На «Устилузі» ‒ черги, бо в поляків ремонт

На «Устилузі» ‒ черги, бо в поляків ремонт
Працівники міжнародного пункту пропуску «Устилуг» працюють над ліквідацією черг.

Поява черг зумовлена збільшенням пасажиро-транспортного потоку та невідповідності кількості подорожуючих до пропускної спроможності пункту пропуску, - повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

Також у польському пункті пропуску проводяться роботи з його реконструкції, що унеможливлює збільшення пропускних операцій.

Пропускна спроможність міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг» складає 25 транспортних засобів на годину, а фактично пропускається 35-40 транспортних засобів.

З метою забезпечення ритмічної роботи пункту пропуску «Устилуг» постійного проводиться моніторинг обстановки в пункті пропуску.

У сервісній зоні організовано постійне чергування ситуаційної груп з числа офіцерів управління прикордонного загону.

Створені інформаційні табло на будівлі управління прикордонного загону та в сервісній зоні пункту пропуску «Устилуг», де розміщена інформація про можливість та порядок перетинання державного кордону. Також в сервісній зоні пункту пропуску створений тимчасовий консультаційний пункт до якого може звернутися кожен подорожуючий за необхідною інформацією.

Прохання громадян які перетинають державний кордон у пункті пропуску «Устилуг» для більш комфортного перетину державного кордону обирати інші пункти пропуску україно- польського кордону.

За детальною інформацією або проблемними питаннями прикордонники просять звертатися до заступника начальника Львівського прикордонного загону – начальника штабу підполковника Чаплінського Івана Павловича за тел.: 0673125958 та до заступника начальника штабу – начальника відділу прикордонного контролю підполковника Креня Сергія Михайловича за тел.: 0673321984.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай прикордонники і таможеники шевелять своїми задами і добре працюють і черг тоді не буде.
Відповісти
Точно, они даже не напрягаются.
Відповісти
Ви б краще подивилися б що на Ягодині робиться... Там можна митницю сутки переїзджати по "зеленому" коридору. Чергу штучно створюють наші погранци щоб косити бабло за позачерговий проїзд
Відповісти
Таки да. Вот поэтому и не люблю я свою родную страну, даже выехать за ее пределы нельзя по-человечески.
Відповісти
А я, звичайний громадянин, вкладаюсь у норматив. 10 хв і я уже на території Польщі - це норматив пунктів пропуску
Відповісти
Ягодин-це діагноз.Хапуги страшні-апетит алігаторів.Погранци за 300-400грн.за авто за ворота впускають-далі погранци беруть за лишні пачки сигарет-мусиш дати бо може бути шмон.При виїзді з Польщі-починається шмон зі сторони таможенніків.В будках-кіосках де сидять наші чесні інспектори шухляди не вспівають закриватися-як на базарі торгуєшся і мзду їм платиш.З такими хабарями і вілли- квартири і шикарні машини в наших доблесних митарів не хочу говорити про їхні ресторани-пекарні-ковбасні-готелі та рахунки в закордонних банках.Золоте дно.
Відповісти
Останні новини
На «Устилузі» ‒ черги, бо в поляків ремонт
17 квітень, 2013, 16:00