Слухали гімн СРСР, чинили опір і матюкалися: у Луцьку вгамовували п'яних підлітків. ФОТО. ВІДЕО

Слухали гімн СРСР, чинили опір і матюкалися: у Луцьку вгамовували п'яних підлітків. ФОТО. ВІДЕО
На вулиці Олеся Гончара, 3, що у Луцьку, п'яний підліток накинувся з кулаками на активіста.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Сергій Рижков.

«Патрульних визвали сусіди бо з 14:00 ці... дітки тут кричать, п'ють і слухають голосно музику і пісюна показують дітям знизу...

А знаєте, що тут робить «Самооборона»? Ми приїхали послухати з цими 16 річними пацанами Гімн Російскої федерації, катюшу, яка рацветала і гімн СССР з батяня комбат, які вони виставили колонку в вікно і транслювали...»

Також активіст пообіцяв, що до кожного із хлопців прийде разом з атовцями («яких вони мали на х..ю», – цитата) у їхні навчальні заклади.

Також у прес-службі патрульної поліції Волинської області прокоментували цей інцидент.

«По прибуттю патрульні встановили, що у квартирі перебуває група осіб (хлопці віком 16-18 років) з ознаками алкогольного сп'яніння, які, перебуваючи в квартирі, нецензурно лаялись до поліцейських та до сусідів. Підлітки не представлялись та не йшли на контакт», – повідомили у поліції.

«Через деякий час прибув громадський активіст Рижков С.М. який повідомив, що прийшов, так як вдень з вікон даної квартири нібито лунав гімн країни агресора (РФ, СРСР). Особи також почали нецензурно лаятись в адрес Рижкова та представників «Самооборони», під час цього мешканець даної квартири вибіг (кинувся) на сходинковий майданчик 6-го поверху з нецензурними криками до Рижкова.

Нами було припинено його правопорушення за допомогою фізичної сили та кайданок. Після чого прибув власник квартири, батько правопорушника 2002 р.н.» – пишуть патрульні.

«Було складено протокол за ст. 173 КУпАП (та протокол затримання) відносно 17-р порушника та проведено профбесіду з учасниками події та їх батьками, які в свою чергу "принесли" свої вибачення сусідам та нам та пообіцяли провести виховні заходи щодо своїх дітей.

Претензій по результату події ні в кого ні до кого немає», – йдеться у повідомленні патрульних.



УВАГА! НА ВІДЕО – НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той Рижков ще той...іст! На нього вже давно треба протоколи складати! Активіст хр...в!!!
Відповісти
Перетягнути пару разів гумовим кийком по спині. Відразу припинить спротив. А то цяцькаються з виродком.
Відповісти
а скажіть мені: 2 хв поліція не може вдіти кайданки на 17 річного хлопчину...що то за Поліція???а якби таких хлопаків було 5, то 5 нарядів було б чи може "Альфу" викликали??
Відповісти
необхідно було кожному "херою" вручити повіску до військомату
Відповісти
Не вміняємі малалєткі
Треба було зїздити пару раз для профілактикі по зубам
Відповісти
Ніколи не зміню Свою точку зору: такі люди як оця жирна істєрічка шо лежить на підлозі - не розуміють нормальної мови. Вони розуміють тільки силу, тільки хардкор. Лівий прямий - правий боковий. Крапка. Треба було так само зрбити як ультрас в Харкові 2 тиждня назад.
Відповісти
виродки малі
військомат-навчання і на передову,раз так люблять росію
Відповісти
Треба цих старих ху***нів угамонувати, те що у відео неповнолітнього б‘є з ноги в голову реакці немає.
Відповісти
майбутні рижкови ростуть...
Відповісти
Я бы тоже матерился, если бы мне руки крутили и при этом проводили удущающие и болевые приёмы а потом называли это "непокорой".
В комментах тут все умные: повестку в военкомат вручить или ещё что-то подобное в этом роде. Но никто не скажет, что все устали от этой многолетней войны, где гибнут простые люди, а руководители не стремятся к решению этой проблемы ибо это не выгодно им. Все ждут приглашения в Евросоюз, но никто не задумывался о том, что тот Евросоюз нас там не ждёт.... и т.д. и т.п.
Відповісти
Так вот съезди потом туда и лично дай по зубам - а то тут все шибко умные воспитывать несовершеннолетних. Съезди, отличись, прояви себя как герой, а мы посмотрим, лайкнем
Відповісти
Я б йому руку зломив ще після першого матюка. На гуманних корів попав
Відповісти
В армію і там пацанам покажуть як жити треба
Відповісти
Емігранти з мокши качають свої права депортувати тварин на історічєскую родину
Відповісти
Шанувальники руского міра .вот где дружба народов глупий хахол і емігранти з ордло
Відповісти
Малолітньому дегенерату мало вклепали. "Бєз суда нє імєєтє права, я малалєтка!!" - ото щось типу того. Хай вчиться відповідати за базар і вчинки. Не вчили мама-тато - вчитиме громада. Сподіваюсь, за кадром повчили доступніше. Треба показати було йому відео, де один ватан луцький вже на мурашнику в лісі каявся...
Відповісти
Засунь собі той гумовий кийок в *опу.
По-перше мусара які приїхали не мали права його затримувати без присутності батьків,або одного з них.
По-друге він не повнолітній.
По-третє ти сусід просто гандо*
Відповісти
З цих малолітніх гнид нормальних люей не буде ,поліція повинна не кайданки застосовувати ,в гумоів палиці ,щоб десятому це малолітнє лайно заказало вести себе по людськи .
Відповісти
Це ж дітки! Чиїсь дитятки! Як ви посміли їх чіпати??!
Відповісти
Що за бидло тупе вдарило хлопця по лицю з ноги.Рижков-пірожков ч*о є*ане
Відповісти
завтра ці малолітні гівнюки будуть як зайченятка-білі та пушисті пригатимуть на задніх лапках .для початку заставити лайнюків гімн України вивчити та на камеру поспівати а там видно буде як далі виховувати.
Відповісти
Рижков і може тільки підлітків щімити,активіст є***ий
Відповісти
Ніщо так не мотивує батьків зайнятись своїми чадами, як смачний штраф, а будь який молодечий шар вгамує добра сотня громадських робіт в тому ж таки осбб якому довелося це все терпіти. До біса фізичну силу, до біса насильство, ми в Європі панове, в цивілізації і проблеми слід вирішувати в цивілізований спосіб.
Відповісти
От вам і свобода слова.Захочу Російсьькій гімн співатиму,а захочу і Єгипетський.
І на причинному місці я мала це совкове пристижування атовцями.Чи землю на якій ти народжений ти дефакто маєш любити? Ця країна дала нічогг крім травмованої психіки,нехай тепер жне свої покоси
Відповісти
Це мала сволота, яка не має належного виховання. Чому міліція не може його заламати? Посадити його для виховання до таких як він, бистро б зрозумів своє місце в соціумі. "Без суда не имеете права, я малолетка".
Відповісти
Що значить пообіцяв прийти до кожного з атовцями? залякування,шановні,дітей малих бити зграєю,розвелося активістів,ви оно парки прибирати почніть,дитячі майданчики від псячого лайна почистіть,прикладом показуйте,а то тільки дітей б'ють,в камуфляжі ходять та пишаються.Досить напіввоєнізованих придурків!що за поліція,що не може вгамувати дебоширів?що в нас коїться?
Відповісти
В тій же раші за аналогічне діяння цей малолєтка вже би був на зоні для малолєток, хату би "почистили" кгбісти, тато був би на нарах..
А тут все так пєчально, ні пілюлєй, ні покарання, це і породжує безкарність
Відповісти
і пісюна показують дітям знизу...

а це вже чистої води кримінал, де справа по факту?
Відповісти
для всіх захисників цих бидло-малолєток - поліція має повне право їх затримати і доставити у відділок без всяких батьків, існують лише обмеження на застосування певних заходів примусового характеру і обов*язковість негайного сповіщення батків або осіб, що їх заміняють, а також особливості при проведенні слідчих дій.
а от батьків цих діток на причетність до сепаратистів варто перевірити, не просто так ці "діточки" гімни срср на память знають...
Відповісти
З якого часу СРСР агресор???? Якщо такої країни навіть немає...
Відповісти