«Здайте гроші або поверніть кружку», – мама учня луцького ліцею про подарунки дітям

«Здайте гроші або поверніть кружку», – мама учня луцького ліцею про подарунки дітям
У луцькому ліцеї №3 батьківський комітет придбав подарунки лише для тих дітей, чиї батьки сплатили у фонд класу. У цьому переконана мама одного з вихованців Інна Назаревич.

Про ситуацію, яка склалась з її сином жінка написала у facebook-спільноті "БАТЬКИ SOS".

"НАБОЛІЛО! м.Луцьк Ліцей №3,3-Д.

Коротко розповідаю. В п'ятницю син прийшов зі школи з подарунком для хлопчиків - кружкою. Через годину дзвонить до мене б.к. (батьківський комітет, - ред.) і каже принести у вівторок 200 грн або кружку. Бо подарунок не Богдана, а хлопчика, якого не було сьогодні у школі.

З'ясувалося, що батьківським комітетом, не було закуплено подарунка для моєї диини, з тої причини, що ми не здаємо гроші на фонд класу.(Хоча на потреби сина ми здаємо завжди, що стосується подарунків, театрів, фото, піц........)

Батьківським комітетом було навмисно зроблено так, щоб дискримінувати, зробити ізгоєм дитину в колективі. Невже, щоб дзвонити і зловтішатись "після" зробленого? Не хватило розуму подзвонити і сказати "до" скільки здати на це "непотрібство" бо інакше не назвеш?

А саме страшне, що сам вчитель допустив це, знаючи, що таке відбувається. Кружки були принесені Олені Володимирівні зранку і батьківський комітет повідомив вчителя, що ми не здаємо на фонд класу, тому вони не купили тої 10 чи 12 кружки для дитини, а купили цукерку, щоб той не плакав. Вчителька не зробила ніяких дій, щоб відвернути цей булінг в дитячому колективі, а навпаки запропонувала цукерочку, і тільки після довгих вмовлянь мого сина, все таки віддала йому кружку. Бо Богдан дуже просив (зі слів б.к).

Чому вчитель, який несе відповідальність за мою дитину допускає третіх осіб, завідомо знаючи, що вони принесуть шкоду конкретній дитині. Це моя четверта дитина, яка відвідує цей навчальний заклад. До цього ніяких проблем ні з батьківськими комітетами, ні з вчителями не було.

Просто так залишити ситуацію не можу. З вчителем на дану тему розмовляла", - написала жінка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А крушка то не простая, а за 200 грн. Интерестно сколько можно купить таких крушек за 10грн в соц. Магазине,на собраних по 200грн с к примеру 30 детей по 200грн. Задача для училки которая учит вашего ребенка.
Відповісти
За що давати 200грн, така кружка коштує 35 грн,
Навіть якщо замовляти у фотостудії з фотографією на свій вибір максимум вийде 140грн...
Відповісти
За що 200 грн ???
За цей китайський крам, що вартує оптом 20...25 грн ?

Журналісти - зверніться до голови батьківського комітету чи вчительки - нехай покажуть чек/квитанцію !!!
Відповісти
Розберіться спочатку в ситуації! 200 грн здаються на потреби класу на увесь навчальний рік, з яких і беруть відповідну суму на подарунки, в даній ситуації, безпосередньо, для того, щоб привітати хлопчиків в класі з днем козацтва! Відповідно в березні дівчаток будуть вітати з міжнародним жіночим днем! Наближається також день св. Миколая. Інна Назаревич перекручує інформацію, вводить в оману ЗМІ та дирекцію ліцею! Жодним учнем в класі булінг проти її сина не ведеться, а тим більше класним керівником класу! Доказом цього є 29 інших учнів, які навчаються разом з сином пані Назаревич! Сама ж пані працює за кордоном, не маючи змоги в достатній мірі приділяти увагу своїм дітям! Тому і вимагає особливої уваги до своїх дітей від однокласників та вчителів! Сама обмежує дітей, а винну перекладає на інших!
Відповісти
Я категорично проти подарунків, і дітям і вчителям , але в класі є декілька мам, які керують подарунками. Пробувала щось сказати , налетіли , як коршуни, «Що шкода грошей для дитини?» , махнула рукою, робіть , що хочете. Гроші здаю, не хочу, щоб дитина відчувалась «особливою» в класі. Але порада мамі, яка не здає гроші на подарунки( і правильно робить) не пускайте дитину у школу, коли дають подарунки, не травмуйте її. Мені зовсім не потрібна 101 кружка у домі, яку дарують на кожне свято моїй дитині, але нічого не докажеш мамам з батьківського комітету .
Відповісти
Краще б замість цього мотлоху дітей на екскурсію зводили
Відповісти
Чи варті 200 грн хвилювань дитини, вчителя, батьків? Дітям приємно отримувати подарунки. Чому не подбати про свою дитину? Винен батьківський комітет, вчитель? А чи дякували ви вчителю просто словами? Фонд класу існував завжди. Коли вчитись мої діти і сьогодні вчаться внуки. Добре що в класі є люди які дають про свято хлопчиків і дівчаток, Миколая, Новий рік. Чи пропонує мама свою допомогу в організації свята для дітей, екскурсій?
Нещодавно в Інтернеті побачила фільм "Чи легко бути Богом". Як важко доводити усім...
Відповісти
А шо в ліцеі № 3 вчаться ветерани ? Якого вітати зі святом тих,хто до нього не причепний.Ви,звичайно можете сказати що це майбутні захісники,але це брехня,бо в 2014 під час 1-6 хвилі мобілізаціі більшисть так званих "захісників" ховалось,відкупалось та тікали за кордон.
Відповісти
Шановна мама Назаревич ,ви не цінуєте,те що маєте.Напевно вчителька є занадто доброю до Вас і Вашої дитини.В ситуації ,яка склалась є і Ваша вина, але простіш за все звинуватити когось, тільки не себе. ВЧИТЕЛЬКА ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА -НАЙКРАЩА,ВЧИТЕЛЬ ВІД БОГА,УСІМ-УСІМ ДІТКАМ БАЖАЮ ТІЛЬКИ ТАКУ ВЧИТЕЛЬКУ!!!!!!!!!!!! Непорозуміння виникло між батьківським комітетом і мамою.Мама пише так,як вигідно їй.
Відповісти
Інна,чому в школі в нашому класі не знають як ви виглядаєте?Відповідь-ви там не буваєте.Принаймі батьки вас не бачили.Тата бачили,а вас -ні. Можливо треба цікавитись справами власної дитини,ходити хоча б на збори. У всьому написаному цією мамою не має основної відповіді--чи мама катагорично проти привітань,; чи мама за , але за чужий рахунок? Відповіді немає.Але якщо 29 сімей за подарунки, а одна сім"я проти--дайте відповідь,порадьте ,що робити?Де боулінг? НЕМАЄ.Мама Сама собі його придумала
Відповісти
Такі мамочки, є у кожній школі. Якщо мова йде про фонди школи, то це одне а коли мова про фонд класу, з якого купують подарунки дітям на день народження, на День захисника України, для хлопчиків та на День матері, чи 8 березня, для дівчаток. На Миколая і на Новий рік. То якого х_ра, травити батьківський комітет, якщо ти сама в_вця, затратила свою дитину, не здавши кошти на подарунки дітям. В цьому вмпадку, вина тільки мами, яка вважає себе сильно розумною, щоб написати срач про батьківський комітет а не здати ті ср_ні 200 грн. І ті що пишуть, що кружка 200 грн., не тупіть, ці 200 грн., здають на увесь рік або на перше півріччя. І не такі це великі гроші, щоб так позоритись і позорити свою дитину перед усім класом. Мамаша реальна туп_р_ла ві_ця.
Відповісти
Ми з іншої Луцької школи. Ми здаємо на фонд тільки класу,щомісяця, по 40 гр. і окремо на свята по 50 гр. А тут йдеться мова 200 гр. на рік на все! Це багато??? Ні! Про який булінг йдеться мова? Не розумію! Вчитель від Бога! Особисто її знаю! Мою дитину виховувала 3 роки! Вклала в нього всю свою душу!!! А що до цього посту, це конфлік мами і батьківського комітету! Шановні батьки, розберіться в ситуації свого класу без виносу на загал.
Відповісти
Причитав коменти і все зрозуміло. Мамаша реальна дур_па, мало того, що у виховані дитини повний нуль, то ще й дере_а, обісрала свою дитини на всю школу і на все місто.
Відповісти
Шановна мама Назаревич ви розумієте, що ви самі робите боулінг для свого сина зі своєї сторони!!! Ті 200гр на весь рік, та навіть самий бідний взмозі здати такі гроші, а ви привикли жити на халяву! Уявіть ситуацію у вас день народження чи свято 8 березня і вас в сім'ї ніхто не привітав, а сказали навіщо тратити такі гроші, обійдешся, вам звісно буде дуже обідно, так само і вашому сину хочеться приємних миттєвостей в житті, якщо ви не спроможні самі це зробити, то дайте змогу іншим замість вас! І краще займіться вихованням дітей, а не створюйте конфлікти. Батьківський комітет був, є і буде, по закону забороняється гроші збирати у самих школах, а б/к не заборонений якщо це самі батьки захотіли і тут криміналу немає ніякого, а свого сина ви принижуєте самі, тавмуєте його психіку, позбавляєте приємних моментів життя.
Відповісти
Цей батьківський комітет розганяти потрібно... Це ж такі безробітні мамочки без мила лізуть в ж@у у педагочний колектив, майже себе вчителями представляють, вигадують всяку дрібідєнь з тими не потрібними подаруночками... Тільки займаються здирнитсвом коштів, ніколи не про звітує куда ті гроші ідуть, а коли приходить суть до справи то в класі елементарного немає як мила, як клею чи кольорових аркушів...
Відповісти
Засоби гігієни в цьому класі є.А папір і клей діти приносять свій.
Відповісти
Де докази?
Де факти про те що написано?


Це ще одна мама яка не довольна своїм життям і хоче звинувати когось у цьому.

Це правда тільки однієї мами!!!
Відповісти
Ніколи не працювала за кордоном.(Доказ-закордоний паспорт).Я відвела дитину в навчальний заклад,є вчитель,саме у нього в приватній розмові, можу дізнатись про успіхи своєї дитини.Жоден батьківський комітет,жодні батьківські збори не мають права диктувати умови:гроші,фонди.... Що зазвичай відбувається на зборах-поборах.Ми батьки,діти яких опинились в одному класі-випадкові люди яких мені зовсім не хочеться бачити,або переконувати.Не відвідую збори бо бережу нерви,час і гроші.Краще витрачу ці ресурси на дітей,особливо час.Бачу тут зібрався весь б.к.Особливо сподобався коментар лучанина".Поясніть,як можна домовитись з такими людьми.Вчитель став заручником даної ситуації.Це дійсно людина і педагог від Бога.Можливо вчасно не відреагувала на ситуацію.Але все таки допустила до моєї дитини цих людей.Які завчасно підготувавшись, хотіли таким чином принизити мою дитину,виділити і зробити ізгоєм.
Відповісти
Тільки що так винен вчитель, а не батьківський комітет чи батьки, шановні як " виїсте" тих вчителів, то будуть вчити вас хтось з б.к. або хтось зі спільноти " батьки сос" от тоді зрозумієте що не такі ті погані вчителі, дістали.
Відповісти
У вас занадто розвинута фантазія.Не придумуйте те, чого немає.Якщо дві мами не порозумілись, то причому тут боулінг?Ваша дитина боїться ходити до школи? Ні.Його
там принижують? Ні.Його не допускають в класс, в колектив? Ні!!!!!!! А ви травите вчителя? За що? Виставляючи все так ,як зручно лише вам.А ,ну так ,.це ви так подякували вчителю.Молодець.

Кожен має право на свою думку.Я в шоці від усього,що відбувається.







7
Відповісти
Чому в кожному класі є батьки, які хочуть, щоб навколо них крутився весь світ. А чому вони не дізналися, що планується на свято? Чому вони ніколи нічого не організовують, а лише обурюються. Стукачі
Відповісти
Заборонити на законодавчому рівні ці совєьськи батьківський комітети куди входять тільки жополизи, які за особливе відношення вчителів до їхніх недочад готові втоптати у багнюуу все і вся аби показати свою відданість вчителю. У своїй більшості, це розумово обмежені особи, які нічого в житті не досягли і рівень член батьківського комітету це для них відчуття майже володаря світу. Хоча вони більше схожі на личинок, які порпаються у лайні.
Відповісти
Як завжди зробили винну вчительку... Позор мамі, позор всі! Ви всі наволоч і вирощуєте таких де дітей! Замість булінгу над вчителькою,вчіть краще поважати педагога, придурки! Потім ви не оглянетесь, як ваша ж дитина виросте і вас з гамном змішає! Тому що, ця хвиля «принижування вчителів» закінчиться, а ви щалишитесь зі своєю совістю, недоумки! Гидоття читати це! А ви, мамочка, краще ідіть робити їсти своїм чотирьом дітям і цікавтесь Частіше шкільним життям,замість того,щоб срати в інтернеті!
Відповісти
Вам всі винні, все як не зробиш, все погано! Частіше, мамаша, в школі бувай те! І все наладиться! Безсовісне! На рівному місці вчительку ще вплутало! Все вернеться
Відповісти
Яка ж ти людина? Ти просто феєрична нелюдь. За ті пару гривень здатна втоптати будь кого у багнюку. Ти навіть не розумієш, що оцими дописати ти більше шкодиш вчительці, а не допомагаєш.
Відповісти
Ці уроди під назвою комітет, думають якщо залижуть комусь то це краще.
Відповісти