Зброю, якою погрожували депутату Волиньради, сховали в лісі

Зброю, якою погрожували депутату Волиньради, сховали в лісі
Повідомили про підозру чоловікові, який вдерся до подвір’я депутата Волиньради у Камені-Каширському і, погрожуючи зброєю, намагався викрасти його авто.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Нагадаємо, що у понеділок, 20 травня, вранці до будинку 47-річного депутата обласної ради, що мешкає у Камені-Каширському, проник невідомий чоловік та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль. Поліцейські ввели в дію операцію «Сирена».

Менше ніж за півдоби співробітники поліції Волині встановили особу зловмисника, ним виявився 38-річний житель цього ж району. Його затримали.

«Окрім цього, в ході досудового розслідування поліцейські вилучили у зловмисника два корпуси гранати типу «Ф-1», пістолет «Walter» із глушником та 30 набоїв, які той заховав у лісі поблизу Каменя-Каширського.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Вирішують питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, окрім того, 8 травня Камені-Каширському на подвір’я депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська кинули гранату. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.