Справу щодо депутата Луцькради Ткачука передали до суду: «світить» від 4 до 8 років тюрми

Справу щодо депутата Луцькради Ткачука передали до суду: «світить» від 4 до 8 років тюрми
Слідчі детективи завершили досудове розслідування кримінального провадження за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі депутатом місцевої ради.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Нагадаємо, у лютому депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука затримали під час надання 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю управління Держпраці в області.

У такий спосіб Ткачук намагався вирішити питання щодо ненакладення штрафів за використання праці найманих працівників на його фірмі без оформлення трудових відносин.

23 лютого Євгену Ткачуку оголосили про підозру . Того ж дня по обіді депутата відвели в ГУНП у Волинській області, аби допитати як підозрюваного у скоєні злочину. Згодом його у кайданках посадили в службову автівку та відвезли знову ж до ізолятора тимчасового тримання.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ткачука в кайданках вивели з управління поліції: він проведе ще ніч в ізоляторі. ФОТО. ВІДЕО.

24 лютого Євгену Ткачуку обрали міру запобіжного заходу - цілодобовий домашній арешт. Щоправда, без електронного засобу контролю. Згодом суд змінив умови домашнього арешту. До 24 квітня Ткачуку заборонили залишати місце проживання в період з 22:00 до 07:00.

Наразі ж поліція повідомляє про завершення досудового розслідування. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої та із спеціальною конфіскацією.

Обвинувальний акт скерували до суду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нічого йому не світить... отримає умовно або штраф....все рішається.
Відповісти
ще 3.14дара недопада хай за яйця візьмуть за вимагання хабарів використовуючи службове становище
Відповісти
хотівби бачити як ткачук вяже віники в сізо чи робить двері не смішіть
Відповісти
Був самим хитрим а впіймали на такому... Шкода, що у наших правоохоронців не вистачає мізків розслідувати справжню корупцію а не тільки прямі факти дачі або отримання хабаря... ось до прикладу чи знаєте Ви, що більшість дупутатів "заробляють" в більшості навіть не на вирішенні питань а на лобіюванні своїх фірм на виконання тих чи інших міських підрядів... притому "стараєтся" як уявна влада так і "опозиція". Ось візьмемо до приклада революціонера Пашку ДАньльчу на, що жиє вказаний депутат невже сидить на шиї в жінки...??? ні в пашки є брат Миколка - зубний технік. ТА технік він так собі не йдуть до нього приватні стоматологи а грошенят то хочеться. НІчого сказав Пашка я порішаю... і ось недавно був конкурс на нового голову міської стомат поліклініки, Пашка тут як тут ... і ВИ не повірите після "прозорого" конкурсу нова директриса яка має в своєму штаті цілий відділ зубних техніків як вміють і роблять ВСЕ!!!! укладає договір з братом Пашки на постійне виготовлення коронок з цирконію... бо її техніки начебто не можуть цього освоїти :) (щоб Ви розуміли коронки з цирконію найдорожчі) .... А ви кажете Ткачук....
Відповісти
Якщо не посадять, то суддю потрібно посадити замість нього.
Відповісти
Розстріляти а сім'ю на мило
Відповісти
То Женя тобі не масло міняти і не гайки крутити
Відповісти
Женик, так хочется шоб ти сiв
Відповісти
Останні новини
Справу щодо депутата Луцькради Ткачука передали до суду: «світить» від 4 до 8 років тюрми
29 травень, 2019, 19:35