Агресивну молодь Луцька вчать спокою

Агресивну молодь Луцька вчать спокою
У Луцьку реалізують спільний проект міліціонери та Асоціація захисту прав молоді Волині.

Про це міський відділ кримінально-виконавчої інспекції та громадські діячі домовилися в березні, - повідомили у прес-службі Асоціації.

Одним із напрямків роботи міськвідділу КВІ є подолання агресивної поведінки підоблікових осіб молодіжного віку. З цією метою психологи Асоціації захисту прав молоді Волині проведели тренінг «Профілактика жорстокості та агресивної поведінки підлітків та осіб молодіжного віку з делінквантною поведінкою».

Психологу Наталії Мамай та виконавчому директору громадської організації Вірі Яцик шукали індивідуальний підхід до осіб, що перебувають на обліку та розпочали процес подолання агресії.

На думку інспекторів Олени Новосад та Романа Стельмащука, завдяки проведенню таких тренінгів Луцький міський відділ кримінально-виконавчої інспекції зможе «достукатися» до молодих людей, знайти з ними спільну мову, спрямувати їх на правослухняну поведінку.

Аналогічні тренінги і надалі проводитимуться Луцьким міськвідділом кримінально-виконавчої інспекції спільно з Асоціацією захисту прав молоді Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви що курите??????????? мусора тільки вміють людей катувати і калічити(часто невинних)і бабло збивати. заберіть цю ахінею зі стрічки новин
Відповісти
Коли заберете з речення "зі" - світ стане іншим...
Відповісти
агресивна не молодь,агресивні - мусора
Відповісти
Останні новини
Агресивну молодь Луцька вчать спокою
11 травень, 2013, 18:04