Сказали, коли відремонтують «основні шляхи» Волині

Сказали, коли відремонтують «основні шляхи» Волині
Дороги, які сполучають Луцьк з містами обласного значення мають відремонтувати до 1 та 20 травня.

Про це йшлося 23 квітня під час наради в облдержадміністрації під головуванням першого заступника ОДА Олександра Башкаленко.

Так, начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак традиційно для чиновників розпочав свій виступ з того, що назвав кілька цифр, які характеризують процес ремонту доріг.

Зокрема, він повідомив, що нині на дорогах державного значення залишилося 14% ямковості, яку зафіксували після зими, а на ремонт шляхів використали приблизно 5 тисяч тонн асфальту.

Натомість Башкаленко поцікавився в нього, коли завершать ремонт «основних шляхів», тобто доріг, які сполучають Луцьк з містами обласного значення.

На це Посполітак відповів, що до Ковеля шлях відремонтують до 1 травня.

А щодо доріг до Володимира-Волинського і Нововолинська, то ситуацію на них він охарактеризував як найгіршу.

«Зроблено лише 65%. Думаю, що після Пасхи нам треба ще 15-20 днів», - зауважив посадовець.

«Тобто до 20 травня?», - запитав Башкаленко.

Посполітак відповів ствердно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І де ж ви бачили 14% ямковості?!!?7 Її насправді більше. Якщо я їхав у сторону Любешова і їхав не більше 80 км/год, можна було звісно і їхати скоріше, але толку коли ям вистачає і машину шкода. І добре, що хоч дорога ця менш загружена і можна виляти і обїжджати ці ями. Будемо їхати на Паску до родичів то побачимо як вони відремонтували. Оце вчора їхав по трасі Ківерці-Рожище, то там сплаша ямковість і більше 14 % це точно. Так що рахуйте добре і ремонтуй добре.
Відповісти
Любешів - це не місто обласного значення (до таких належать лише Луцьк, Ковель, Володимир та Нововолинськ), тому про цю дорогу не йшлося.
Відповісти
Яка різниця чи місто обласного значення чи не обласного?
ТИМ БІЛЬШЕ,ЩО ЯКЩО ОБАЛСНОГО ЗНАЧЕННЯ,ТО МАЄ ВСЕ БУТИ ІДЕАЛЬНО, А ТУТ ЛЬВІВ-ЛУЦЬК НЕ МОЖУТЬ ЗРОБИТИ!
досить самим себе захищати там,писаки!
Відповісти
Бабуля, фу які ви неввічливі, хоча ви завжди були такою.
Відповісти
Ото буду їхати на Паску дол родичів у Ратнівський район по міжнародній трасі Брест-Ковель-Луцьк і побачу як вони ковельську трасу зробили. А на поминальний тиждень буду їхати на Володимир-Волинський і там побачу яка дорога. А по-друге,
траса Луцьк-Маневичі-Любешів-Дольськ-держкордон має міжнародне сполучення і її теж потрібно ремонтувати. На тій трасі я латок взагалі не бачив.
Відповісти
Ой, там рахувати вміють лише для себе, для своєї кишені, не для нас, не для простих людей!
Башкаленко скоро ще Соло Піццу зробить десь на трасі,придивляється мабуть, де ефективніше можна труїти людей і де на цей жах люди "купляться"
Відповісти
розмова
Башкаленко:
Як Вам ямковість на трасі Луцьк - Львів?
Посполітак:
Думаю ми з вами це вже владнали...
Башкаленко:
Вибачте, забув...Соло піці відкрив :)
Відповісти
А не сказали с-ки відмиють грошиків у власні кишені та на с-ки часу їх відремонтують? Аж: До весни 2014р. чи як?
Відповісти
П!драси!!! Ви коли в Луцьку будете дороги робити. Луцьк - суцільна канава. По центральних вулицях неможливо їздити - одні канави. А про камені на дорогах і слой пилюки я вже мовчу... в день дихати біля доріг немає чим. Вже два тижні дощу не має, а вони х?р що роблять. На вас треба такого як Сталін, щоб вас проказательно самих в асфальт закатав за таку роботу. Зборище УРОДОВ!!!
Відповісти
Алекс, не будь істеричкою! Слина вже пішла! А щодо Сталіна - тяпун тобі на язик, тюхтію!
Відповісти
Оце вчора читав газету "Волинь" №45 на ст.6 написано, що (перший абзац статті) відновили на трасі Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ відновили майже 2000 кв.м. покриття автотраси - вибачте я цього не помітив, може біля дороги у полі це робили!!!? У смт.Колках взагалі дороги немає і не можна проїхати навіть, там треба всю дорогу заново класти. Ще написали, що проводиться ямковий ремонт на проспекті Перемоги, вул.Набережній і Ківерцівській - вибачте на проспекті Перемоги я техніки не бачив, щоб робила ямковий ремонт, там взагалі треба асфаль заново перекласти. Там техніку тільки було видно як зимою у мокрий сніг асфаль шухлями кидали (сміхота і годі). І навіщо вже таке писати, як його насправді і ще не зробилося. Я думаю що як завжди все зроблять під марш-парад на 9-те травня - на Київській площі наведуть порядок, вулицю Винниченка поремонтують і трохи пр.Перемоги, щоб можна було дойти до Меморіалу, а все решту вулицю вже будуть, мабуть, робити після свят. Так що хай пройдуть всі свята і тоді можна порівнювати з тим що пишуть і кажуть із реальністю.
Відповісти

Ну, що я скажу шановні водії. Знову крадуть гроші, що виділені на ремонт доріг, і то крадуть вже не криючись,професійно з розмахом !!!
Може накінець за результатами " ямкового дерибану грошей". своє слово скаже ЗАКОН . Чекаємо результатів перевірок якості робіт дорожніх служб області. Тож слово за Вами панове прокурори області та районів.
Відповісти
Та ті перевірки особливо нічого не дадуть. як завжди
Відповісти