Індивідуальні теплові пункти у луцьких будинках встановлюватимуть італійці

Індивідуальні теплові пункти у луцьких будинках встановлюватимуть італійці
У Луцьку індивідуальні теплові пункти в багатоповерхівках встановлюватиме італійська компанія.

Про це йшлося у вівторок, 20 серпня, під час засідання комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Т.в.о. директора ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський повідомив, що у місті в рамках співпраці з ЄБРР торік ліквідували 7 неефективних котелень, провели заміну теплових мереж, запустили твердопаливний котел на Боженка, який обіцяють ввести в експлуатацію впродовж 10 днів.

Також уклали договір на понад 2 мільйони євро на встановлення ІТП. До слова, роботи виконуватиме італійська компанія «Амар».

«В італійців є довід роботи в Україні, зокрема, у Тернополі та Житомирі. У них є субпідрядник – київська фірма. Орієнтовно у жовтні, на початку листопада розпочнуться роботи», - зауважив Скорупський.

Також у планах – заміна пальників на котельнях, насосного обладнання та теплообмінників на центральних теплових пунктах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Орієнтовно у жовтні, на початку листопада розпочнуться роботи" - які ще роботи? В цей час має починатися опалювальний сезон а не якісь роботи по модернізації!!
Відповісти
Останні новини
Індивідуальні теплові пункти у луцьких будинках встановлюватимуть італійці
20 серпень, 2019, 11:21