«У ями посадити дерева?» – лучани вимагають відремонтувати Набережну

«У ями посадити дерева?» – лучани вимагають відремонтувати Набережну
Нещодавно, на вулиці Набережній у Луцьку, у місці, де члени ГО «Розвиток Мікрорайонів Міста» висадили понад 50 квіткових композицій для привернення уваги небезпечної дороги, сталася аварія.

Обминаючи ями зіткнулися дві автівки: Mercedes та ЗІЛ. Відтак, люди вимагають відремонтувати вулицю Набережну, - про це пишуть на сторінці ГО «Розвиток Мікрорайонів Міста» у facebook.

"Після акції (висаджування квітів, - ред.) заступник Луцького міського голови Григорій Недопад у прямому ефірі у передачі «Тема дня» на телеканалі UA:Волинь сказав, що відбувся тендер на ремонт цієї дороги і вже наступного дня має розпочатися.

Тендер відбувся на ділянку дороги Шевченка - Яровиця. І там робиться ремонт. Скільки ще має статися аварій, щоб місцева влада почала ремонтувати вулицю Набережна на ділянці Яровиця - Ківерцівська? Чи нам організувати ще одну акцію і посадити дерева там?", - йдеться в дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На фото вантажівка ГАЗ а не ЗИЛ
Відповісти
Перемоги, 21 - сусідній двір на Привокзальній відремонтували, бо з мосту видно, а наш ждя піару неважливий, то й не треба! Поліщук, брехло, де ремонт, скотина укропська???
Відповісти