Кузьма навічно з нами: у Луцьку влаштували чуттєвий вечір пам’яті співака. ФОТО

Кузьма навічно з нами: у Луцьку влаштували чуттєвий вечір пам’яті співака. ФОТО
З нагоди дня народження Андрія Кузьменка у Луцьку влаштували акустичний вечір пам’яті співака. Душевна подія відбулася у переддень дня народження Скрябіна - 16 серпня в рекреаційній зоні «CITY PARK».

Згадати Кузьму і послухати його треки у виконанні луцьких співаків прийшло близько сотні людей. Плакати і сумувати не дозволяли, бо #КУЗЬМАЖИВИЙ – раз за разом повторювали виконавці.

Ведучою заходу була журналістка Луїза Киримова, яка один за одним оголошувала виконавців і запрошувала долучатися усіх, хто не встиг зареєструватися раніше, адже захід відбувався у форматі вільного мікрофона.

Відкривав сцену дует Владислава Гудецького та Олександри Лукащук із піснею «Спи собі сама». Сильний голос вокалістки під звучання акустичної гітари відразу створив особливу атмосферу, люди повимикали телефони і просто насолоджувалися музико. «Спи собі, ти не сам, разом з нами», – сказала наостанок співачка.



Ройко Олександра та Арсен Горбач, які виступали наступними, виконали аж три пісні Скрябіна. Згодом для гостей співав соліст гурту «Хвиля» Ріо Андрій Деленів.
«Кузьма з нами, він живий допоки лунають його пісні», – із таких слів почав свій виступ хлопець, який відразу захопив увагу слухачів.



Не могли пропустити цей захід і представник фан клубу Кузьми у Луцьку Богдана та Владислав, які спершу подякували усім, хто прийшов і долучився до організації концерту, а потім попросили увімкнути пісню Андрія «Мама», аби Кузьма і сам виступив тут. Люди встали і співали разом із ним.

Опісля для гостей також виступали Христина Ващеня, Ніка Купецька, Тарас Редзій та Дарина Гушинець, Яна Житнікова і Ніка Купецька.

Акустичний вечір організував Громадянський Рух "СВІДОМІ", заснований Андрієм Покровським, спільно з "CITY PARK". За локацію обрали затишну рекреаційну зону, де знаходиться перший в Україні пам'ятник Андрієві Кузьменку.

Варто зазначити, що гутірка такого формату у Луцьку відбувається вже вдруге і традицію вшановувати Скрябіна пообіцяли продовжувати й надалі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кузьма навічно з нами: у Луцьку влаштували чуттєвий вечір пам’яті співака. ФОТО
16 серпень, 2019, 22:24