Батьки хлопця, який помер після дискотеки на Волині, знають, хто наніс смертельні удари. ВІДЕО

Батьки хлопця, який помер після дискотеки на Волині, знають, хто наніс смертельні удари. ВІДЕО
Вранці 29 квітня після дискотеки помер 24-річний Микола Кривчук із села Губин Перший Горохівського району. Травмованого хлопця із дискотеки забрав брат. Припускають, що уночі біля сільського клубу сталася бійка, від наслідків якої хлопець і помер.

Батьки ж Миколи Кривчука запевняють, що є свідки, які знають, хто наніс удари, які виявилися смертельними, утім, усі бояться говорити. Про це йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Мама загиблого Зоя Кривчук, розповіла, що на Великдень син не хотів іти до клубу, наполягли друзі. А у клубі він заступився за товариша і його побили. За версією батьків хлопця, виникла суперечка з парубками з Сенкевичівки.

«Заступився за одного хлопця, та й получив сам», - каже Зоя Кривчук. Після сутички Миколі стало зле. З дискотеки його привіз брат.

«Дуже плакав. Знаєте, як то болить… Дуже боліла голова і дуже стогнав. Вухом і носом аж кров пішла. Ми бачили, що все лице ціле. Ми не могли подумати, що черепа розбив і тріщина пішла. Стався крововилив в мозок. В легенях рідина набралася і все, не врятували», - розповіла мама хлопця.

На ранок викликали швидку. Утім, лікарі констатували смерть.
Хлопцеві було 24 роки. Він жив у Луцьку і невдовзі хотів одружитися.

За словами матері хлопця, були свідки, які бачили, хто наніс синові смертельні травми.

«Всі бояться. Ми навіть самі знаємо, хто. Цілий Горохів гуде. Він сам зі Сенкевичівки. Його звати Артур», - каже мати загиблого.

Чоловік, на якого вказують батьки, Артур Кліментович запевняє, що у нього не було конфлікту із померлим.

«Я просто привіз знайомих, які мене попросили підвезти їх в сусіднє село до клубу. Не зчіплявся з ним в клубі ніяк. Я його не знаю і не бачив, чого мені було з ним зчіплятися… Не бив його ніхто», - каже чоловік.

Батько загиблого Віталій Михальчук же теж запевняє, що є свідки, але всі бояться говорити.

«Це вже шостий потерпілий від його рук, то ясно, що всі бояться», - каже чоловік. Мама ж додає, що родина має підозри, що в поліції чоловіка «прикривають».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де поліція!От вам і реформи.
Відповісти
А де поліція!От вам і реформи.
Відповісти
На поліграфі його допитати... і участкового заодно !!!
Відповісти
Клуб "закрити" до повного вияснення ситуації, опитати всю молодь села, і якщо факти дійсно підтвердяться (а це 90% що правда), - то розігнати всю районну міліцію - за те що журналісти знають набагато більше ніж поліцаї !!!
Відповісти
На кордон таких героїв бик 40 років герой над пацанами


Відповісти
Голову поліції за грати - тоді скоро пі**ра знайде!!!!
Відповісти
Батьків шкода, навіть не уявляю....
Потрібно підняти громадську активність, люди не повинні мовчати!!!
Соціальні мережі, пости, - ця мер**зота має сісти....
Відповісти
люди звикли, що той непотріб в погонах нічого не робить, але дивують "хлопці" з Губина і "друзі" які були в той час поруч, де ви зараз, позасовували язики в дупи? Вас так по одному можна "забити" а ви будете тримати голову в піску. Сцикунята...
Відповісти
Я із цим Артуром Кліментовичом була на роботі,ми працювали у Польщі! І я ніколи неповірю що ця людина змогла б убити хлопця! Він і мухи необідить,а ви говорите за хлопця! Тим більше поліція сказала що немає ніяких підстав на нього!!! Навіщо зводити Наклепи!!!
Відповісти
Яке горе батькам, а ці тварі в пагонах не можуть розібратися, от які реформи параші, сором їм. Батькам співчуття!
Відповісти
З такими батьками завжди будуть проблеми. Кров з вух і з носа йде, а вони "думали, що все добре". Люди, що з вами?? Тих "бійців" потрібно не в тюрму, а калічити, щоб осталось живим і прикутим до ліжка овочем. І хай би до самої смерті думалО про свої вчинки.
Відповісти
Друзі якби це сталося з моею дитиною той Артур висів би в центрі села,і мені по..й були б мусора продажні
Відповісти
Якось то дивно звучить від Артура "я його не бачив, я його не знаю..., Не задирався. Але найближще біля нього стояв." Хотілось на відео його руки роздивитись, після такого сильного удару мали б хоч якісь сліди лишитись, а він їх постійно ховав. А ще не розумію, такий мужик дорослий, чого лишатись в клубі між дітей. Підвіз знайомих - їдь додому спати. Та і якось а ж за журналіста страшно стало... Видно що віддалявся по трохи від Артур.
Відповісти
поліція взнала хто вдарив,але хто свідчити проти його буде немає,це в нас законодавство таке,а не поліція,якщо незнаєте то непишіть дурні.
Відповісти
Останні новини
Батьки хлопця, який помер після дискотеки на Волині, знають, хто наніс смертельні удари. ВІДЕО
03 травень, 2019, 19:48