ЦНАП запустять до літа, – мер Луцька

ЦНАП запустять до літа, – мер Луцька
Повноцінно Центр надання адміністративних послуг Луцька почне працювати у кінці травня, втім вже нині сюди переселилися деякі відділи.

Про це 14 травня під час оперативної наради повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

«У нас поетапно, поступово переїжджають туди служби. Щоб відкрити центр і почати там обслуговувати людей треба, аби служби там розмістилися. А для того, щоб вони переїхали, часом треба до тижня часу», - повідомив міський голова.

У Луцькій міській раді повідомили, що нині у ЦНАПі вже працюють відділи, які обслуговували громадян на проспекті Грушевського. А саме відділ розвитку підприємництва та реклами, дозвільний центр. Втім, спеціалісти цих відділів залишилися поки що і на проспекті Грушевського для зручного обслуговування населення.

Така ж практика, коли частина працівників залишатиметься за колишніми адресами на певний час використовуватиметься і з іншими структурними підрозділами.

«Я просив би керівників, які переїжджають, залишати у себе там, де ви працювали, людей. Не всі читають інтернет, можуть побачити це у газетах. Деякий період будете працювати у такому режимі», - зазначив міський голова.

Повноцінно ж Центр планують відкрити у кінці травня після того, як завершать благоустрій навколишньої території. Як стало відомо, на відкриття, ймовірно, приїде один із урядових високопосадовців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
центр межвежих услуг
Відповісти
Останні новини
ЦНАП запустять до літа, – мер Луцька
14 травень, 2013, 10:22