цим може показати свою зверхність)-- це нинішні герої і новонароджена "політична еліта". Повністю згідна з цим.
Відповісти
Зелена дрисня хоче "атнять і падєліть". Люмпен дебільний. Просто ЗЕбидло
Відповісти
Повертаються часи Януковича. Господарями вулиць знову стають тітушки. Зеленський - це другий Хам.
Відповісти
#ЗЕдибіли
Відповісти
Звичайно якщо батьки дозволяють щоб їх дітей виховував ЗЕ та ще й з такими відео https://www.youtube.com/watch?v=LKKE-PuLruw … то чому тоді дивуватись. Зверніть увагу на дату, а саме після вбивства Небесної сотні, та під час агресії на Донбасі. Хіба команда ЗЕ дає добрий приклад? І потім це збочинство/
Відповісти
В шоці від вчинку і від коментарів...

Особисто її бачив коли переходив світлофор від Цума, одразу викликала в душі повагу і навіть гордість.
Мені не хочеться ображати тих хто зробив вибір на користь Зе, але переважна більшість таких людей не мають аналітичних здібностей і керуються тільки своєю "алчностью" в звязку з чим їх придушує заздрість.

Не вже ви не розумієте наскільки важливо для країни продовжувати курс яий був обраний ще раніше, сильно безпечно себе почуваєте коли військові дії обмежили і кількість щодених смертей на сході скоротилась від сотень до десятків, чи одиниць????

А якже активна позиція, відстоювання своєї точки зору, люди за свою переконання сиділи раніше в таборах за такі речі як ця жіночка, такі як вона вибороли і відстояли незалежність!!!

Кривдників винищив б під корінь, нація потребує фільтрації, вибачаюсь за негуманні методи, вирізати потрібно таку мерзоту...
Відповісти
Почалось!!!
Відповісти
Завтра вийти кількістю в 10 чоловік, назло.
Буде правильна громадянська позиція.
Підтримайте цю жінку.
Інакше буде що і побили і мети досягнули силою.
Відповісти
Типова тупа бабка, такі під кожним під'їздом сидять на лавках і обзивають всіх наркоманами або проститутками, старечий маразм що тут зробиш...
Відповісти
А почему бабка без кастрюли или друшлага на голове? А где флажок ЕС и томос? Может сзади торчат и не видно?
Відповісти
Майже у кожного є знайомий лікар,психолог,можливо нарколог.Просто спитайте в них про мову,жестикуляції,міміку,постійну зміну настрою у Зеленського,навіть по його нечисленних інтервю і вам проясниться багато чого.Це просто факти.Бо цей вибір країні може коштувати життя.
Відповісти
Якщо очевидно, що вазелин наркоман, то це пряма загроза національній безпеці, мають працювати відповідні служби, чи знову повториться бездіяльність 2014 рокуі тепер криворізське бидло відіжме країну, щоб продати путлєру?
Відповісти
"Люмпен рветься до влади", "мразотина", "оце такі сучасні герої", "це вони ще не при владі, а що далі буде", "хамовите бидло", здається ці слова я вже чула колись-то... Здається, що як зараз перегорну сторінку то побачу, як ті, кого зараз називають хамовитим бидлом і люмпеном, влаштовують героїчні суди лінча на вулицях і стають всенародними героями. Хтось сказав, що єдиний урок який можна отримати з історії, полягає в тому що людство не робить з історії ніяких уроків. А хтось сказав що не можна жити минулим. А ще хтось, - що якщо ти живеш минулим, то ніяке воно іще не минуле. Я просто не знаю який вибір зробити. Просто не хочу, щоб історія України ходила по-колу...
Відповісти
Агітація дозволена з моменту оголошення цвк другого туру виборів, а по-друге, судячи з плаката бабці, то явно не агітація, а питання до перехожих.
І правильне питання, бо зеленській справді балується наркотою, а нам не треба президент-наркозалежний.
Відповісти
Бабуся вийшла виразити свою громадянську позицію. Це її право. Агітація, це коли подається інформація за, а не проти. Зелені гопники вже, схоже, відчули владу.
Відповісти
Ай ем СОУ сорі, але якщо вже без переходу на особистості,то громадська позиція, це позиція щодо суспільно-політичних, економічних та інших, важливих для суспільства процесів, подій та явищ, та аж ніяк не образа опонентів. А чи була це провокація, агітація, письмово викладена думка чи просто плітка, чи ще що небудь, то бабуся написала заяву і компетентні органи уже це з'ясують.
Відповісти
Смердючи наркомани рвуться до влади - хто знає де штаб цих покидьків?
Відповісти
На плакаті запитання, де агітація???
Слуги коломойського втратили відчуття реальності, постійно під кайфом?
Відповісти
Як би там не було,потрібно йти і зробити вибір,бажано не емоціями,а просто раціонально.Не перекреслювати,не рвати,а вибрати майбутнє багатостраждальної України.Не виключено,що боротьба за майбутнє тільки починається і чим закінчиться...Як і тисячі років назад,деякі особи знову хочуть хліба і видовищ,а ще банальної помсти.Ось така вона "людина розумна",хоча вони кажуть,що вони "людина нова",що сумнівно...Слава Богу і Слава Україні.
Відповісти
Наркомани голосують за наркомана, але страшно, що наркоманами є 30 % виборців!
А наркоману все рівно, що дитину побити-пограбувати, що бабцю 79 років, вони за дозу рідну матір вб'ють не задумуюючись!
Наркоманська зеленська нечисть.
Відповісти
Там на плакаті намальований знак запитання і правильно ,бо виборець і громадянин України має знати,а щоб зняти це питання,кандидат повинен підтвердити,що це не так.Але він цього не зробить ніколи з відомих всім адекватним людям причин.Оце і все,що потрібно знати виборцю.
Відповісти
Бабулечко, можу лише вам сказати, що ви самі не зчуєтесь, як ці покидьки, що на вас напали, почнуть самі волати "Наркоман!". Як тіко Бєня до їх кишень залізе, одразу їм цю сліпоту, як відшепоче.
Відповісти
Спілкувався з цими прихильниками "вживу".Складно.Ми хочемо змін,Але ми також.Ми вже і негайно.Яких змін?Відповідь-зарплати,пенсій,зменшення"комуналки",газ,закінчити війну,закони для людей...інше.Але ж президент-це оборона ,нац. безпека,міжнародна політика.Тому,що він барига,злодій,офшорник,алкаш...інший лексикон.Але ж це наклеп і пропаганда.Ні,нам молодого і хто ще не був у владі...і ще щоб все через смартфон...а ви всі порохоботи,вам кінець.Ну якось так,далі не варто дискутувати,пропасть...
Відповісти
Занадто часто цю Бабцю на світлинах зустрічаю. Активістка ще та мабуть.Ще й по сумісництву нарколог.
Відповісти
Ви спробуйте в себе в дворі багатоквартирного будинку зібрати збори і ініціюйте створення ОСББ(де немає),або просто управління будинком і ви все почуєте,що і сьогодні,бо це і є сьогоднішня Україна,на жаль.Всім хтось повинен все зробити,ну а ми будемо спостерігати і лаяти,а може і більше...бо ми такі.І ви нас не повчайте.
Відповісти
Спершу варто знати, хто надоумив бабулю стати з тим плакатом. І хто розказав їй що це за слово ,, наркоман"??
Відповісти
Ніхто не "надоумив".Ця людина,українка, веде безкомпромісну боротьбу з такими "блазнями"і нечестивцями.І буде вести,бо просто любить Україну.
Відповісти
Сергій Філіпович її син??? Тоді нічого дивного. Порода така.
Відповісти
А на дебати наркоман-вова не прийшов, хоч і першим вимагав їх на олімпійському.
Так само як і з аналізами, підтасовки, а сам нюхає, в шоубізнесі про це відомо і заперечити це вова-наркоман не може, тому ховається, відсижується і чекає, поки лохторат смартфоновий зробить з нього короля.
Але лохторат не в курсі, що рушій економіки - це бізнес, при вові-наркоші з України багато хто піде, податки впадуть, зарплати теж, тоді ви почнете кому претензії ставити? наркоману? так вас попереджали.
Відповісти
Голос народу за скільки грн. продався?? Вже тошнить від рошену, сам їж.
Відповісти
Корпорація Рошен-це бренд України і в Європі також,а хто такий зеленський???
Відповісти
до Токаренка:
продався зеленський коломойському, а ми об'єктивно дивимось на речі, бо Порошенко здав аналізи на наркотики, включаючи волосся, де якраз наркотики можна виявити з давниною півроку, а от зелений хоч і кричав про аналізи перший - на наркотики не здав, совпадєніє?
Не думаю.
На дебати на Олімпійський теж засцяв прийти, а як пафосно в роліку випендрювався!
Просто ми президента країнии маємо вибрати, а не директора шапіто.
Здобутки Порошенка очевидні, помилки - теж, їх він визнав і принаймі привселюдно вибачився, а от зелений що зробив для країни, ну хоча б для рідного міста? НІЧОГО, тільки обсирав Україну, християн, українську мову, якою, до речі, він абсолютно не володіє.
Сцикливо ховався від армії, а зараз сцикливо ховається від виборців.
Відповісти
Вместо того, чтобы бабушку бить, лучше бы этот комик-кандидат вышел к людям и доказал, что он не наркоман.
А он прячется, его друзья-наркоманы избивают стариков, как низко опустилось общество в Украине!
Відповісти
Це все брехня, ніхто цю літню жінку не чіпав.
Це є повний наклеп на майбутнє нового президента України
Відповісти
Канечно наркомани зеленського нікого "не били", але чомусь Людмила Філіпович подала заяву про побиття і сподівається, що кривдники понесуть справедливе покарання. На обличчі жінки - величезна гематома.
А гематома на обличчі з'явилась, звісно, після "ммрного" приходу "зеленських чоловічків", щось то нагадує...
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька прихильники Зеленського побили бабусю
13 квітень, 2019, 16:41