Відомо, кого з посадовців Волинської ОДА «взяли» на хабарі

Відомо, кого з посадовців Волинської ОДА «взяли» на хабарі
Сьогодні, 10 грудня, в Луцьку правоохоронці під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис грн затримали посадовця управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації. Напередодні вони також задокументували факт одержання чиновником першої частини неправомірної вигоди – 5 тис грн.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

З власних надійних джерел Інформаційному агентству ВолиньPost стало відоме ім'я затриманого. Це - головний спеціаліст управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА Юрій Козлов.

Він вимагав та отримав хабар від суб’єкта господарської діяльності за сприяння у вирішенні питання щодо надання дозволу на викиди шкідливих речовин в атмосферу.

Вирішують питання щодо затримання правопорушника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 386 Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті, передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що? Скільки їх вже ловили на хабарах? Всі вони сидять на своїх місцях і дуже чудово почуваються. Один Ткачук чого тільки вартий, а там не 5 тис. грн. хабара було...
Відповісти
Ось такі козли і дають дозволи за хабарі на руйнування природи .В Володимирі такий руйнатор птахофабрика ,яка зливає кров на поля ,загадивши мальовничий куточок Володимира .
Відповісти
От атмосферник хєрув. Дають дозвола на викиди в 20 метровій зоні від житлових будинків.
Відповісти
От атмосферник хєрув. Дають дозвола на викиди в 20 метровій зоні від житлових будинків.
Відповісти
А це не син Козлова, що в обласній мрт робить, і страшенні гроші великі в карман бере? Його ще перевірте, на білі людській наживається
Відповісти
А це не син Козлова, що в обласній мрт робить, великі гроші в карман бере, перевірте ще його - скільки ж буде наживатися на людській біді?
Відповісти
Козлина!
Відповісти
А люди ще дивуються , весь Стир в лайні з Липлянських очисних і ніхто нічого не робить . Ось вам і відповідь . Там всі такі.
Відповісти
Ось вам відповідь, чому у Луцьку смердить. Хлопець просто пєшка, з вигляду не скажеш, що злодій. Просто передавач такси на гору. І всі ж знають скільки мішків цукру обійшовся дозвіл деяким підприємствам... І через кого все вирішується... Тільки з 2016 року ніхто нічого не може довести, безкарність цвіте і пахне, точніше смердить... Ліси рубаються, земля роздається... Цей випадок мега-перевірка нового голови ОДА. Буде він покривати тих, хто вже встиг записатися до нього в "свої" і набирає оборотів у набиванні карманів чи займеться всерйоз екологією і підбере достойну, професійну команду.
Відповісти
Вони не турбуються екологією, їх мучить де заробити. Приїхали ніяких злочинів не побачили... Сусід забашляв- поїхали. Фекалії течуть у водойму! Це прикривають і місцеві самоврядці. Перетинались, на жаль. Є за що зади чистити. Дуже раді.
Відповісти
Влада, явище тимчасове. Треба встигнути нахапать. Тіко, шо то за смішна сума? Мо, він ще по-чесному взяв???
Відповісти
Це в них родинне мабуть
Відповісти
6500, гривень... Серйозно? Це сума хабара? Хто з недалеких у таке повірить? Ля, це навіть не смішно! Люди, думайте головою.
Відповісти
Останні новини
Відомо, кого з посадовців Волинської ОДА «взяли» на хабарі
10 грудень, 2019, 14:38