На Волині депутат «воює» з газетою і домагається її закриття

На Волині депутат «воює» з газетою і домагається її закриття
Депутат Волинської обласної ради Валерій Діброва (на фото) стверджує, що під час минулорічних виборів до Верховної ради проти нього як кандидата в народні депутати велася інформаційна війна.

Про це він заявив в інтерв’ю Волинській правді.

Нагадаємо, Діброва був кандидатом на одномандатному виборчому окрузі № 19 з центром у Володимирі-Волинському. На виборах він зайняв третє місце, набравши 11,81 % голосів виборців.

«Вважаю, що такої брудної і безпардонної кампанії, як була на нашому виборчому окрузі, не було ніде. Я виступив із заявою про проведення чесних виборів. Закликав кандидатів не паплюжити один одного», - розповів Діброва.

«Є така волинська газета, яка виходить від виборів до виборів. Назвімо її «Божевільна думка». У першому ж номері цієї газети у період виборчої кампанії я побачив статтю, де написано про кримінальну справу проти мене і моєї дружини за порушення пенсійного законодавства. Вона розповсюджувалася по бюджетних установах та магазинах міста. Це – був початок «чесних виборів», - каже депутат.

«Інша газета з відомими засновниками «Рідне місто» пише, що кримінальні справи порушені проти моїх синів. Я ніде цього не спростовував на виборах, а от позови до судів подав. Газета «Рідне місто» змушена була спростувати інформацію за рішенням суду як недостовірну. Правда, це відбулося після виборів, коли була відхилена апеляція. Дуже довго опиралися і видавці, і журналісти цього видання», - заявив Валерій Діброва.

Він додав: «Газета «Божевільна думка» нічого не спростувала до цих пір, хоч ми суд виграли. Відповідачі навіть не з’являлися до суду. Є адреса газети, але за нею не було кому вручити судової повістки. Рішення суду нема кому направити»

«Сьогодні мої юристи працюють з Міністерством юстиції, щоб «Божевільну думку» позбавити ліцензії за ці всі порушення. Газету зобов’язали вибачитися, а вона цього не робить, бо не виходить. А не виходить, бо вибори закінчилися», - сказав депутат.

Зауважимо, що в «Божевільною думкою» в середовищах волинських журналістів і політиків інколи жартома називають видання «Вільна думка», відоме своїми неоднозначними публікаціями «на грані» а то й «за гранню фолу». Редактор газети – Микола Панасюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ, вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не лише божевільна газета, а й божевільний її видавець. Газета без правил: згусток зла, брехні, брудних пліток. Її ніхто не читає. Такий журналістський "професіоналізм" можна порівняти з трудами кастрата про секс. Коли людина конкретно нічого не вміє робити, вона, за прикладом Васісуарія Лоханкіна, обявляє себе "мислителем". На цьому "мислительстві" (бруді, брехні і злі), булгаков місцевого розливу з освітою кінського кастрата заробляє собі на шматок хліба. Діброві буде велика шана від Бога і людей, якщо він доведе задумане до логічного кінця.
Відповісти
вам ваш діброва у володимері і районі багато чого допоміг і побудував? я щось не помічаю.
Відповісти
Знаю таку газетку,колись читав.Буває,що таке друкують,що читаєш і вуха в"януть.
Відповісти
а мені подобається божевільна думка і її редактор і одоробло панасюк, як він любить себе та інших називати))) божевільна людина, яка любить гроші))) читати це просто прикольно))) таких, вибачте, довбо..бів ще треба пошукати і свого читача знаходить))) таке життя(((
Відповісти
а щодо чесних виборів?))) де діброва, і де чесні вибори...поспілкувався з людьми-кріпаками((( діброви, використовував такі самі методи, як і інші...але не вийшло..
Відповісти
Панасюк-то уматний і прикольний дєд. А діброва-то тупий барига і совок. Панасюче-тримайся!!!
Відповісти
Якраз суть в тім, що вуха від написаного в ній не вянуть, бо від пошлятини не можуть вянути, а стає боляче і соромно за людину, яка називає себе письменником і журналістом. Продається за копійки і повзає перед усіма, хто кине під ноги жменьку мідяків. Рідкісний скопідом, плюшкін. Така погань народжується один раз в двісті років.
Відповісти
Не всякий папір, на якому щось надруковано, називається газетою.
Відповісти
після бою кулаками не машуть. програв і радуйся.
Відповісти
Те що Панасюк - продажна шкура і свої так звані матеріали висмоктує з-під дупи, відомо всім. Але чомусь хвалений аграрій Діброва у себе на малій батьківщині кожного разу програє вибори заїжджим людям. Чомусь його не люблять. Якийсь він чужий, одіозний, пихатий, хитрий.
Відповісти
Дуже і дуже цікаво- хто ж замовляв " копромат" на виборах проти Діброви . А часомне мудодревній князь древнього Володимира бо між князем і Дібровою йде постійна війна
Відповісти
Панасюка нихто не закриє, бо в його є справка від психіатра. Все сходить з рук, а замовив всьо заказуха володимирського колишнього князька Петра.
Відповісти
Останні новини
На Волині депутат «воює» з газетою і домагається її закриття
05 травень, 2013, 12:08
Ранок у Луцьку. ФОТО
05 травень, 2013, 10:16