Головний казначей Волині купив авто приблизно за 84 тисячі доларів

Головний казначей Волині купив авто приблизно за 84 тисячі доларів
Начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак 11 січня купив автомобіль Mercedes-Benz GLE 450 2019 року випуску.

Про це свідчить повідомлення про суттєві зміни до його декларації, оприлюднене 18 січня.

Вартість автомобіля згідно з декларацією – 2 102 592 гривні, що у доларовому еквіваленті наразі становить понад 84 тисячі.

Покупку Михайло Леміщик здійснив у салоні «ВолиньАвто», що на вулиці Рівненській у Луцьку.

Зауважимо, що у електронній декларації за 2018 рік Михайло Леміщак зазначав, що володіє значними сумами коштів на банківських рахунках. У 2018 році начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області мав у своїй власності автівку MAZDA 06 2005 року випуску. Наразі посадовець ще не подав декларацію за 2019 рік.

Фото ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже колись "пресували" активісти того Леміщака, пересидів тихенько і знову за своє? Звідки такі гроші на державній службі?! Не дивно що туди так пруться, що доходи більші ніж у бізнесменів! І все за наші податки!!!
Відповісти
Михайло Леміщак нічого ніколи не крав! Ця автівка чесно зароблена на Держслужбі!
Відповісти
Пробашляв активістам, і все добре.
Відповісти
От навіщо таким людям ...працювати за бюджетні кошти ..
Вони і так багаті...нащо їм мізерні з/п.
Відповісти
Шановні! Ви всі як один праві. Тільки один нюанс. Тут питання вже не до Леміщака ! Він свою справу зробив . Тут питання до всіх причетних , в чию компетенцію входить питання починаючи від люстрації і закінчуючи антикорупційними органами ! Всі або дурні, або такі, як і він !
Відповісти
Перевіряли декілька раз, все законно- дід, баба, батьки заробили більше мільйона зелених
Відповісти
Це багато?
Відповісти
А чому ніхто не пише, що авто куплене в кредит? На тому ж сайті є відповідне повідомлення. Ааааааа, так же ж новина не буде такою цікавою.
Відповісти
Ти диви, як дружно вся рідня заколядувала ! Всі ж добре пам'ятають, що при першій хвилі заповнення електронних декларацій отой двічі найменований показав вже тоді при курсі долара 8 отих дрібоньких 280 тис. доларів ! А де тоді взяв - теж в тумбочці ? Державній ...
Відповісти
Авто в кредит з місячним платежем майже 50 000 грн.
Відповісти
Сиджу читаю, сміюсь сльози течуть)))) які тут всі жаби зібрались! Все про нього знаєте, і в якому році він скільки грошей мав, і що в кредит взяв, і що він активістам "башляє", я от з дитинства в цирку не був, а клоунів щодня бачу ахаххаха. Почніть не у чужі кишені зазирати, а у свою та думати як собі грошей заробити. А то тільки чую від молоді в Польшу поїдуть, або на Нову Пошту вантажниками. Молодні, як розуму немає, то залишається тільки у чужі кишені дивитись, підняли мені настрій, дякую) П.С. Згнийте краще у своїх заздрощах і дітей не виховуйте, бо такі ж безголові будуть. Гарного дня!
Відповісти
Нарешті побороли бідність в окремо взятій установі. Перемога?
Відповісти
Мене заказали.
Відповісти
Останні новини
Головний казначей Волині купив авто приблизно за 84 тисячі доларів
27 січень, 2020, 17:51