Луцький гурт видав міні-альбом

Луцький гурт видав міні-альбом
Луцький гурт «Фіолет» видав новий міні-альбом «Атоми Щастя».

Про це повідомив у Facebook соліст гурту Сергій Мартинюк.

16 травня, трохи більше ніж через півроку після виходу платівки «Rock-n-Love», світ побачила нова студійна робота «Фіолету».

Цього разу - міні-альбом під символічною назвою «Атоми Щастя», до якого увійшло 6 композицій.

Робота над піснями тривала з кінця 2012-го у студії звукозапису Романа Сороки в Луцьку. «Атоми Щастя» об’єднали в собі як речі, які вже тривалий час виконуються «фіолетовими», але так і не отримали студійного звучання, так і абсолютно нові пісні.

«Наша нова робота це стилістично логічний і емоційно-надривний підсумок більше ніж трирічного існування ФІОЛЕТу. Прийшла пора дорослішати і робити серйознішу музику. Потрібно багато з чим розпрощатися, для того щоб вирушити в новий політ без зайвого баласту. Ці пісні робили нас такими, якими ми є нині... «Між нами», наприклад. Інші, як «Вагомі слова», демонструють наше прагнення бути гучнішими і надривнішими. Прагнення, на зміну якому прийшло розуміння того, що не все гучне хороше, і далеко не все хороше гучне. Але є «21 грам» - ластівка нової «фіолетової» ери, - пісня, від якої в мене самого мурахи по тілу біжать… До неї хочеться особливої уваги, ставлення та розуміння», - розповів Сергій «Колос» Мартинюк.

Трек-лист міні-альбому:

1. Я твій
2. Щось моє
3. Між нами
4. Весна
5. Вагомі слова (feat СП)
6. 21 грам

Як розповідають музиканти, цього разу до концептуального творення «фіолетових» пісень долучилися і колеги по цеху. До прикладу, пісня «Весна» була подарована лучанам фронтменом гурту «Тартак» Сашком Положинським, а самого Сашка можна почути у звичній стилістичній манері у «Вагомих словах».

До слова, на обкладинці нової студійної роботи «Фіолету» музиканти зібрали частину своїх шанувальників та тих людей, хто протягом років існування команди допомагав музикантам у житті та розвитку гурту.

На декілька «атомів щастя» лучани знімають і кліпи, які презентують вже влітку-восени цього року.

«Є сподівання, що нас правильно зрозуміють і не менш правильно відчують. Наразі ми активно працюємо над новою сторінкою «ФІОЛЕТу». Є надія, що то буде щось дійсно вагоме і знакове. І не лише для нас. До зустрічі на концертах!», - розповів Колос.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аєєєєєє))) фірмААА!
Відповісти
шо за лиця?
Відповісти
в новині є пояснення

До слова, на обкладинці нової студійної роботи «Фіолету» музиканти зібрали частину своїх шанувальників та тих людей, хто протягом років існування команди допомагав музикантам у житті та розвитку гурту.
Відповісти
Молодці!Пишаюся,що в Луцьку є такий гурт!Успіхів Вам!
Відповісти
Фіолет - плагіатори. Таку ідею з обличчями використовували 30 seconds to mars. Свої обличчя фани могли побачити на обкладинках. Креативу - нуль, ідея - чужа
Відповісти
А до 30 seconds to mars це робили ще кілька гуртів. Для чого ці претензії? Хлопці собі лабають музло та й по всьому. Якщо комусь не подобається, то не слухайте. є багато іншої музики
Відповісти
Фуфлогони
Відповісти
"На концерт Фіолету прийшли всі шанувальники.Всі два")))))Клавішник в них і барабанщик-алкашня.
Відповісти
фуфломіцини! дешевизна!
Відповісти
Слово "фіолет" часто асоціюють в Європі з гей-культурою...З такою назвою можна по гей-клубах виступати. Назва - канєшно в команди. Пацанам самим не соромно під нею виступати?
Відповісти
Останні новини
Луцький гурт видав міні-альбом
16 травень, 2013, 14:49