Чому iPhone 6S може бути кращим вибором, ніж iPhone 8 чи iPhone X?*

Чому iPhone 6S може бути кращим вибором, ніж iPhone 8 чи iPhone X?*
Уся продукція Apple відома своєї надійністю та функціональністю. Кожна нова модель iPhone в чомусь є кращою за попередню. Та інколи можна зупинитися на старішому смартфоні, тим самим зекономивши кілька сотень доларів. Ключовими перевагами моделей 8 та X в порівнянні з «шісткою» є потужніший процесор, краща камера та дисплей. Але замість них все ж можна купити айфон 6, який лишається головним конкурентом цих моделей. Нижче наведено кілька аргументів на користь такого рішення.

Доступність

Сьогодні iPhone 6S коштує близько $300. iPhone 8 обійдеться у $650, а iPhone X – у $900. Варто погодитися, що різниця досить суттєва. Економія до $600 повинна стати вагомим аргументом. Можна скоротити витрати ще більше, купуючи вживаний смартфон. Однак цей варіант зі зрозумілих причин підходить не усім людям.

Різнобарвність

iPhone 8 поставляється тільки в срібному, золотому та космічному сірому кольорі. У iPhone X вибір ще менший – лише сріблястий і сірий. iPhone 6S і 6S Plus можуть мати такі кольори: срібний, золотий, космічний сірий та рожеве золото.

Звичайно, колір корпусу не є ключовим фактором при виборі сучасного смартфону. Однак і його варто враховувати.

Вигляд майже ідентичний iPhone 8

Цінуєте дизайн понад усе? Тоді варто купувати iPhone X чи його модифікації. Це найсвіжіший дизайн «яблучного» смартфону з того часу, як Apple представила iPhone 6 в 2014 році.

iPhone 6S та 6S Plus виглядають майже ідентично «вісімці». Вони мають однаковий розмір рамки навколо дисплея. Екрани однакового розміру та з такою ж роздільною здатністю. Ключовою особливістю корпусу «вісімки» є скляна задня поверхня і приховані антенні смужки.

Міцний метал

Задня панель корпусу iPhone 6S виконана з алюмінію, а не зі скла, як у iPhone 8 чи iPhone X. Алюміній при помірних ударах не тріскається, а деформується. Це дозволяє зберегти працездатність пристрою.

Однакова швидкість заряджання


Усі нові айфони поставляються з такими ж зарядними пристроями, як iPhone 6S. Apple додала підтримку швидкої зарядки в iPhone 8 і iPhone X, що дозволяє поповнювати заряд акумулятора на 50% за 30 хв. Однак без використання цієї технології швидкість заряджання батареї в усіх трьох смартфонах однакова.

Роз'єм для навушників

У «сімці», «вісімці» та iPhone X роз’єму для навушників немає. А от у iPhone 6S він є. Це дозволяє використовувати традиційну, а не бездротову гарнітуру. Сьогодні він неї починають відмовлятися навіть виробники Android пристроїв. Тому варто звернути увагу на класику.

А ще у iPhone 6S є потужний процесор, сучасна камера і якісний дисплей з високою роздільною здатністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: айфон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому iPhone 6S може бути кращим вибором, ніж iPhone 8 чи iPhone X?*
06 червень, 2018, 12:34