Діти виловили у річці людську ногу

Діти виловили у річці людську ногу
У містечку Ладижин на Вінниччині двоє підлітків виловили з річки людську ногу.

Пакет із рештками плавав у воді, - йдеться у сюжеті ТСН. 

13-річний Дмитро виловив з води людську ногу, коли рибалив з другом, Гачок зачепився за великий пакет, який хлопці дотягли берега.

"Мій друг побачив частину ноги, а я пальці на нозі. Дуже перелякався", - каже школяр Дмитро Іщук.

Підлітки подзвонили до поліції. На місце прибули відразу кілька патрулів. Версію вбивства відкинули, бо, кажуть, невідомий хірург діяв надто професійно.

"Характерні ознаки були: рівно відрізана кістка. Під час провдення оперативних заходів було встановлено, що в місцевій лікарні була нещодавно проведена операція: одній із місцевих жительок було видалено хірургічно ногу", - каже заступник начальника Ладижинського відділення поліції Сергій Бойко.

У лікарні поліції розповіли, що 84-річну пацієнтку довго лікували, але після того, як у неї почалася гангрена, то наважилися на ампутацію. Ввечері відрізана нога просто зникла. Підозра, кажуть, одразу впала на родичів жінки. Вони сказали, що що забрали і захоронять.  

Дружина сина пацієнки каже, що ампутовану ногу лікарі їм дали свідомо. "Лікар сказав, звернетесь в ритуальне бюро, заплатите 300 гривень, вони заберуть і утилізують", - каже невістка пацієнтки Ірина Кайгулова.

Але в ритуальній службі за свої послуги попросили вдвічі більше.Тож чоловік не довго думаючи, викинув пакунок з маминою ногою у річку. "Він тоді сам був в шоці, випив і оце видно так получилось", - каже жінка. 

У поліції до лікарів претензій не мають, бо вони мали повне право віддати ампутовану кінцівку родичам. Сина пацієнтки покарають за забруднення річки. Штраф від трьох до семи неоподаткових мінімумів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Вінничина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.