Луцьк: у кафе «Базилік» прокоментували отруєння клієнтів

Луцьк: у кафе «Базилік» прокоментували отруєння клієнтів
Адміністрація закладу "Базилік" у Луцьку прокоментувала інцидент з отруєнням.

Допис оприлюднили на сторінці закладу у Facebook.

Нагадаємо, у Луцьку у кафе «Базилік» на вулиці Кравчука, 11а отруїлися люди.

Протягом найближчих кількох днів заклад "БАЗИЛІК" не прийматиме у себе гостей.

"У нашому закладі проводиться епідеміологічне розслідування для встановлення причин та обставин, що ймовірно могли призвести до захворювання осіб які 15-16 серпня 2019 року звернулись за медичною допомогою, з ознаками гострої кишкової інфекції. Усі наші співробітники націлені на вжиття максимальних заходів для встановлення усіх обставин цієї події", - йдеться у дописі.

Також у заклад проводять профілактичні заходи в усіх приміщеннях та розробляють уніфіковані санітарні регламенти з метою запобігання подібним ситуаціям для усієї мережі закладів.

"Запевняємо, всі заходи будуть проведені якісно та у найкоротший термін. Нашим пріоритетом було і залишається надання якісних послуг своїм гостям. Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємось невдовзі зустрітись знову", - пишуть представники закладу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На базарах торгують на асфальті сирою рибою та мясом, відкритими печивом,цукерками та молокопродуктами у пластмасових пляшках зі смітників. а вони до ригаловок чіпляються.
Відповісти
Ревізор вже не рекомендує.
Відповісти
А людям лікування компенсують чи зажали?
Відповісти
Там - нормально. Коли хочемо смачно поїсти, гарного обслуговування, завжди - йдемо туди. Все може бути, може що і закупили не якісне, нема ж у них вхідного контролю з лабораторією. А, може й - підстава. Все одно, буду туди ходити.
Відповісти
Шановні гості мережі "БАЗИЛІК"!! Як Вам відомо, у нашому закладі проходить епідеміологічне розслідування. Ми обіцяли повідомляти про перебіг подій стосовно цього прикрого випадку. Отож, що нами уже зроблено.... Упродовж кількох днів після того як ми зачинились проведена повна дезинфекція усіх приміщень із залученям профільних спеціалістів, що мають значний досвід роботи у подібних питаннях. Оновлено все кухонне обладнання та начиння, паралельно робиться поточний ремонт кухні та суміжних приміщень. Стосовно наших працівників.... Останніми днями мережею ширяться провокаційні повідомлення, що наші працівники буцімто відмовились проходити обстеження для встановлення носіїв збудників кишкових інфекції. Такі твердження не повністю відповідають фактам. Насамперед варто наголосити що такі дослідження є "специфічнини" (хто пам'ятає, як брали мазки на глисти в дитинстві, той зрозуміє), і на наше глибоке переконання такого роду обстеження повинні проводитись у спеціалізованих закладах. І у жодному разі не на робочому місці. Наступне. У день, коли вимагалось пройти таке обстеження працювала не та зміна персоналу з якою пов'язують захворювання людей. І останнє. З понеділка, 19 серпня весь персонал, що обслуговує гостей у "БАЗИЛІКУ" на Кравчука проходить відповідні обстеження у відповідному медичному закладі та у належних умовах. Повірте, весь наш колектив теж націлений на те щоб розібратись у ситуації та встановити усі обставини. Як відомо, нашим пріоритетом було і залишається надання якісних послуг своїм гостям.
Відповісти