Розповіли, чи буде Луцьк заробляти більше після оплати картками у транспорті

Розповіли, чи буде Луцьк заробляти більше після оплати картками у транспорті
Повідомили, чи зміняться фінансові надходження після впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у транспорті Луцька.

Про це йшлося у понеділок, 29 липня, під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Директор ЛПЕ Володимир Пуц розповів, що не варто очікувати зменшення витрат після впровадження автоматизованої системи оплати проїзду, адже й надалі потрібно буде виплачувати заробітну плату, платити за електроенергію, ремонтувати лінії тощо.

«На етапі початку впровадження цієї системи навіть буде збільшення видатків, бо кондуктори будуть ще працювати, а оператори будуть вже працювати. Хочемо чи не хочемо. Але витрати будуть. Інша справа – доходи. При повному виконанні автоматизованої системи, коли вона повністю буде працювати, доходи збільшаться. Але точну суму чи відсоток я сказати не можу», - зауважив він.

За словами Володимира Пуца, у містах, де вже ввели АСОП, робиться «аврал», адже зменшилась кількість платно перевезених пасажирів та пільговиків.

«На мою думку, при впровадженні АСОП коефіцієнт перевезення буде неактуальний. Треба буде платити згідно з договорами. Ми так оптимізували штат, що завтра вже не буде кому звіти подати у міську раду. Якщо будуть нові тролейбуси, побільшає тільки слюсарів-електриків та водіїв», - повідомив Пуц.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на кому будуть заробляти більше? Над цим не задумувались?
Відповісти
Останні новини
Розповіли, чи буде Луцьк заробляти більше після оплати картками у транспорті
29 липень, 2019, 12:25