У центрі Луцька на місці громадської вбиральні буде кафе

У центрі Луцька на місці громадської вбиральні буде кафе
У Луцьку на Театральному майдані, 8 планують реконструювати громадську вбиральню.

Про це йшлося у понеділок, 22 квітня, під час засідання комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Депутат Андрій Покровський запитав, що ж все-таки планують зробити на цьому місці і коли реалізують проект.

«Інвестор готовий почати роботи. Проект повністю готовий. Потрібно містобудівні умови, але ми не можемо поки їх отримати без опорно-архітектурного плану. Там буде поверх зверху, поверх знизу. Це буде кафе з виставковою залою», - відповів депутат Сергій Була.

Будівництво планують завершити за 3 місяці.

Натомість Андрій Покровський закликав не вдаватися до авантюр і запропонував передати громадську вбиральню інвестору, визначитися з концепцією, проектом і закрити питання.

«Туалет передається громаді міста у більшій площі, ніж є, але він буде знаходитися в оренді підприємства, воно буде здійснювати там господарську діяльність. Платний туалет буде працювати», - додав Була.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УКРОП - це корупція в усьому! Смердить...
Відповісти
Просто - туалет, хіба це так складно??
Відповісти
Кафе у центрі є і не одне. А нужду справити ніде.А як кафе назвете, панове ? Пропоную КАКАШКА. Просто і ностальгічно....
Відповісти
у кафе буде своєрідний асортимент. ну, всім зрозуміло який
Відповісти
Кафе у центрі є і не одне. А нужду справити ніде.А як кафе назвете, панове ? Пропоную КАКАШКА. Просто і ностальгічно....
Відповісти
На счёт этого туалета-кафе-небоскрёба депутаты и чиновники "сопли жуют" уже с добрых десяток летю Всё никак не могут сложить цену и отдать какому-нибудь инвестору. Покровский прав: пора заканчивать "бла-бла-бла" и наконец закрыть вопрос с сартиром в центре
Відповісти
В принципі туалет є в Цумі. Але нехай буде іще один - навіть платний.
Відповісти
З Були такий шанувальник мистецтва, як з гі&на пуля. Він не відрізнить канделябра від карбюратора. А спішить - бо на нових виборах у міськраду народ його прокатає. А тепер, що гласить Закон. Планувальною документацією ніякі кафе, виставкові зали - не передбачені !І луцька громада не дозволить паплюжити місто в угоду якомусь недолучанину з лишньою хромосомою !А якщо Туз видасть дозвіп - то відразу буде битий козирною картою !
Відповісти