У Луцьку на Львівській автомобіль збив чоловіка з дитиною на руках. ВІДЕО

У Луцьку на Львівській автомобіль збив чоловіка з дитиною на руках. ВІДЕО
На вулиці Львівській у Луцьку ввечері 29 квітня на пішохідному переході автомобіль збив чоловіка, який ніс на руках дитину.

Про це у соцмережі написав Vitalii Glushchuk, опублікувавши відео з реєстратора.

За словами автора допису, дитину забрала "швидка". Натомість водій мав претензії до чоловіка і покинув місце аварії.

"Водій з притензіями «чого ти тут переходив?» через 1хв покинув місце ДТП. Дитину забрала швидка! Ніби все добре, але її тошнило! В чоловіка забої! Поліція та слідча група зафіксувала ДТП", - написав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Воно чмо збило на переході човіка з дитиною і ще притензії, навіть аварійку не увімкнув бидло, забрати права.
Відповісти
Переходу немає? Дорога слизька, дощ, та ще й сутінки... Пішохід - сам винен, на всі 100. Та ще й схоже, що відео з реєстратора буса якогось, ненизенького, за яким того "розумника" не видно. Йому б ще штраф добрячий втулити і на облік поставити, як кандидата на позбавлення батьківських прав. Але в нашій країні дурнів тягати будуть водія, що ні в чому не винен...
Відповісти
Ти лох ти хоть правила дорожнього руху знаєш що ти таке пишеш пішоход завжди правий якщо він на пішоході водій мав пропустити а не летіти що аж кальоса пісчали останнім часом в нас в Луцьку водії позволяють їздити на підпитку думають що їм все мине я би такіх би вбивала бо в мене самої мала дитина,а хто таке написав той сам нічого не розуміє і він є бидло!!!
Відповісти
Це просто жах ! На пішохідному переході!!! Забрати права !
До Луцька - просто бидло!
Відповісти
Шо ти мелиш дурак, відкрий книжку пдр і прочитай правила, водій повинен їхати з такою швидкість з якою він зможе затормозити підчас екстреної ситуації, прицьому повинен брати до уваги пору року, дорожні обствавини, та погодні умови, і там добре видно що машина зупинмлась перед пішохідним переходом, такщо думати головою треба, і зупиниттсь раз інші зупинились, надіюсь йому впаяють штраф за те що покинув місце дтп
Відповісти
Да таких водил сажать надо, или права навсегда отнимать! А ещё споймать в тёмном переулке и задать вопрос после удара в промежность - ЧТО ТЫ ЗДЕСЬ ХОДИШЬ?!
Відповісти
На зону этого "блатного петуха" ! Чтоб не повадно было быдловать и детей сбивать!
Відповісти
блін...притензія
Відповісти
на Львівській автомобілі їдуть і на червоне світло коли переходиш дорогу, це буває і біля старого ринку,немає надежного контролю
Відповісти
Водій якраз і врахував слизоту і видимість, та ще й їхав по правилам, не перевищуючи 50 км/год... Інакше, якби авто не загальмувало, той камікадзе був би вже в реанімації, машини він НЕ бачив, це видно... Він навіть не дивився нікуди, закрив обличчя парасолькою, і попер навпростець, ще й за межами переходу... Ну, а те, що там немає РОЗМІТКИ переходу - то вже питання до автодору - водій міг і немісцевий бути. Світлофора там немає. А зупинився БУС, за яким того самогубця фізично не видно. Якби там летіло бухе на авто 100+, чи, не приведи Боже, мотоцикліст з такою ж швидкістю - збирали б шматки. але є така категорія пішоходів, яким і після цього не дійде - ПОДИВИСЯ в обидва боки, а тоді йди...
Відповісти
Водій винен однозначно. Але чому нема розмітки, чому нема світлофорів на даному перехресті? Давно це перехрестя "славиться" і тому міська горе-влада винна також.
Відповісти
Вина водія 1000%!!
Знак пішохідний перехід видно, див. початок ролика, в правій смузі авто зупинилось, згідно правил, в лівій смузі мають зменьшити швидкість, а в разі потреби - зупинитись, щоб надати перевагу пішоходу, який знаходився на пішоходному переході, позначеному відповідним знаком. Розмітка тут питання другорядне і не важливе - є знак, виконуй.
Пішохід вже був посередені дороги, тобто відмазка для водія "я не бачів, він раптово" в суді буде сприйнята як доказ вини водія, раптового нічого не було.
п.с. ті 2 машини теж знайти потрібно і покарати, що пролетіли перед цим третім.
Відповісти
Автор відео на бусі затулив знак перехід, розмітки не видно, згідно правил перехід на рівні тротуару бічної вулиці..... крім того...У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху...... так шо, якщо добрий адвокат доведе , що переходу не видно, то винен ПІШОХІД. і відео є допомогою водію.
Відповісти
Живу неподалік,там завжди є був і буде перехід!
А люди,що це пишуть нехай подавляться,в
Водій збоку зупинився ,а це чмо ні!
Посадити його,щоб згнив!
Добре що є відео і ця тварина не відвертиться
Відповісти
Ти придурок, сходи до окуліста, те шо зебра зтерта то можливо і не видно, але там стоїть знак. Ти думай шо пишеш прєдур. А ту наволоч знайти і голову розбити шоб доходило краще. А збоку жінка сиділа, чиясь мати чи бабушка - наволочі!
Відповісти
Ти такий самий як той водій!!!мудак
Відповісти
до дідо

18.1 Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

18.4 Якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

На рахунок пункту "4.4 У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям...",
то там зазначено саме рух по проїзній частині, тобто на зустріч транспортному засобу, або в попутньому напрямку і аж ніяк не стосується переходу прозної чатини по пішоходному переходу, бо ці випадки регулюються іншими пунктами правил:

4.7 Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності — на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.

4.16 Пішохід має право:

a) на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора

Навіть якщо намагатись апелювати до п. 4.10 Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються, ТО ВСЕ РІВНО НЕ ВИЙДЕ, БО ПІШОХІД НЕ ВИХОДИВ НА ПРОЇЗЖУ ЧАСТИНУ, А ВЖЕ ПЕРЕБУВАВ НА НІЙ І САМЕ НА СЕРЕДИНІ ДОРОЗІ ТА НА ПІШОХОДНОМУ ПЕРЕХОДІ.

тому вам на перездачу, дідо...
водія позбавити прав, очевидне ДТП з потерпілим.
Відповісти
І так розкажу вам , як усе було , мати яка побачила , що сталося ДТП побігла фотографувати машину, а не до дитини , яку збила дитина , а водій і його дружина вийшли і спиталися , чи все добре з ним та дитиною на відео це прекрасно видно , він сказав, не переживайте все добре, бо жінка водія була налякана і дуже переживала так як і водій, чоловік сказав усе добре їдьте, і казав дружині не фотографуй машину. І тоді вони аж і поїхали не так як пишеться тут!!!! Я просто в шоці з матері, яка покинула свою другу доньку , яка стояла на бровці, і на ту що попала у ДТП, їй було тільки важливо сфотографувати номер машини і викласти це у інтернет. Я б побігла тільки найперше до своєї донечки, і спитала чи все добре!!! А тут багато брехні , і не розписано все як було. Той хто виклав це відео зациклився тільки на тому, щоб викласти це відео і написати , які водії погані. Але це навіть і краще водію! Довести, що за машиною, яка проскользнула через них не було видно пішохода, бо я рахую , що та машина , мала зупинитися! Але дякувати богу , що все добре і всі живі. Але й не вірте , тим газетам, бо все було поінакшому. І не треба обкладати грязю і водія і пішохода , я рахую тут винні всі. І поліція сама розбереться все як було і хто винний , а не вам тут судити і тільки вибирати , хто правий а хто ні! Люди не будьте такими злими! Будьте обережні!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на Львівській автомобіль збив чоловіка з дитиною на руках. ВІДЕО
29 квітень, 2019, 23:22