Хто відремонтує фонтан на Театральному майдані Луцька за 13 мільйонів

Хто відремонтує фонтан на Театральному майдані Луцька за 13 мільйонів
У Луцьку визначили переможця торгів на ремонт фонтану, що розташований на Театральному майдані.

Про це йдеться на ProZorro.

Нагадаємо, у Луцьку замість бетонної чаші хочуть облаштувати сучасний світло-звуковий фонтан. Попередньо площа фонтану буде 10×10 метрів. У нього повинна бути можливість зміни кольору води та висоти струменів. Максимальна висота струменів – 2.5 метри.

Участь у тендері взяли три фірми: ТОВ «Глорі-Плюс», ТзОВ «МГК Союз» та ТОВ «Імперія води Україна».

Найдешевшу пропозицію від «Глорі-Плюс» – 10 950 000 гривень – відхилили. Натомість переможцем визнали «МГК Союз», що запропонувало відремонтувати водограй за 13 123 000 гривень. Фірма зареєстрована у Києві у 2007-му році.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Довбограї будують водограї! Всі-всі проблеми з дорогами, дворами, освітленням вулиць в місті вирішені? Тролейбуси вде купили? Все, як в Європі, і є ЗАЙВІ кошти на ілюмінації і водограї? А МЕР у нас є? Чи тільки самозванці, що захопили владу протизаконним шляхом, проігнорувавши рішення суду? На виборах вмикайте мозок, люди, не допустіть "декораторів" до подальшого дерибану бюджету!
Відповісти
Зате в маршрутках встановлять лише по одному валідатору, щоб усі перлися всередину з сумками на передні двері. Х*лі, економія! Водограй uber alles!
Відповісти
То все до виборів.
Відповісти
А що скоро вибори і треба поговорити?
Відповісти
Якщо до виборів - то дуже неправильно ініціатори того мислять... Вибирати мером того, хто опікується купою непотрібної і недоречної мішури - сумнівне рішення... В кого голова на плечах - марнотратника не обере. От на пр. Волі ближче до Київського майдану - ями, як після бомбардування, асфальт горбами "поплив", є купа вулиць без нормального освітлення, з транспортом ситуація називається одним словом - "пи*дець", відмінені маршрути, чорті-який технічний стан як маршруток, так і тролейбусів, а їм - ілюмінації, світлові тунелі, фонтани, які 5 днів на рік попрацюють... Зате красІво! Взагалі, ДО виборів мера треба заблокувати витрати бюджетних коштів на речі, що не стосуються критичної інфраструктури міста - тратити можна тільки на дороги, освітлення, ремонт мереж, закупівлю громадського транспорту та ремонт наявного. На ілюмінації, помпезні святкування, на які мало хто ходить, але бабло виділяється "огого", фонтани, "шибениці" і тому подібну хрінь - ЗАСЬ! На таке можна тратити, коли все в місті сяє і блищить, а перевиконання бюджету таке, що хоч відміняй всі податки на наступний рік. Притому ті "самозванці" ще й піаряться на тому, як вони ніби "капітально все ремонтують". Та от тільки ті "суперремонти" - то крапля в морі порівняно з масштабами проблем, наявних в місті - мережі старі, доріг нікудишніх повно, транспорт розвалюється на ходу під гавкіт перевізників "хочем більше бабла". От прорве взимку тепломережа - що буде? А 100% є такі ділянки, де то може статися, і які молжна відремонтувати зараз, а не в мороз. Але бабки пішли на водограй! А ви, лошки, сидіть і мерзніть мовчки, дяді кишені собі набили!
Відповісти
Конкурсні торги, хто дасть більший відкат
Відповісти
Невже в Луцьку немає куди витратити 13 млн.?, я розумію, що депутати зароблять собі +, та розваліть цей фундамент і поставте клумби з квітами і буде гарний театральний майдан. Популістські рішення і не більше.
Відповісти
Сільська культура заполонила місто - і в головах влади міста, і в коментарях.
Коментаторам фонтани як частина міської культури непотрібні, бо вони як жителі сіл цінують лише первинні матеріальні цінності.
Міська ж влада нахабно, в стилі часу, розпилює бюджет маючи на меті лише неймовірне роздування ціни.
Відповісти
Чудо "гороццької" породи, постав собі в дворі фонтана за 13 млн, і вспокійся! Потрібні фонтани лише тоді, коли все інше в порядку, а не ср"ка в місті по всім напрямкам, а фонтан - першочерговий.
Відповісти
Забув дописати - зроби це, коли у тебе в хаті двері поламані, вікон пару в вибито, труба тече, і пару мільйонів кредиту непогашеного. Зате тепер у тебе на подвір'ї буде красІво! І що, що в хату будь-хто залізе, а всередині дубак і сирість, а тут ще й банк з виконавчою службою гроші вимагають? То ж мистецтво! Сілюхам не панять!
Відповісти