Луцький зоопарк відкрив новий сезон. ФОТО

Луцький зоопарк відкрив новий сезон. ФОТО
Луцький зоопарк оновили: відремонтували вхід і «оселі» звірів, насадили квітів, і підняли ціну за вхід.

«Вхід повністю зробили новий. Посадили багато нових живих квітів. Зі зрізаних пеньків облаштували квітники», каже директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.

Окрім нових квітів, у зоопарку з’явився новий млин, пофарбували казкові фігури, пишуть Волинські новини.

Оновлення зазнали і «помешкання» звірів. У сови і черепах – новий будиночок.

Воль’єри пофарбували, побілили. Тварин порозчісували.

Підняли ціну квитка на 2 гривні. Нагадаємо, вартість входу була 5 гривень для дітей і 10 - для дорослих, а стала 7 і 12 відповідно.

Найближчим часом в зоопарку планують облаштувати дитячі майданчики, зробивши кілька лавочок і гойдалок, а також для луцьких школярів організовувати постійні екскурсії.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зоопарк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли вже наш зоопарк і справді буде більш-менш хорошим. туди треба вкласти гроші найти спонсора чи виграти грант і зробити. тож мали якийсь грант виграти міська влада. Чи вже може гроші потратили?
Відповісти
Вчора їздили в рівненський зоопарк - він набагато крутіший за луцький. Повно різних звірів, велика площа, все чисто і прибрано, великі вольєри, є навіть тераріум. Туди варто їздити, є що подивитись. Луцькому до такого ще рости.
Відповісти
В Москві ще крутіший чи в Києві то може краще туди махнути? Краще там де нас немає.
Відповісти
Був я в Луцькому зоопарку декілька раз і мені сподобалось.А хто хоче гострих відчуттів чи чогось крутішого то нехай шукає десь в другому місці.
Відповісти
москалі нам не друзі ....
Відповісти
просто у наш зоопарк я небачив щоб хтось реально вкладав гроші даже перед виборами. А місцева влада взагалі забула. їм головне 11 млн грн. освоїти на болоті у парку щоб не підтоплювало. Ну зоопарк виживе малюків ведмедів продадуть правдами і не правдами. Просто вклади гроші у той зоопарк щоб туди звісно можна було зайти і було чисто і гарно. і ніхто б у рівненський неїздив. а то йшов у пятницю із стрия запах доглої риби чути і парку ближче до річки взагалі одна вонь. цікаво як санстанція на це прореагує. Якщо може?
Відповісти
а Рівненський у порівнянні з Ялтинським - г... Не варто рівняти нашу ферму з зоопарками
Відповісти
А ти чого по зоопарках їздиш. Недавно так розпилявся, що багато вихідних, треба працювати. А сам байдикуєш. Геть словесний понос! Ану марш на роботу. Досить дома сидіти і їздити по звіринцях. Заробляй гроші і вкладай в наш.
Відповісти
Чого пишуть зоопарк? Це звичайний зоокуток!!!
Відповісти