Стала відома причина моторошної аварії на Волині за участю «швидкої» і вантажівки

Стала відома причина моторошної аварії на Волині за участю «швидкої» і вантажівки
Причиною дорожньо-транспортної пригоди, під час якої на маневицькому перехресті поблизу Оконська перевернувся автомобіль невідкладної швидкої допомоги, став раптовий інсульт у водія «швидкої». Нагадаємо, смертельна аварія забрала життя у двох людей, ще двоє – у важкому стані.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: З'явилося відео жахливої аварії на Волині за участю «швидкої»

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив заступник головного лікаря з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільного захисту населення Комунального закладу «Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

З його слів, медики та експерти встановили, що причиною масштабної аварії на маневицькому перехресті поблизу Оконська став раптовий інсульт, що трапився у водія «швидкої допомоги» під час руху.

«Спочатку цього не встановили, тому що у чоловіка був свіжий крововилив від удару. Але коли він потрапив до лікарні, після чисельних досліджень та діагностики, ми встановили, що в нього трапився інсульт. І, хоча щодня перед виходом на роботу лікарі проходять перевірку, інсульт – це така річ, яку спрогнозувати неможливо. Це і стало причиною аварії, під час якої загинув пацієнт та донька пацієнта, яка його супроводжувала», - розповів медик.

Також він зазначив, що, за станом на сьогодні, водій «швидкої», що перекинулась під час масштабної ДТП на маневицькому перехресті, перебуває на лікування у відділенні нейрохірургії Волинської обласної лікарні.

Нагадаємо, 1 липня на Волині автомобіль швидкої медичної допомоги, що рухався з проблисковими синіми маячками, перевернувся внаслідок зіткнення з вантажівкою. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув пацієнт, його донька, ще двоє осіб – у важкому стані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І тиша...Нагадаємо, 1 липня на Волині автомобіль швидкої медичної допомоги, що рухався з проблисковими синіми маячками...У нас,що нові правила ДР?Чи така модна фура?
Відповісти
"Когда вы говорите, Иван Васильевич, такое ощущение, что вы бредите" (с). Виходить так, що за аварію нікого не покарають.
Відповісти
полінувався включити звуковий-і маємо.
Відповісти