Заммера Луцька розповів, чи дійсно закриють Варшавський ринок

Заммера Луцька розповів, чи дійсно закриють Варшавський ринок
Заступник мера Луцька Григорій Недопад прокоментував ситуацію із нібито закриттям Варшавського ринку.

Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Нагадаємо, управління державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області вважає, що «Завокзальний» (Варшавський) ринок потрібно закрити через порушення правил пожежної безпеки. Відповідну заяву подали до суду.

«Це неправда, що ринок хочуть закрити. ДСНС провело перевірку, побачило, що дійсно є порушення, оскільки там є газопровід, а торгові точки розміщені не відповідно до правил та передбачених зон. Тож управління подало позов, аби облспоживспілка привела у відповідність всі вимоги, щоби потім, не дай Бог, якщо трапиться якийсь випадок, не знати як з нього виходити», - зауважив Григорій Недопад.

Також заммера Луцька каже, що облспоживспілка порушила вимоги щодо розміщення торгових точок на ринку, а тепер нарікає, що доведеться «попросити» звідти 40% підприємців.

«То на яких підставах там знаходяться тих 40% підприємців? Як для них облаштовували торгові місця? Зрештою, якщо буде якийсь вибух газопроводу, то постраждають люди і їхнє майно. Тобто тут треба обирати цивілізовані методи – якщо є порушення, їх треба усунути, якщо немає змоги усунути – шукати інші шляхи», - вважає Недопад.

За словами посадовця, в облспоживспілки є можливість отримати технічні умови і перенести газопровід високого тиску для того, щоб зберегти торгові місця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Базар то святе.
Базар то годувальник.
Як сільському жителю можна замахнутися на базар.
Відповісти
Коміки рулять
Відповісти
подякувати не забудьте
Відповісти
Пане Недопад ! Ото відійдіть на два кроки вбік і вслухайтесь, що ви, вибачте, мелете ! "... дійсно є порушення, не знати як з нього виходити, якщо буде якийсь вибух газу, якщо немає змоги усунути - шукати інші шляхи ". Затямте, якщо є порушення, то їх треба в обов'язковому порядку ліквідовувати, а винних у скоєнні порушень - притягати до відповідальності. А ви замість того, щоби займатися ділом, Принців Емарів на теплотрасах понаставляли і поробили добудов до кафе на Лесі Українки на газопроводі високого тиску ! Як тепер ви можете дорікати Облспоживспілці, коли у самого ..., вибачте, в пушку ! Луцька громада і новий мер має і Облспоживспілку заставити ліквідувати порушення і вас притягнути до відвовідальності !
Відповісти
Останні новини
Заммера Луцька розповів, чи дійсно закриють Варшавський ринок
12 серпень, 2019, 10:40