Демяненко за півкроку до відставки

Демяненко за півкроку до відставки
Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко у вівторок, 23 квітня, ввечері може скласти свої повноваження.

Про це ВолиньPost стало відомо із джерел, які заслуговують на довіру.

Про відставку всього тренерського штабу основного складу команди йшлося під час вчорашньої зустрічі Демяненка та керівництва клубу. Вона відбулася відразу після повернення команди із Сімферополя, де в неділю «Волинь» поступилася «Таврії» з рахунком 0:3.

Згідно з інформацією джерела, віце-президент клубу та спортивний директор «Волині» вимагали від головного тренера добровільно піти у відставку з огляду на незадовільні результати роботи.

Демяненко ж закидав керівництву клубу незадовільний стан інфраструктури, невиплату зарплати та переїзди на матчі чемпіонату потягом чи автобусом. Результат розмови – припинення роботи Демяненка в Луцьку після остаточного врегулювання всіх фінансових питань, пов’язаних із достроковим розірванням контракту із тренерами.

Цілком ймовірно, що готувати «Волинь» до календарного матчу із запорізьким «Металургом» буде новий тренер. Інший варіант - команда дограє із Демяненком на чолі цей чемпіонат.

У прес-службі клубу інформацію про відставку ніяк не коментують.

ВолиньPost стежитиме за ситуацією із відставкою тренерського штабу «Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Були б гроші - була б і гра, а так всі команди більш-менш якісь бази мають з відповідними полями і тренуються. А у нас гроші не плотять і хочуть щоб грали. хай попробує ДАЇшник без хабарів, тоді і вони по грають. тепер вже не сокро ФК "Волинь" буде грати на більш-менш пристойному рівні.
Відповісти
і правильно...всі такі розумні, а самі без зарплати шо робили б?
Відповісти
Згнобили хорошо тренера, жаль.
Відповісти
Він сам себе загнобив. Спочатку було "ліга європи", потім "ета футбол нада разбірацца", зараз "нєту дєнєг, нєту бази", а гри як не було так і немає. І нарешті радісна новина "Демян - давай до побачення".
Відповісти
Якби ви розбиралися у футболі, то такого б не писали, знаючи яка людина, колишній гравець, тренер ... Дем'яненко! Те що йому пообіцяли - це і було можливістю виходу в зону Ліги Європи, а якщо нахабно обдурили, то що ще можна робити?!
Давайте тренером ставте "Укр" - добре базікати вміє!:)
Відповісти
Тренера з мене не буде так само як і гравця, але за долею ФК "Волинь" я слідкую і дивитись на цю гру, яку зараз демонструє команда, сумно. А Дем'яненку не потрібно жалітися і виправдовуватися, а виконувати свою роботу і налаштовувати гравців на кожну гру.
Відповісти
Вибори пройшли, тепер до наступних парламентських ще добрих 4 роки. Так що хай Волинь пограє у першій лізі.
Відповісти
поганому танцюристу яйця заважають..це про демяненка й його футболістів...з нього не сильний тренер, тому якщо він і покине команду то там погода не поміняєтся..й як гарли хреново так й будуть далі грати, причина не в самих грошах..

п.с. до прикладу Кривбас, футболісти не отримують заробітну плату уже 3 місяці, на базі відключили їм теплу воду, але поглянте як грають хлопці, як віддаются на полі...так що я роблю висновок що наші хлопці з ФК Волинь просто розслабили булки й не хочуть й не можуть грати! позор йім й ганьба..не можеш грати то йди й строй будинки, може бід більше користі!!!
Відповісти
це що мрія така у власників, щоб команду не фінасувати, а гра, щоб була? І Кривбас скоро загнеться, якщо фінасування не буде...
Відповісти
мрія власників це піар перед виборами був, Палиці, а зараз команда йому геть не потрібна, так же як й ті лучани які за нього голос віддали, а волинь зкотится в першу лігу, а є нюанси кнтрактів...так щоб потім не платити зарплати легіонерам..короче ФК Волинь пропала..
Відповісти
Ага!:) І влетіли команді яка у першу лігу зібралась!:)))
Відповісти
Гарна машина
Відповісти
негр не украинец - без зарплаты не работает...
Слава нам!!! Ґей!!!
Відповісти
Шкода , першу частину при нормальному фінансуванні відіграли добре,, _хорший танцюрист на веселці не станцює.
Відповісти
Надто м`який він, як для тренера.
Відповісти
Топ-новина і заголовок з помилкою. А як же інакше? Волиняни не люблять апострофів!
Відповісти
Це не Волиняни, а "грамотні" журналісти ВП!:)))
Відповісти
Це необізнані читачі, бо його прізвище пишеться без апострофа, на офіційному сайті гляньде, ну або в Анатолія Васильовича паспорт пропохайте)
Відповісти
А ви його паспорт бачили?:) Да на тих сайтах такі самі "розумники"!:)
Ну тоді самі "гляньде" - про що ще з вами говорити...:)))
Відповісти
- Як ваше прізвище?
- Пепетренко!
- Ви що, заїка?
- Ні, батько був заїка, а секретарка в сільраді дурепа!
Відповісти
Закат Волинського футболу у ручну ...
Відповісти