У Любешівському лісгоспі – новий директор

У Любешівському лісгоспі –  новий директор
У понеділок, 22 липня, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко призначив Юрія Васюхника новим керівником ДП «Любешівське ЛМГ».

Про це повідомляє Волинське ОУЛМГ на сторінці у Facebook.

Привітали Юрія Олександровича із призначенням також представники місцевої влади, зокрема голова райдержадміністрації Сергій Фесик, голова районної ради Петро Нагорний та голова Любешівської ОТГ Олег Кух.

Довідково:

Юрій Олександрович Васюхник (20.04.1966) родом із села Ситниця Маневицького району. Розпочав свою трудову діяльність після закінчення Шацького лісового коледжу з квітня 1985 року. Пройшов шлях від майстра лісу до директора лісгоспу. У різні роки працював на керівних посадах у ДП «Цуманське ЛГ», ДП «Маневицьке ЛГ», ДП «Любешівське ЛМГ».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Досвідчений спеціаліст і керівник,пройшов всі посади з низів до верху,як людина-заслуговує уваги!.Удачі Вам, Юрію Олександровичу,нехай Вам щастить на новій посаді.
Відповісти
Хто працював з ним ,той знає,як керівник і людина з великої букви.Такі люди потрібні галузі. Здоров'я Вам і терпіння!
Відповісти
Колективу пощастило двічі, як з досвідченим керівником і чудовою людиною. Ця ЛЮДИНА по результатах роботи без сумніву,відзначена нагородами заслуженого лісівника і відмінника галузі, і цим ніколи не хизується. Здоров'я ВАМ міцного,поваги і відданості колективу,нехай Ваше життя буде вщерть наповнене світлом і яскравими позитивними емоціями!
Відповісти
Останні новини
У Любешівському лісгоспі – новий директор
22 липень, 2019, 13:48