Пільгові е-квитки у Луцьку діятимуть лише рік

Пільгові е-квитки у Луцьку діятимуть лише рік
Пільгові квитки для проїзду у громадському транспорті міста Луцька будуть діяти лише рік, але з правом поновлення.

Про це стало відомо 21 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Зазначили, що більш ніж 60 тисяч «пільговиків», які вже отримали свої е-квитки будуть змушені щороку їх поновлювати. Звичайні квитки матимуть безстрокову дію.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як придбати е-квиток через термінал для проїзду у транспорті Луцька. ІНСТРУКЦІЯ. ВІДЕО

Усі публікації Інформаційного агентства ВолиньPost на тему впровадження електронної системи оплати проїзду у міському транспорті можна прочитати ТУТ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи правильно я розумію, що з бюджету міста щорічно списуватимуться кошти на "поновлення карток" для пільгових категорій? Якщо так то остап бандер крутиться в гробу а очільники банків швидко занотовують досвід луцька...
Відповісти
Ми здобули! Ото "миздобули" впроваджують ту систему. С*ка, все для людей!
Відповісти
все нормально, картка буде та сама (принаймні так має бути) просто пільговики щороку будуть приносити документи що вони ще досі є пільговиками, хоч для пенсіонерів (за стажем) я б такого не робив, так як в них усе вже стабільно з цим...
Відповісти
у посвідченні пільговика пише "пожиььєве", "безстрокове" скажіть влада міста для чого це підтвердження кожного року? Ви можливо надієтесь що за рік вимруть пільговики, так квитком може користуватись тільки пільговик, Ви їх свіх сфотографували на компютері коли видавали квиток. Це просто Ваші дії щлб заробляти на кусочку пластика в бюджеті міста.
Відповісти
Все правильно! Пільговики це не тільки пенсіонери - це і студенти, і учні. І вони мають властивість закінчувати навчальні заклади. А є категорія людей, яким щоб не робили все не добре і не правильно.
Відповісти