У Луцьку попрощалися з потягом Ковель - Чернівці. ФОТО

У Луцьку попрощалися з потягом Ковель - Чернівці. ФОТО
У Луцьку громадські активісти та небайдужі мешканці влаштували акцію символічного прощання з потягом Ковель-Чернівці.

Акція відбулася на пероні луцького вокзалу 26 травня.

Нагадаємо, «Львівська залізниця» скасовує потяг Ковель - Чернівці на літній період. 26 травня з Ковеля через Луцьк відправився останній потяг. Проте багато людей висловлюють незадоволення через це. Громадські активісти вирішили протидіяти скасовуванню.

Як розповіла заступник голови «Асоціації молодих реформаторів» Марія Доманська, потяг в 2012 році вже намагалися скасувати. Але активісти зібрали понад 1000 підписів і потяг не скасували.

Цього року «Львівська залізниця» начебто скасовує потяг тільки на літо. Але, за словами Доманської, громадські активісти не вірять цьому. Вони вважають, що це просто маневр керівництва залізниці, щоб скасувати потяг поступово.
«У вересні люди вже і не згадають, що такий потяг був», - зазначила вона.

«АМоРе» зверталася до «Львівської залізниці» із запитом, як добиратися до Львова. У відповідь сказали, що можна добиратися із трьома пересадками. Доманська зазначила, що 4000 людей не хочуть скасовування цього потягу.

Під час акції на вокзал станції «Луцьк» прибув потяг. У момент його відправлення кілька десятків людей помахало носовими хустинками. Хтось із вагонів їм махав у відповідь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже приємно знати що багатьом людям не байдужа ця проблема і вони будуть добиватися скасування рішення Львівської залізниці! Сподіваюсь що владні структури відгукнуться на наше прохання, адже цей потяг є дійсно надзвичайно важливим для жителів західних регіонів! Моолоодці організатори, зокрема Марія Доманська та Дмитро Безвербним.
Відповісти
Підтримую - приємно знати, що багатьом людям не байдужа ця проблема. Але ж люди ті самі, що й на акції "Марш вишиванок". Тобто є всього кілька осіб, які вболівають як за пам"ять герям, так і за потяги.
Відповісти
Так, правильно! На чому ж бариги з торбехами їздитимуть на ринок?
Відповісти
та студенти на навчання, мандрівники у Карпати,...?
Відповісти
То ти, можливо, Лексуси купиш раз такий тут "модний"?!
Відповісти
Ну провели і що далі? Крім піару «АМоРе» це що дало?
Відповісти
Пересічним жителям Луцька особливої різниці може і немає, а от студенти як мають додому добиратися?! Особисто я навчаюсь в ІФ, і поняття не маю, як тепер їздити додому і назад. Тому дякуємо всім небайдужим)
Відповісти
Останні новини
У Луцьку попрощалися з потягом Ковель - Чернівці. ФОТО
26 травень, 2013, 20:41