Як у Луцьку збирали гроші на благодійність. ФОТО

Як у Луцьку збирали гроші на благодійність. ФОТО
На фінальному концерті всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» з танцями, музикою та піснями збирали гроші для дітей з вадами слуху.

Нагадаємо, що акція «Серце до серця» є всеукраїнською. Вона проводиться з 2006 року, а Волинь долучилася до заходу у 2007 році. Гроші збирають для дітей з певними вадами чи захворюваннями.

У 2013 році девізом акції став заклик «Почуй світ», адже пожертви підуть для дітей, які мають вади слуху. За зібрані кошти обіцяють придбати слухові апарати та дороговартісне медичне обладнання для діагностики та лікування хвороб, пов’язаних із вадами слуху у дітей. Обладнання встановлять у Волинському обласному дитячому територіальному обʼєднанні.

Як зазначають організатори, Волинська область є активною, а торік зібрала рекордну суму – майже 350 тисяч гривень. За шість років жителі області пожертвували більше 641 тисячі гривень.
Акцію оголосили 7 квітня. А 6 травня відбувся заключний концерт. Про кількість зібраних коштів організатори обіцяють повідомити вже незабаром.

Для привернення уваги небайдужих до акції організатори влаштували насичену концертну програму. Присутніх розважали «живі» скульптури, мім, солісти вокально-хореографічного гурту «Перлинка», гурт «Шанс-music», який змусив лучан танцювати та марафон ді-джеїв. А часом присутні розважали себе самі. Наприклад, змагаючись у конкурсі караоке.

Діти могли потішитися, малюючи на асфальті, або ж піддавши власне обличчя розпису фарбами. Була на концерті й можливість виграти на аукціоні сувеніри, зроблені руками дітей з Володимир-Волинської спеціалізованої школи для дітей з вадами слуху. Усього таких виробів було 6, найдорожчий придбали за 30 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ті ді джєї були ні до чого, такий формат музики не для майдану, споживача такої музики не було.
Відповісти
чого ж не було споживачів? бачила дівчинка років 3х максимум дуже навіть відривалась)))
Відповісти
ну так потрібно було робитирекламупотужнішу..і все було б гуд........люди позвиколи до алкотреш паті або до "о Боже какой мустчіна".....і все..........і все інше "нерадіоформатне" для них відстій
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку збирали гроші на благодійність. ФОТО
07 травень, 2013, 08:15
Тимощук йде з «Баварії»
07 травень, 2013, 08:12